Любими сериали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Любими сериали
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2074 пъти
Здравейте. Споделете какви сериали гледате и кои са ви любими. Ако питате мен какви сериали гледам, отговорът е - ВСЯКАКВИ. Аз гледам всякакви сериали - американски, и латиноамерикански, и турски, и индийски, и руски, и гръцки, и италиански, и корейски, и испански и български и т. н. без значение жанра.
От американските - прекалено много са.
От латиноамерканските - Трима братя, три сестри, Осъдена, Изпитание на любовта, Жената в огледалото, Чужди грехове, Зоро, Марина, Клонинг, Лицето на другата, Буря в рая, Дявол с ангелско сърце, Капризи на съдбата, Призракът на Елена, Касандра, Неопитомени красавици, Гибелна красота, Виктория, Някой те наблюдава, Горките родители на богатите деца, Господарката на Троя, Бурята и Росалинда.
От турските - 1001 нощ, Мелодията на сърцето, Гордата Аси, Малки жени, Под липите, Незабравима, Езел, Перла, Пътищата на съдбата, Любов и наказание, Памуковата принцеса, Брак с чужденец, Забраненият плод, Мечтатели, Пепел от рози, Великолепният век, Кварталът на богатите, Огледален свят и Твоят мой живот.
От индийските - Цветовете на любовта, Малката булка и Светлината на моят живот.
От българските - Забранена любов, Стъклен дом, Седем часа разлика, Столичани в повече, Под прикритие, Тя и той, Фамилията, Къде е Маги, Откраднат живот, Домашен арест, Революция Z, Етажна собственост и Връзки.
От руските - Кухня и Мутра по заместване.
От испанските - Щурите съседи, Новите съседи, Моите мили съседи и СМС.
От италианските - Елиза, Веществени доказателства, Отдаденост и Страсти в Тоскана.
Това са ми любимите сериали. А на вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 23d138c94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз харесвам най - вече англоезични продукции, които не се излъчват по нашите телевизии. Затова ползвам замунда. Тези дни смятам да дръпна
Medici: Masters of Florence (2016– )
Trust (2016– )
Succession (2018– ) - обаче този третия ще почакам да му излъчат целия сезон, че така серийка по серийка не обичам.
Също очаквам и на Better Call Saul (2015– ) новия сезон.
От испанските преди време бях гледала Víctor Ros и беше готино сериалчето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e2304ba33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледала ли си Кварталът на богатите, но оригиналния американски сериал? Аз имам страница за него във фейсбук, ако ти харесва може да я харесаш. Много хора биха искали да го гледат отново за това писах до Бтв лейди и от там ми отговориха, че ще обсъдят идеята и ако го излъчват ще обяват на страницата какво и в ефира.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d6fb69df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Гледам "Живите мъртви", "Екзорсистът", "Изгнаник", "Убийството на Джани Версаче", "Легион", "911", "Паранормално", "Пришиване", "Дълбоката държава", "Зловеща семейна история"-всичките по Фокс, някои от които са вече минали, а за фон си пускам радио "Веселина, изобщо докато гледам телевизия, радиото винаги свири! А ти пускаш ли си радиото, докато гледаш телевизия-страшно забавно е!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 31f52d91d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За мен най-добрият сериал е Клонинг в първият му вариант. Съдържание, багрите на Мароко, религия, дрога, любов. Страхотен. Чичо Али с неговата мъдрост. Ако някъде има събрани притчите и умните му приказки моля споделете. Има някакви откъси, но не знам къде мога да го гледам отново този филм.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 629bc6992f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Турски: "Мелодията на сърцето", "Листопад", "Мечтатели" от по-старите; "Без бандити светът е невъзможен", "Моят живот", "Истанбулска булка", "Вътре" от актуалните

Бразилски: "Шоколад и пипер", "Клонинг"

Американски: "Сексът и градът"

Номер 4, и на мен "Клонинг" ми беше любимият сериал-наистина там има от всичко, толкова философски и с такава музика, истински шедьовър! Но откакто изгледах отново "Шоколад и пипер"(скоро го повтаряха), като че ли по-скоро той е любимият ми бразилски-пак страхотна музика, хумор, природа, ведрост, много по-лек е от "Клонинг" и по-разтоварващ, но пък от друга страна по-несериозен, зависи какво търсиш. Препоръчвам ти да гледаш и него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b2bf178bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От турските ти препоръчвам - "Черна любов ".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a4bfc25ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До преди 2 месеца по БТВ Лейди даваха турския сериал "Майка" римейк на японски такъв със същото име. Разказва се за малко момиченце, чиито майка и пастрок непрекъснато го малтретират, а от училището и социалните са безсилни да се задействат, тъй като то не смее да издаде мъчителите си от страх(веднъж учителките отиват на проверка в дома му и вторият баща изрод убива зайчето на малката за назидание ). Учителката му по заместване, която е кариеристка и не иска да гради семейство една вечер го намира вързано в чувал за боклук и от този момент майчинския инстинкт се събужда в нея и тя решава да вземе момиченцето, да избяга с него и да стане неговата нова майка. Всеки път съм го гледала с насълзени очи никое дете не заслужава да живее така!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7505c7fe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За момента само Завинаги свързани мога да кажа че ми е(единствен него следя), макар че не знам още колко за дълго ще ми е... Засега го гледам с интерес и се старая да не пропускам, но... в един момент просто съм сигурен, че наистина вече няма да ми понасят нервичките и сам ще спра да го следя, ама а да видим кога точно! ... Иначе преди и аз следях доста от Светлината на моя живот, ма там много тероризъм бе, не ми допадаше всичко у него... а за турските-не съм сигурен, че съм имал истински любим във времето, даже нито един не ми е бил. Макар че по едно време и аз леко си бях паднал по Мечтатели, ама... май никой вече не е в състояние да ме грабне, така да го кажа...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 81bb1a7992
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Оо мога да изреждам цял ден. Откраднат живот, Столичани в повече, София ден и нощ, Опасни улици, Черният списък, Дневниците на вампира, Досиетата Х, Доктор Хаус, Двама мъже и половина, От местопрестъплението Маями, Монк, Матлок, Кости, Касъл, Чък, 24, Зина принцесата войн, Херкулес, Убийство по сценарий, Диагноза убийство, Убийства в рая, Бягство от затвора, Престъпни намерения, Осмо чувство, Грозната Бети, Среща с Джордан, Изгубени, Малкълм, Анатомията на Грей, Кунг Фу легендата продължава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: b9259c8102
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всички сериали с най голямата звезда на Япония-Кимура Такуя! Невероятен актьор, и прави страхотни роли, определено съм му фен!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: a4bfc25ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Преди 7 години по "Диема Фемили" даваха един прекрасен корейски сериал Хиляди пъти любов - ако проявяваш интерес епизодите ги има във вбокс, както със субтитри, така и озвучени на български. Разказва се за две млади жени чийто съдби се преплитат. Едната е студентка на 23-24 г. последен курс педагогика от бедно семейство принудила се да прекъсне последната година, за да помага финансово на семейството си, а другата е снаха в богато семейство хокана от свекърва си, защото не успява да зачене. Изведнъж бащата на бедното момиче внезапно се разболява и се нуждае от транплатнация на черния дроб и за да спаси баща си и да плати лечението му тя се принуждава да стане сурогатна майка и да износи дете за другата. Те не се виждат лице в лице, тъй като цялата работа става чрез жена посредник брокер на сурогатни майки. И тъй като детенцето си е нейно т. е от нейна яйцеклетка, а не другата и и е първо накрая и е трудно да го даде и посредничката и го изтръгва от ръцете докато спи. След 3 години пътищата на двете жени се пресичат. Няма да издавам повече подробности.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 16f5481c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От американските ви препоръчвам Gossip girl, One tree hill и pretty little liars.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2ea100b7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Почти всички американски, турски, испански и латино американски сериали, излъчени у нас в периода 2008-2013 ми харесва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker