Пристрастен към бързото хранене. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Пристрастен към бързото хранене.
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1365 пъти
Някъде преди месец реших да си поръчам храна. Отдавна не бях ял нещо мазно, като дюнер например, и си взех няколко. На другия ден пробвах пица. И така започна всичко. Почти всеки ден маам пици, дюнери, хамбургери. Слагам няколко кенчета бира във фризера и аз съм човека. Поръчвам от различни места, за разнообразие, но все такива мазни боклуци. Хора, няма спиране. Като пристрастен съм. Не само защото е вкусно, ами и е лесно - не се налага да готвя, нито да мия чинии. Започнах да давам повече пари отколкото мога да си позволя. Не съм дебел, напротив - слаб съм, но се оказа, че ми доставя голямо удоволствие да се тъпча като прасе. Днес хапнах нещо здравословно - салата с домати, краставици, сирене, варени яйца, пих минерална вода, но просто не можах да се наситя и веднага като приключих си поръчах 2 дюнера и 2 хамбургера + една кутийка ледено студена бира. Съвсем друго е! Стана ми хубаво. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 14d88b69cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заповядай и при нас :)
Ние сме точно за теб. А, ако започнеш работа при нас, всичко ти е на 50%, а даже в някой случаи и за без пари.

#Мениджър в McDonalds.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e434c26c35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Така кое е вредно и защо? !?
Хамбургер- състои се от хляб 100-120гр, кюфте или шунка /варено месо/, салати и сосове. Кое му е вредното? За дебелите и отслабващите - хляба, за веганите - месото, за идиотите мазното, разбирам, но автора не е дебел.
Авторе за не отслабващ човек, който извършва физическа дейност няма нищо лошо в хамбургера. Обаче първо е важно дали можеш да изгаряш калориите които поглъщаш, защото говориш за големи количества, второ за стомаха ти е важно да поемаш течна храна, по лесно смилаема, разни супи и манджи с повечко сос, да заменяш някой от храненията с течни храни за да е здрав стомаха. Така само със суха храна е възможно да му навредиш, но не е сигурно ти така или иначе на хамбургера му добавяш сос от бира.
И ако погледнем вътре в стомаха на автора какво ще намерим: Парченца ситно месо, парченца зеленчуци, парченца хляб, сосове и бира. Няма ли да намерим същото в стомаха на човек, който е ял супа топчета с хляб и е пил бира?

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5813876c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също много обичам дюнери и знам, че са доста вредни. Със сигурност нямаше да мога да спра да ги ям всеки ден, ако не беше ниската хигиена на приготвянето им, за което им благодаря. Но това вече не ме топли, защото намерих друга джънк фууд бърза храна, която не им отстъпва като вкусови качества. В супермаркетите ЦБА има щанд с готови храни-ресторант и там попаднах на продукта "хрупкави пилешки хапки". Максимално се доближават до тези в КФС. По-бързи са от дюнерите даже защото не се правят щом се поръчат, а директно се слагат в кутията. Макар и да са пържено, което не е добре, поне нямат тесто като пиците и хамбургерите от което се пълнее допълнително. Хигиената не винаги е на 6 но е в пъти по висока от на дюнерите. Виличката ти е фолирана и не ти пипат храната с ръцете от банкнотите. Питал съм и за маслото за пържене и казват, че е олио, а не палмово, което понякога се ползва за картофите при дюнерите. Силно насищащи са.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 366bea899b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здр приятел. Виж хич не добре да посягаш към вредните храни ама никак.. БРАТЛЕ! Аз сега съм 114 кг пия хапчета! И се храня само при Баба си! Преди бях слаб и изглеждах добре. Но се боря с наднорменото си тегло. Та Яж Готвена храна, яж повече пилешко, риба и зеленчуци! яж салати, колкото и да не са ти вкусни и не прекалявай с храната! Няма друг начин, ако искаш да изглеждаш добре и да не станеш "грамаден". И да спортувай, не е страшно. Научи се да готвиш, това е голям плюс. За мйенето на чинийте :)) Можеш да си купуваш готова готвена храна от Б.. Л.. или риба от К.. УФ... Д и така. И не прекалявай със свинското ;)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 226ba1c26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Извинявай, ама ти добре ли си? Как може по такъв начин да тормозиш организма си? За теб друга храна няма ли? Това, че даваш повече пари, отколкото имаш ще е най-малкия ти проблем, след известно време. Повечето от нас ядем бърза храна, дюнер по 1-2 пъти през има-няма няколко месеца. Нищо не може да се сравни с домашно сготвената храна. Хамбургерите и т. н. специално са ама пълни боклуци. Работил съм известно време в заведение за бързо хранене и ще ти кажа, че в тези неща НЯМА нищо истинско и естествено. Всичко е химия. И само защото те мързи да сготвиш нещо и да измиеш 2-3 чинии си решил, че е по-яко да се тъпчеш като прасе? Идилия!

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7d1b2561ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   30 дни в Макдоналдс ,всеки ден по 1 хранене на 24 часа,докторите не могат да му намерят възпаление в тялото :D

https://youtu.be/U6umfRzbVDY

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4062008c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До номер 2 - Мениджърът в МкДоналдс.
Мениджърдче я кажи
1. Защо Макдоналдс се изнесе така брутално първо от Русе, а после затвори и ресторанта си на централният площад във Варна? А взе, че отвори ресторант в покрайнините на Търново. Хората искат да знаят, а никой не им казва и дума.
2. Вярно ли е, че политиката ви разрешава да биете нахалните клиенти? В Ютуб има доста такива примери.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 97a9b8def2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пич, съвсем сериозно, зарежи ги тези храни завинаги. Аз бях същият като теб, ядях основно кренвирши, салами, руски салати, мазни банички, пици, дюнери, чипс и вафли. Не ядях почти никакви плодове и зеленчуци, нито супи и готвено и накрая тялото си каза думата. Получих много сериозен здравословен проблем, от който само Господ ме спаси. Освен това и значително напълнях. От около 70 килограма станах почти 100. Все още не мога да си върна нормалните килограми, макар че от повече от 4 години не ям почти никакви боклуци. Мой приятел по същият начин от здрав и строен стана над 120 килограма и има проблеми със сърцето. В момента гледам да ям повече риба, макар че никога не ми е била любима. Наблягам на плодовете и зеленчуците, и разнообразявам с готвени ястия. Също така гледам да не ям много свинско. Тотално съм изхвърлил от менюто си всякакви изделия от кайма, салами, суджуци, кренвирши, вафли, чипс, дюнери, банички, кетчупи, майонези, руски салати и прочие. Спрях напълно и колата, въпреки че й бях голям фен. От време на време пия кафе, но много рядко. Честно казано не е толкова трудно, колкото изглежда. Дори всичките изброени по-горе храни не ми се дояждат. Лошото е, че огромна част от хората изобщо не осъзнаваме колко са вредни въпросните, а и още един куп храни. Аз също си мислех, че това са преувеличавания, но бързо се отрезвих. Съветвам всички да ги изхвърлят от менюто си час по-скоро.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: da88afd011
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7 - Това не е, защото макдоналдс е полезен а защото той гладува постоянно. Лечебното гладуване отключва оздравителни и регенеративни процеси в тялото които се справят дори с такава храна. Освен това той спортува редовно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker