Технически въпроси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Технически въпроси
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 923 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години и ще ви задам няколко въпроси.

Моят компютър е 10 годишен и операционната система е Windows XP.

1. Мога ли да си купя Фотошоп и да го изтегля на Windows XP?
Трябва ли да инсталирам нова версия на компютъра например Windows 7, защото много се притеснявам, че ще ми се изтрият всички документи и снимки и ще ми се счупи компютъра?

2. Аз нямам смартфон и никога не съм имала през живота си, но когато си купим Смартфон с Андроид той ще бъде общ ще го използваме с кака ми. Само ще си правим, снимки, видео и ще използваме безплатните приложения в Google Play. Няма да използваме интернет, защото ние го използваме на компютъра, няма да си изтегляме музика и няма да говорим с никого на него, защото кака ми има свой телефон, а аз няма на кого да се обаждам.

2. Колко безплатни приложения от Google Play мога да изтегля, прочетох една история в този сайт, в която пише, че човекът не може да влезе там.
И на нашия ли телефон така ще стане?

3. От една седмица и няколко дни имам канал в youtube. com, но имам нула абонати. Как мога да събера абонати? Според мен нямам абонати, защото нямам приятели, във фейсбук имам само 10 приятели, но с тях не съм се виждала отдавна.

4. Ще можем ли с кака ми да прехвърлим снимки от Диска, който е ДВД. после да ги прехвърлим на флашка и да ги сложим на смартфона, когато си го купим?

И за последно, може ли да ми препоръчате Смартфон с Андроид нова версия до 500 лева.

Нямам кого да попитам за тези неща, затова се обръщам към вас.

Благодаря ви предварително и се извинявам, ако съм ви изгубила времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0138ec4109
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм авторката, мога ли да ви попитам дали може да имам два мои профила в Инстаграм и един на кака ми, когато си купим смартфон.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 87bac64439
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи, не знам майтапиш ли се с нас, ама ако не поне да ти кажа - не си купувай фотошоп! Потърси го в zamunda . net
Изтегли си го от там и си го инсталирай - там хората са написали как става и какво се прави, а и торентите винаги имат много коментари, които могат да ти бъдат полезни.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4c5b53beea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   1. Можеш да изтеглиш безплатно фотошоп който ще работи на твоята операционна система от замунда, защото ако си купиш последната версия тя няма да върви на ХП поради най малката причина е конфигурацията на компютъра която предполагам е много слаба щом още си с ХП. При смяна на Windows нищо не се губи ако не правиш формат.
2. можеш да теглиш колкото си искаш приложения стига телефона да има достатъчно свободно място.
3. Не разбирам много от YouTube но най лесно се събират абонати като си рекламираш канала във форуми и слагаш линк към твой видео клипове и чрез приятели на приятели да го споделят канала. Запомни не ти трябват много приятели а просто да са точните хора за теб.
4. От диска ги прехвърли на компютъра и после свързваш смартфона с компютъра чрез USB кабела за зареждане на телефона и ги копираш или качваш на телефона в зависимост от самия телефон става по различен начин.
5. Телефон с андроид аз бих взел отново на самсунг някой който е на 4-5 месеца от високия клас телефони дето е ползван от OLX или някоя заложна къща където е оставен от някой наркоман или комарджия но задължително да има документи с гаранция. Аз съм със самсунг S7 edge без дефекти но не си вземай такъв че повечето имат дефект на дисплея. Вземи си S8. Тъй като разбирам че сте във финансово затруднено положение и при грешка ще те боли много заложи на доказана марка като самсунг а неговата рискувай с китайски Huawei или Lenovo

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 0138ec4109
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много благодаря за последния коментар. Не се шегувам с вас, ще го изтегля от замундата, както ми каза номер 2 или когато имаме пари ще си купим лаптоп с операционна систeма Windows 7, където ще си купя фотошоп.
Аз искам да правя фотоманипулации, които да качвам в Инстаграм. Притеснявам се, че ме глобят, ако разберат по някакъв начин, че не съм си купила Фотошоп от сайта им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker