Какъв cruiser board да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какъв cruiser board да избера?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1428 пъти
Здравейте, искам да се науча да карам скейт. Но тъй като не мисля, че ще го ползвам толкова за трикове, колкото за каране из града, реших, че cruiser board-а ще е по-добре. Напълно начинаеща съм, нямам опит, но много искам да се науча. Първоначално се ориентирах към така наречените penny boards. Дълго се чудих дали да взема 22 инча или 27 инча. А и тъпото беше, че оригиналните пени ги няма в България. След това пък почнах да разучавам все повече за бордове и сега мисля, че ще е по-добре да си взема дървен крузер борд, от колкото пластмасов. Бордове като landyachtz dinghy например. Но по-евтин и в същото време да е качествен и да кара гладко. Не бих дала много пари, защото, въпреки че имам голямо желание, може да не ми хареса или пък да не го карам толкова често и да събира прах у нас. За съжаление винаги като си харесам някакъв борд го няма в България. По едно време си мислех дали да не си сглобя пък някакъв. Четох и разни коментари на хора, които предлагат да взема обикновен скейтборд и да сложа колелца за cruiser и да си го ползвам съответно като cruiser. Вие как мислите? Дали да не си взема няк'во пени бордче? Или може ли да ми предложите някакъв качествен крузер борд, който да се намира и на българския пазар? Всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f23ce18134
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка,

Скейта си е скейт. Дали ще е класическа "лодка" с малки и твърди шумящи колелца за трикове, или с големи и меки такива - почти еднакви са. Ако не можеш да предвидиш неравностите пред теб, взе ще паднеш.

От друга страна, придвижването със скейт е доста опасно (хаха, виж ме мен кой го казва), и аз на моите деца не бих им позволил със сигурност подобно нещо).

Забрави марките, ако започнеш сериозно, ще смениш с каквото ти се ще. За сега дори и дженерик машина от декатлон/джъмбо ще ти свърши работа. Да за крюизване, меките и по-големи колеца ще ти помогнат много като начинаещ, но не това е всичко.

Ако ме питаш мен, аз и сега мога да ползвам стандартен (дори не марков скейт) вместо лонг-борд за спускане.

Така че, забрави за марките, и за тест си земи нещо евтино да видиш дали ще е за теб въобще

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 4c817cf433
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не съм много опитна скейтърка, но ще ти кажа какво ми е мнението. И аз съм като теб, искам да е по гладко карането и повече за каране отколкото за трикчета. Препоръчвам наистина да не гледаш марките, а отзивите и спесификациите на крузър борда, защото е от значение колко са големи колелата и до колко меки, маневрени. Аз много искам да си взема от декатлон. Цената е разумна(от 50 до 150,200) и са качествени, лично аз смятам да си взема big YAMBA 500,които е с много положителни спецификации. Но ако мислиш че няма да ти хареса и ще го забуташ някъде, по добре си вземи нещо евтино(ддо50лв.) за да се научих как се кара като за начало, а после гледай нещо по така за ежедневен транспорт

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker