Не ми върви в София - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не ми върви в София
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1860 пъти
Здравейте, живеех в чужд град, където за само 1 година направих повече приятелства от колкото за всички 25 години, които съм живял в София. Аз съм роден тук в София, но някак трудно ми се получават приятелствата и трудно намирам работа, а в други градове повече. В университета се разбирах повече с пловдивчани и хора от източна българия, от колкото с тези от западна. Наскоро се прибрах от чужбина, 2014 г. заминах и хората в София са още по-зле и от преди, обслужването е дръпнато, въобще доста са неприятни. Но и преди имам чувство, че нещо ме е спъвало в този град, на морето винаги съм бил по-щастлив. Само аз ли не харесвам родния си град?


П. с. Моля ви публикувайте историята ми, защото искам да видя дали има и други подобни хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f17de8959e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз пък забелязвам обратното - хората в София сякаш стават малко по-добри и усмихнати с всяка изминала година. Може би всеки си забелязва нещата, които да потвърдят вярванията му, както пише в книгите по психология :) Иначе, ако разликата в заплатите между София и провинция не беше толкова голяма, със сигурност щях да живея някъде по морето...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 51b1432843
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре дошъл в Пловдив, майна! :) Тук сме сплотени и топли.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c4451dd038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм от град, който е на запад на 1 час от София. Малък е. Но от него са почти всичките ми приятели и тук-там някой от Пловдив, Плевен и Варна. Но в повечето случаи не се много спогаждам с хора от източна България и не знам защо. В София записах да уча. Въобще не ми върви. Някак си в София където и да отида, не създавам приятелства и не знам на какво се дължи. В София често има много хора от източна България, а вече споменах, че някак си не ми много върви комуникацията с тях. Всички приятелства, които създавам са от родния ми град.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7831720e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не си само ти пич, и аз въобще не мога да понасям града си(Русе)-хората тука са ужасни, нерваци, престарели едни такива, консервативни)... отвратителен град просто! А иначе и аз като ходя у Варна ми е винаги хубаво, все оставам с впечатление, че хората там са по така учтиви, усмихнати, и топли ако щете, не че и там няма смотльовци де, даже имах един с който бяхме колеги в университета, чак ме е срам от тоя факт, ама... тъй е. Нормално е човек като ходи по тия места по морето, да остава с подобни впечатления... много малко са градовете като Варна, Велико Търново и още там някой, където хем нали е красиво и приятно, и хем и хората да не са некви такива... нали. Изобщо не бих живял у град кат Русе(за съжаление съм оттам), ма има и други също, където не бих си и помислил да ида: Плевен, Пазарджик, Силистра, Добрич-не са за мен тия градове!!! По-скоро Шумен(все пак там следвах), или пък Търново... А за теб нормално-София има твърде много проблеми, в това число и хората в нея, та... две мнения няма по темата! ... А и думата приятел днес е доста силна, за да се казва в истинския смисъл! ...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a2eee3c32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не го чувствам тоя град, за 1 година в друг град - 11 приятелства завързах, в София за целия ми живот - 25 години прекарани тук по-малко.

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: bbf6e070bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До автор 1
Какви са тези лъжи , които казваж , че в София става по-добър град за живеене. Живея от 5 години в София и не мисля , че говориш вярно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a2eee3c32b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   В София хубави са само Изток, Изгрев и тук-там някоя част на Лозенец като квартали. Свестни хора има и в Левски-Г и пак там са най-красивите момичета в София. Иначе свестни хора има из селата, особено тези покрай Стара планина - Желява и Елешница.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a1f2fad837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако си женкар, хубавото на София е наличието на много жени. Изборът е много голям. В по-малък град опциите бързо свършват и бързо ще те научат. Не че Пловдив, Бурга и Варна е лошо, но все пак са доста по-малки от София, което ще рече - много по-малко жени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker