Проблем с хлебарки вкъщи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с хлебарки вкъщи
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1019 пъти
Здравейте читатели ! От заглавието се подразбира за какво става въпрос. От доста време имаме проблем с тези неприятни гадинки и се чудим кк да се справяме с тях. Пръскали сме много пъти със спрейове, но без резултат. Преди главно имахме проблем с черните едни хлебарки, която си появяваха главно в банята и още по лошо се появяваха в детската стая. Почти всяка нощ виждахме по една на стената. Но постоянното появяване на черните хлебарки отмина, като сега започнаха да се появяват онези кафевите особено в кухнята където е в близост до мивката и имам опасения, че е заради влагата и от останали остатъци от храна, но може и от друго да е, последните две седмици пръскахме по 4 пъти, но резултот нямаше никакъв. Нека отбележа че на нашия етаж има изоставен апартамент и най-вероятно идват от там от малки процепи в стенала или от ъглите, но проблема е, че хората, които са живели в жилището доколкото знам живеят в чужбина и е невъзможно да се отключи жилището. Вие какво мислите, в такъв случай какво може да се предприеме ако наистина идват от там и как да се преборим с тях. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 67b7a95763
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при нас беше така. Извикахме фирма за био контрол, взимат според квадратурата на жилището 50-100лв. Напръскаха, ние сме с бебе, та спахме на гости. Като се прибрахме щях да се гръмна, напълних една торба с умрели хлебарки. А, както казваш, виждахме по 1, 2 вечер в банята. По принцип от фирмата ни казаха, че е добре целият блок да се напръска, също така да се напръска още веднъж след 3 месеца, ако има яйца. Но ние се отървахме и повече не сме ги викали, мина 1 год., няма нищо. Отровата, която използват е безвредна за деца и домашни любимци, ние заради бебето не взехме спрей, но като те слушам, добре че сме извикали фирма.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2aa42c270f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОСНОВНО почистване и купуваш АЙКЪН на фирма ПЕСТ КЕЪР, струва към 7 лв. една бяха течност, разрежда се с вода в пръскало за цветя, има упътване.
Преди години имах нашествие на дървеници, който е имал знае какви гадни уроди са и как мъчно мрат, айкън ги погуби до една, хлебарки има рядко в блока, но има отвреме-навреме, а едно лято имаше доста, пръсках с това нещо и ако намеря е мъртва. От съседите разбрах, че имат доста, ама те са и мърляви, и не пръскат, така че сесъм налага да пръскам вкъщи два пъти на 6 месеца, вярно, че и аз съм маниачка, но имам жестоко отвращение към тия изроди.
Превенция - чистене, не оставяйте отворени храни, всички подправки, варива и брашна - в буркани за съхранение и дори да нямате Х - пръскайте профилактично, тъпите гадове може да живеят и раждат у вас, без да ги мяркаш с месеци.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 63322ec7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вземете си котка, по възможност вече поотраснала, до месец ще ги е унищожила

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b5404ed5ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има в Кауфланд една отрова за тях, не помня името, но в една опаковка са 6 или 8 броя бели кутийки с отвори, на цена около 6-7 лева за цялата опаковка. Само с това успяхме да махнем нашите, с нищо друго. Имат ефект около 3-4 месеца!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 61f176451c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обгазяване на празният апартамент. През ключалката или под вратата се пуска газ и гадитите измират.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: abdb7488d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не пръскате правилно затова не можете да се отървете. Казваш при вас се събирали заради влагата или остатъци от храна, а защо според теб да се събират в празния от години апартамент до вас, след като там няма нито влага, нито остатъци от храна? Имат ли логика думите ти?
Та какво трябва да направиш. Изпразваш всички шкафове, посудата струпваш на пода в банята, дрехи и одеала на тераса, добре е да избереш откритата тераса ако имаш такава. После викаш фирма или пръскаш с айкън или друг препарат за големи площи и излизаш от жилището за една вечер на другия ден миеш с мокър парцал всички шкафове миеш съдовете подреждаш, тупаш дрехи и одеала през терасата едно по едно и подреждаш. така се прави пръскане против инсектициди, смисъл да напръскаш само там където си видяла хлебарка няма.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 46e5f2edb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на коментиралите до тук ще се опитаме на дийстваме по вашите съвети. До номер 3 ние имаме котка, но тя не е от игривите и не ги отразява.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f4f8d0cb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Фипронил му е майката на този проблем. Фронтлайн или по-евтиния Фиприст. Отровни са, но решават проблема един път за винаги. При мен беше истинска напаст, но след няколко пръскания изчезнаха и вече повече от година не се появяват. Пръскаш няколко дни подред само вечер в кухнята и стаите където ги има без спалнята, затваряш вратите и не влизаш там до сутринта. По възможност се изнасяш от жилището и само пръскаш 1 път дневно на всякъде. И двата препарата са създадени за третиране на кучета и котки за паразити, така че все пак не са супер отровни. След няколко дневно прилагане на препарата после 1 седмица само смиташ труповете и забравяш за проблема. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2aa42c270f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   А може да пръснеш с Айкън както ти писах, защото от години е изпитано смъртоносен и не привикват към него, особено ако увеличаваш дозата постепенно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker