Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самота
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 2690 пъти
Вече съм на 23 години и нищо не постигнах в този живот. Нямам приятели, по цял ден седя сам вкъщи. Живея в малък град и не излизам много. Мнението на другите за мен е, че съм срамежлив и притеснителен. Не се вписвам в нито една компания. Все още дори не съм правил секс. Никога жена не ми е казвала, че ме обича. Правих много опити да започна връзка, но винаги бях отхвърлян. Казваха ми само - искам да си останем само приятели. Много ми е трудно. Вече не виждам смисъл в нищо. Отвсякъде ме отхвърлят и не знам вече какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 29 дни
hash: 77818cb695
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Вече съм на 23, а не постигнах нищо".
Разбирам да кажеш: Вече съм на 50... но на 23? Защо говориш като че живота ти е минал едва ли не. Живота ти едва сега започва.
Не си правил секс, не си обичал - напълно нормално е.
Мислиш за гадже, за любов и секс, за подходяща компания... Не си споменал дали работиш. Защо не помислиш първо за професия, нещо, от което да си изкарваш прехраната. Другите неща ще си дойдат когато му е време.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: f45ede1eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 17 разказваш ми живота, но 1 разбрах така ще си останем до края на живота, ако не се наложи някое камикадзе акция :)

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: e4c11fa5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се отчайвай, твърде млад си. Излизай, търси контакти, не се затваряй и не се сдухвай. Доста млади хора са в подобно положение.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 445f6cc287
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това все едно аз съм го написал! И аз братле съм момче на 23 г. и все още нито съм имал приятелка, нито пъ съм правил и секс. Спокойно, и на нас ще ни дойде времето ;)

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 98222987be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   С всички "за" и "против" пробвай във форуми за запознанства. Има и много свестни и срамежливи момичета, които в реалността се притесняват, а когато си пишат с някого им е по-лесно, отпускат се. Внимавай за недобросъвестни, които несъмнено ги има и се регистрират, но все пак пробвай. Най-лошото е отчаянието и живот по инерция. А защо нямаш приятели момчета? Не е нужно да си в голяма компания, а просто да има поне един-двама души - съученици, съседи, колеги, с които да имаш общи теми за разговор и общи интереси. Учил ли си нещо след средното образование? Това е един от начините да си в среда от млади хора и да намериш и нови приятели и любов. Така да са каже да поподнеш в нова среда, да започнеш "на чисто".
Аз навмремето бях комплексирана и свита в училище. Не съм нито грозна, нито глупава, а напрогив. Но също не се вписвах в групичките там. Отивайки в университета започнах да променям поведението си, държах се свободно с колегите и веднага се появих приятели, ухажори и изобщо станах от смотана и незабележима в гимназията в една от най-харесваните.

 
  ...


...
преди: 13 години, 29 дни
hash: eaf782247b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Най-лесно е да започнеш отначало, да потърсиш късмета си другаде - в друг град или в друга държава. Отговори си на въпроса какъв искаш да бъдеш, стреми се да развиеш качествата, които имаш. Лека-полека нещата ще се наредят. Спортувай, работи, учи, поставяй си малки цели, които до осмислят ежедневието ти. Относно жените, трябва да си спретнат, да миришеш добре и да си чист, поддържан, но и само това не стига, жените искат сила и стабилност. Да се усетят сигурни до теб. Ти самия трябва да си такъв, за да привлечеш някоя дама. Ако се самосъжаляваш, ще се получи обратния ефект.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: d6bcd10a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оф, човек. С това киснене по цЕл ден у вас и писане няма да стане. Времето е хубаво - излизай. Разхождай се, пий кафе. Не си единствен, има много хора като теб. И трябва да разберете, че жена няма да си намерите, камо ли секс ако не се социализирате поне малко. С това еднообразие и живот между 4 стени ще загубиш всякакви навици за комуникация, а това е още по-страшно.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: 724b32a361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, самотнико! Казвам го с умиление, не с подигравка. Случаи като твоят много. Животът, който живеем сега е доста по-различен от представата за нормален живот. Нормално е доста относително понятие, никой не може да каже кое е нормално и кое не. По-важното е да ни харесва и да не пречим на околните. Проблемът при теб е, че не ти харесва начина по който живееш, чувстваш се непълноценен, а аз съм убедена, че причината не е нито във външния ти вид, нито във финансово състояние, а в главата ти. От дългия си опит с хора като теб, те съветвам следното - разбери, че не можем да променим хората / нямаме и право /, можем да променим единствено себе си. Това е много трудно, но ти все още не си достигнал фаталната възраст, когато това е невъзможно. Щом осъзнаваш, че имаш проблем, значи вече си направил първата крачка. А това, че споделяш с някого, макар и непознат е просто прекрасно. Хубаво е да се вгледаш в себе си и да подредиш приоритетите си по важност. Да разбереш кое е най-важно за теб- това да постигнеш финансово благополучие, да направиш кариера или да имаш семейство.... няма да изброявам повече. Може просто да искаш да имаш куче, което да обичаш много. Когато си изясниш това, започни да мислиш как да го постигнеш, ако не знаеш, попитай отново. Всеки проблем има най-малко три решения. От това, което си написал оставам с впечатлението, че най-много куца в личния живот и то е нормално на твоята възраст. Съветвам те да направиш следното-случайно или планирано покани момиче, с което никога няма да имаш любовна връзка, а просто приятелска. Дори може да сте само познати. Опитай се да общуваш нормално, говори повече от друг път / но не глупости / и се вслушвай в това, което тя ти говори. Опитай се да останеш с приятно усещане след разговора. Следващият път нека при вас има и влюбена двойка, която наблюдавай още по-внимателно и отново общувай повече. Наблюдавай как се държат, скоро ще трябва и ти да го правиш. Ако ти хареса и се почувстваш по- отпуснат, срещите могат да се повторят дори няколко пъти. Първо се научи да общуваш с приятели, след това любовта ще дойде сама, дори няма да се налага да я търсиш. Не напразно като деца сме само приятели, като по-големи влюбени и т. н. Ти явно си пропуснал първото. Когато намериш приятели, ще можеш да споделяш с тях и ще се чувстваш по-добре. Ако мислиш, че другите хора нямат проблеми се лъжеш, просто не им личи. Щом си здрав, всичко друго е въпрос на време да се случи. Сигурно те очаква много щастие занапред, така че се подготви да го изживееш, да не вземе да мине покрай теб и да го пропуснеш заради депресиите и чувството за обреченост. Желая ти много хубави мигове отсега нататък и ми пиши отново. Може би постовете ти ще бъдат по- оптимистични отсега нататък, а защо не и да помагаш на другите.... една много мъдра жена казваше "Човек може да се поучи и от най-малкия".

Милица

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: b94fe22f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва ти обрат в живота. Мисля, че си в някаква рутина, нехарактерна за възрастта ти. Аз съм по-малка от теб, наистина съм имала такива моменти, в които губиш приятели, губиш познати, нямаш любим човек... Но все пак живота е пред теб, много добре го знаеш... Ако трябва смени града, излизай, опознавай хората, защото има свестни хора, които могат много да ти дадат! Успех :):)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 0051ffcef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оптай се тогава да пробиеш в някаква професия, нещо в което си добър, дори и в по-голям град. Хубавата работа ще ти осигури контакти и може би самочуствие. Все още си малък да се самосъжеляваш. Точно сега е моментът да веземеш живота си в ръце, а не да го отписваш.

 
  ...

...
преди: 13 години, 29 дни
hash: b3b52d5080
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Спокойно и аз съм така, само че съм на 18 и съм момиче. Чувствам се отхвърлена от всички, дори и от момичето, което смятах за най-добрата си приятелка.

 
  ...
преди: 13 години, 29 дни
hash: b0ba03804f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хеееей, я поспокойно! Вече съм на 23. Та тепърва започваш с онзи период, в който все още младостта е налице, но вече зрелостта настъпва. Това всъщност е най-хубавия период.
Другото зависи от теб - започни да излизаш, да комуникираш, да се радваш на Живота. Той е хубав, макар понякога да е много труден, знам го от опит. Лелеееее, прозвучах като закоравяла лелка. :):):)
Не може да не се вписваш в нито една компания. За всеки влак си има пътници (яяя, кой го казва). Така де, мисълта ми е, че все ще има хора, с които да има за какво да общуваш. От тази страна проблемът на малките градчета е сериозен, понякога деградацията е пълна (което с абсолютна сила важи и за по-големите, де). Не мисли, че вината е изцяло в теб, има моменти, когато наистина няма какво да си кажеш с човекът срещу теб - относно възгледи, убеждения, становища, намерения. Тогава просто потърси контакта някъде другаде.
За секса - не е толкова страшно. Ще се влюбиш, ще го направиш. Аз също го направих на 24. Не се гордея с този факт, но не се и срамувам. Имах достатъчно възможности да го направя и по-рано, но винаги се овладявах и знам, че постигнах най-главното - беше истинско. Много е хубаво - не секса, ЛЮБОВТА! Това ми се струва страхотен смисъл. Пък ти не виждаш никакъв. Я, горе главата! На 23 си! :)
С

 
  ... горе^
преди: 13 години, 29 дни
hash: 327acab510
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не вярвай на тези дето ти казват да излизаш и да се социализираш знам го от личен опит. Ако си от затворения тип няма да намериш щастието при отворените. Така си програмиран. Вярвай в Бог. Вярвай, че ти сам не можеш да направиш нищо, и че съдбата ти е предопределена от волята божия. Вярвай, че когато правиш добро, ти се доближаваш до щастието. Научи се да обичаш природата, живота, себе си, Бог- само така ще се спасиш. А приятелката ще дойде с божията помощ, когато най не очакваш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 53fbac60e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз имам същия проблем, но по ужасно мнение от 13 не съм виждал. Няма нищо по лошо от това да невярваш, че нещо ще се промени, но кофтито е, че и аз изпадам на моменти в такива състояния.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5f2e11530c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей. Според мен, трябва да се опиташ да се занимаваш с нещо, което ти е приятно дори и да си сам. Намери си хоби, нещо, с което да се чувстваш добре. Аз също съм сам, но карам колело, ходя на риба. Забавлявай се с нещо, без други хора. Приятно ми е, когато ги има, но нямам нуждата от това, както беше преди. Намери утеха в себе си. Който разчита на другите да го забавляват, рахат не е видял. Намери начин да се чувстваш добре сам със себе си. Аз така успях да се оттърся от самотата. Работата също е добра идея. Намери си работа. Когато започнеш да се чувстваш добре в собствената си кожа, тогава всичко ще дойде на мястото си и няма да ти пука кой те харесва и кой те отхвърля. Успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fe0d35660e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   еееее ако беше от София щяхме да си паснем много добре. И аз съм като тебе. На 22 съм лудее ми се скача ми се, но няма с кой и по цял ден си седя в нас. Преди дружах с едни, но те не ми бяха приятели и вече ги оставих и съм сам. Ходи ми се където и да е само да не съм нас. Тука в сайта даже съм пуснал тема под името "Притеснение плюс антисоциалност" и си търся приятели точно като тебе. На всяка тема, която е сходна като моята задължително драсвам по един коментар за да се свържа с хора като тебе, да се видим на живо и да го преодолеем този проблем. Някой, ако има нужда от такъв човек аз съм на среща. Драснете и ще си оставя кординатите :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker