Енергиен вампир-как да оцелея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Енергиен вампир-как да оцелея?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2295 пъти
Здравейте! Искам да повдигна темата за енергийния вампиризъм. Аз съм много сензитивна и ми влияят чуждите настроения и енергия. Имам в средата ми една роднина, с която, след като се чуя по телефона, изпадам в нещо като паника, със сърцебиене, не мога да спя цяла нощ. Опитвам се да спра контакти с нея, не й вдигам телефона, но тя продължава да ме търси и започва да ми говори неща, с които ме засяга. Искам да се откъсна от нея, а тя сякаш търси постоянно контакт с мен. Например миналата седмица 2 пъти ми звъня, аз не вдигнах и не върнах обаждане, и тази седмица пак ми звъни. Вдигнах накрая и ситуацията се повтори, още по зле - безсъние, сърцебиене и повръщане. Преди да ми звънне бях щастлива, слушах музика, като вдигнах и започнах да кашлям веднага. Не преувеличавам, наистина. Накрая блокирах контакта в телефона, за да не може да ми звъни, и ако случайно се засечем, реших да кажа, че съм заета и затова си изключвам телефона, да ме извини. И смятам да не я чувам изобщо, защото не се търпи тази негативна енергия. И други хора съм ги усещала вампири, но не по този начин с тези физически неразположения. Моля Ви кажете ми как да се справя? Правилно ли постъпвам като я блокирах, макар че ми е роднина от първо коляно. Случвало ли ви се е да се сблъскате с енергийни вампири?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: ba7173b071
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам за какво става въпрос. По принцип когато разговаряш с нея не трябва да я гледаш в очите и второ за да не си влияят енергиите ви помежду си съм чувала че трябва 2 метра по далече да стоиш от нея когато разговаряте. Дано съм ти помогнала малко. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 78651c6755
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вземи си черничко коте...не е шега. Сама ще се убедиш колко много ще ти помогне. Ти си емпат, явно най-силно чувстваш негативизма.
Може да стигнеш до психиатър ако не вземеш мерки...а щом не можеш да контролираш Сама, позволи на едно коте да ти помогне.
Дай му любовта си и то ще ти върне неколкократно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 87725ceb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Стига с тези глупости - "вампиризъм"!? Просто сте с лабилна психика и затова си внушавате, че някой ви влияе. Ако се държите по студено и не показвате психичен срив, никой не може да ви влияе, раздавайте го като непукиз и всичко ще е ОК. Внушете си, че когато говорите с този неприятен образ, то той изпитва неприязъм и се чувства по зле от вас и сам усеща слабост, тогава ще искате по често да ви се обажда. Няма такова явление -психичен вампиризъм, просто има противни характери, които ни натоварват психически. Като ви е толкова противен, просто му го кажете или покажете и го изключете от живота си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 65b48d57d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също съм емпат, но с времето осъзнах, че за да не ти влияят, трябва да изградиш по-силен характер, иначе винаги чуждата енергия ще потиска твоята и ще си като парцалена кукла.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c45c16936
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това може да ти дойде смахнато, но аз имах такава колежка, направо ме разболя. И един ден, както кретах към работа (имах необясними болки в краката, сякаш тялото ми отказваше да ходи там) седнах на една пейка, затворих си очите и започнах да си представям, че около мен има нещо като балон, прозрачно-розов и си казах, че този балон ще пропуска до мен само добро, само позитивна енергия. Мен тази жена ме бе довела до ужас, постоянното й наблюдение, намеци, нападки. Повярвах силно в този мой балон и той проработи още на същия ден. Осъзнах го, когато изведнъж я видях пред мен, седеше и ми говореше не знам от колко време, а аз работех и не я бях забелязала. Преди това дори я усещах, когато се доближава.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0c2c6a3e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва да се научиш да отстояваш себе си в прав текст .Например в случая " Не споделям мнението ти ,моля те не ми се обаждай за такива неща,натоварваш ме." Необходимо е да бъдеш ясна за хората ,защото те не четат мисли,а ако са възрастни и не могат да стоплят за какво става въпрос.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e3eaee7ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен всичко опира до психиката и самовнушението на човек.
Притеснителен ли си, вярваш ли, че някой си ти влияе негативно, то веднага се случва.
На работа работя с много хора, някои от тях просто не ми допадат, но по никакъв начин не ми влияят, защото аз не допускам това.
Българите сме много интересни "животни". Още вярваме в разни магии, ходим да ни леят куршум, доверяваме се на врачки и вярваме в уроките.
Явно никога няма да станем европейци.
Вместо да си взимаш черна котка, отиди на психолог.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c0725e2172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ти си най-важната, в твоя живот. Роднина или не, не искаш да се разболееш, от някоя болест, за едното няма нищо. И аз имам една такава роднина, но тя живее сама и няма никой близък, в живота си. Защо ли?? !

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 667b650d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4 е прав. Откакто започнах да правя упражнения за развиване на съзнателната воля (най-вече медитация), се влияя много по-малко от външни идеи и емоции. Иначе преди хващах емоции от хората - и лоши, и добри. Както имах и случаи като на авторката - определени хора да ми влияят толкова силно, че да стигне до физически симптоми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 78651c6755
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 7, аз съм н в и съм емпат с обща някои други "екстри! Знам за какво говоря... за разлика от теб!
Автора не е способен към момента да се справи сам, а да си емпат може да бъде ужасно докато се научи да контролира или поне абстрахира донякъде като страничен наблюдател/зрител без да се "удави" в чуждите емоции.
Не е в етап в който мога да препоръчам друго.

Допълнение към автор: трябва и ще станеш "егоист" нямаш избор! Иначе ще те смачкат, с времето ще разбереш за какво ти говоря, ще се научиш и да връщаш чувства (и мисли) обратно при собственика им.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0591616176
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, разбирам те. Има много чувствителни хора. И аз съм така, доста уязвима. Което е доста жалко. Нямам си никаква защита. Получавам главоболие като вървя по оживени улици или посетя някое много оживено място, примерно коцерт и т. н Много като че ли се влияя от настроенията на хора, усещам ги какво чувстват и това ме натоварва. Предпочитам самоизолацията и спокойствието извън наложителната работа с хора. Но пък и много се одушевявам като срещна добър човек. Дори и малък разговор ми дава много енергия. Ние сме взаимосвързани, за добро и лошо и някак си... трябва да си помагаме. Отрицателните хора опитай се да ги разбереш. Тогава ще изчезне и натоварването. По/лесно ще ги игнорираш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8b90a01110
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Две врачки убеждават мои роднини, че имам висок усет, някаква дарба и съм чувствителна на по-високо ниво. Приятелите ми още малко и ще ме обявят за медиум, но самата аз не намирам нищо прекалено странно в себе си. Само имам прекрасна интуиция за хора и събития, нищо повече. Понякога попадам на хора, които ми носят лошо усещане, наричам ги дразнители. Не вярвам, че са енергийни вампири, мисля ги за чешити и им го казвам. Не съм настроена негативно към никого. Пожелавам на всеки да му се връща това, което сам ми предава и спирам да мисля за лошото. Ако някой се опитва чисто съзнателно да ме нарани, просто не му обръщам внимание, понякога директно го блокирам и спирам да общувам с него. Не изпитвам нужда да давам обяснения и да се оправдавам, казвам директно, че определено поведение ме дразни и не желая да общувам. С роднините е по-особено, но рядко се случва да премълча нещо, което ми е на сърце. Предпочитам истината. Не одобрявам цялото криене, притеснение и мислене, което те мъчи. Няма смисъл. Ставаш лабилна, а това никога не може да е хубаво. Нека кажем, че наистина в теб има нещо особено и това те прави чувствителна към енергията на другите хора. Тогава ти си емпат. Мисля, че трябва ти самата да имаш силна енергия, че да можеш да усещаш чуждата. Не го използваш правилно. Давам си по не повече от 3 минути, за да почувствам човек и не предавам особено значение. Опознавам го, ако е неприятен и съм се оказала права, също не го мисля. Ти си имаш своя енергия, трябва да я съхраняваш и захранваш с приятни за теб неща. Човек е по-силен отколкото си мисли, всичко опира до възприятията ти и умението ти да надмогваш негативизма. Корабът не потъва заради водата извън него, а заради тази, която е навлязла в него. Всичко това не е паранормална аномалия, а част от живота, човешки усет и психика.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker