Тя иска котка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тя иска котка
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1570 пъти
Здравейте,

На 22 години съм и с приятелката ми живеем заедно от година. Тя много обича котки и иска да си вземем една. Аз обаче съвсем не одобрявам. Мразя котките. Смятам ги за гадни животни. Неблагодарни са, нахални, мислят те за роб, който да им ходи по гайдата и не им пука за теб. Винаги съм харесвал кучетата повече. Гледал съм няколко, даже нашите си имат едно в момента. Бих заменил дори най-хубавата котка за най-дебелия, мързелив и безполезен пес. Как да откажа приятелката си от желанието й да има котка? Дайте съвети.

Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: cb60d0ce04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вземете и куче и котка, за да сте доволни и двамата.
Не си взимайте нито куче, нито котка.
Вземете си друг любимец, за да сте на равно.
Единият от вас да направи компромис и да се съобрази с желанието на другия.
Моля Ви, не купувайте. Има много животинки, които имат нужда от дом. Късмет. :)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 837eb593a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, кучета са много досадни и искат сериозни грижи. А грижата за коткита си е супер малка, и още по - важното котката не търси толкова внимание като досадното куче, което дори и да е нахрането иска внимание, а ако котка поиска внимание ѝ я игнорираш тя просто ще се оттегли и няма да ти прави изпълнения, докато кучето няма да остави нещата просто така ще започне да ууууе и полайва, абе лигавата сценка ти е гарантирана, следователно и подразнените съседи. Освен това кучетата повече миришат, дори и малките породи. Но все пак всеки си знае. В крайна сметка винаги можеш да се разделиш с приятелката си, какво толкова ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fcf372c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Четял си в нета лоши неща за котките или си чувал лоши неща за тях. Честно казано котките хич не са така благодарни и мили животни са. Не си имал лично котка и ги обиждаш без причина защо не им дадеш един шанс? вземете една котка и виж какво е найстина ако толкова не ти харесва след това я дайте на някой. Но като я вземете дай на котка 5 месеца най малко ако не ти допада след 5 месеца я дайте не някой и готово.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 99ae41b266
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Е, айде сега... Аз имам котка и куче. Винаги съм била бесен кучкар по душа, но не отказвам и котки. В крайна сметка е просто животно, което си прави неговите работи. Няма какво толкова да очакваш от него и да приемаш отношението му като лична обида. Котките са наистна по-своенравни, но в никакъв случай не са толкова отвратителни, колкото ги описваш. Моят е страшен мазник, ужасно любвоеобилен, чак досаден. Не е зъл, не е проклет или гаден. Дайте шанс на някое животно да се почуства обичано. Мисля, че това е най-важното, а не каква работа ще ви върши и колко е полезно.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 34efe7f6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако сте в град, без двор, изтъкни и хигиенни причини, макар че в това отношение котките с апо-чисти от кучетата. Също така може да споменеш опасности от зарази при евентуално бъдещо бебе.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dff02cfb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз харесвам котките и не обичам кучетата. В мнението ти за характера на котките има известна доза истина, но много зависи и ти що за човек си и как се държиш с тях. Аз съм мъж и намирам много сходства на характера на котките с този на жените. Казваш, че са неблагодарни. Да котките ако им поднасяш всичко на тепсия са неблагодарни, но я започни да забравяш да се грижиш толкова добре за тях и ще видиш как изведнъж ще станат много благодарни и ще започнат да се умилкват. "Мислят те за роб" - да, те щом си около тях се опитват да привлекат цялото ти внимание и това е понякога дразнещо, защото има моменти когато не искаш да се занимаваш с тях и тогава просто ги игнорираш и много скоро те се научават да стоят около теб без да те закачат докато им обърнеш внимание. "Не им пука за теб" - това много зависи от начина по-който ги третираш, ако не ги навикваш, говориш им винаги гальовно и ги галиш нежно а не грубо се привързват силно. Накрая, но не последно място котките подобно на жените ако ги игнорираш а са привързани към теб ще се опитат да ти правят фасони и да ти върнат жеста, но ти изобщо не трябва да се впечатляваш, нито дори да ги изчакваш да театралничат а директно отиваш и се занимаваш с нещо друго без да им даваш възможност. Общо взето ако се държиш с котката както ти казвам то тя ще е една добра и привързана котка. Обаче на мен ми идва отвътре да харесвам и да се разбирам с котките и знам как да ги галя така, че да им е много приятно и да мъркат, но не всеки е така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6d0ceefb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си зле да отказваш гаджето си от котка! Все едно тя да те накара да се откажеш от идеята за куче! Тва че има нагли котки не значи че всички са такива! Аз лично имам котка която ви е голямо приятелче в живота! Супер игрива е (на 4 год) естествено обича да спи, но не прави нищо нередно!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a061dc4da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Изобщо не познаваш котките! Ако това ти е опита с тях, просто ти отговарят на простотията! Много са сензитивни.
И... не знам какво прави с теб това момиче.
Иначе обичам и кучета и котки, имала съм и имам и от двете! И никога не съм имала проблеми с никоя животинка, с хора като теб много...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2fc4ce3a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не взимайте котка. Много миришат. То не самото животно, но обслужването на котешка тоалетна е доста неприятно, а и правят много поразии. Имам 2 котки за съжаление (моя и на моя приятел, който сега не е в България) и е отврат. Много си ги обичам, но навсякъде по цял ден четкам косми, като се изпикаят замирисва ужасно и сякаш попива тази миризма навсякъде... Мислим като се върне да ги подарим, защото покрай тях не можем и да отидем някъде за повече от 1-2 дни и така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e5fdcc2ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Ти си кофти приятел :) Извинявай ама малко си е така.
Защо гледаш твоя интерес? Каквото искаш ти ама нали ти си мъжа угоди и кой мъж иска 99% от нещата, който жена му/приятелката го кара да прави самоче всеки ги прави.
Стегни се малко очаквах, да завършиш с идеята, да си вземете и двете или как да се примириш.
Също да споделя моя приятел не обичаше котки, но си взехме котка тя се привърза уникално и тази я обикна.
Другите не, но впоследствие прибра и малко коте от улицата не им е фен ама тези ги къта, не бъди толкова негативен към тях имала съм много котки и някой наистина са уникални :)
Колкото до кучетата уникални приятели са а вие си вземете котка или и предложи за малко кученце може също да иска, но не бъди егоист не си дете да искаш да е на твоята.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f9b833738c
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

11.   Как можеш да мразиш животно? Ти гледал ли си въобще котка да говориш така? Обичаш един вид бозайници, мразиш друг. Не го разбирам...

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 86294929f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей авторе. И аз като тебе харесвах повече кучета, но жена ми донесе котка в къщи без да ме пита. Доста време вече я имаме и да ти кажа че котката стана член на семейството ми. За разлика от куче тя се гледа много по лесно, по чиста е и ще откриеш след време че си струва да я имаш. Котката за разлика от кучето не те признава за господар, но обикне ли те и ако се отнасяш добре с нея, ще видиш че си заслужава. Играй с нея, милвай я, говори и, и тя ще ти отвърне със същото. Мога да напиша цял реферат по отношение гледането на котка, но ти сам ще се увериш в написаното от мен ако си вземете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 08ac1129a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И аз съм голяма фенка на кучетата, чувствам ги като приятели, гледат те в очите и ще направят всичко, за да ти помогнат. Приятелят ми е коткар. Та, сега си имаме котка. Не е като кучето, прави каквото си поиска и е доста злобна, но живеем в мир и любов, защото я храня, чистя след нея и през останалата част от деня стоим в различни краища на стаята и взаимно не си обръщаме внимание. Котките, за разлика от кучетата, не искат толкова внимание. Искат да има къде да спът, да им се дава храна и понякога да ги милваш, това е. Не е толкова лошо, колкото си го представях. Всъщност, апартаментът изобщо не мирише на котка, все едно няма такава. Пък и хваща мухи и разни буболечки, които влизат през прозореца. Отнема известно време да свикнеш. Знам как се дресира куче, не ми прави чест, но горе долу така научих котката, че трябва да си върши работата в банята. Приятелката ти винаги ще иска котка така, както ти винаги ще предпочиташ да имате куче. Прости факти. Не можеш да я откажеш от желанието ѝ, можеш само да я убедиш, да не ти води котка вкъщи. Ако все пак ти доведе котка, от опит ти казвам, че ще се подминаваш по коридора с косматкото и ще спре да ти пука, че спи на странни места. Животните не са глупави, знат при кого да се навират, за да ги помилват. Нашата котка напълно е поробила приятеля ми, ако той я храни, вади едни претенции за храна, ако той е вкъщи, ходи след него, ляга по клавиатурата, пречка му се, той ѝ купува разни лакомства, дава ѝ ги, с цел да му помърка в краката... е, аз нямам такива проблеми с котарака. Слуша ме, ходи метър зад мен, яде това, което съм му сипала и спи някъде около мен, понякога в мен, но без да се навира в лицето ми. Все пак е животно, както го научиш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5aa7e05b25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Въпреки, че обичам котките, мога да ти кажа моите причини, поради които не си взимам:
1. Винаги, всичко е в косми, колкото и да се чисти - мебели, под и най - вече дрехите, дори изпрани.
2. Привързвам се, а живота е непредвидим и ако се наложи да сменя местожителството, става сложно.
3. Имам две починали котки и още веднъж, не бих минала през това.
4. Ако в близко бъдеще искате деца, не е добра идея, бременна жена и котка, в един дом. (Както и новородено и котка)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8537d0263c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   С моя приятел гледахме котка, прибрахме я, защото навън беше наистина страшен студ, а животното трепереше, после две кучета, хъски и немска овчарка. Котката не искаше буквално нищо, освен да се нахрани, среше и да й почистиш. Беше много мило същество, никога нямаше претенции за храната, не е посегнала да одраска никого колкото и да я мачкахме.
Кучетата изискваха нон стоп внимание, нон стоп грижа. Разходки постоянно, пари за обезпаразитяване постоянно, галене, говорене, ресане, каране като нещо не е както трябва.
Отделно където легне кучето, няма отмирисване, самия ти миришеш на куче, домът ти мирише на куче... Трагедия.
Сега гледаме само овчарката. И пак е твърде много грижа, но сърце не ми дава да не й почистя, среша и т. Н.
Ако работите, котката е по-добрия вариант, а куче ако си го вземеш от малко, година и нещо трябва да си вързан за него.
Не са зли същества, просто са непукисти.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 43acd19a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много лесно ще я откажеш. Просто се разрови в нета за паразититие които се разнасят от котките. Те са от микрочервеите незабележими с невъоръжено око и засягат мозъка на човека. Водят до неадекватност. Бях чел някъде ако не се лъжа, че който има котка обезателно е заразен с тях. И аз харесвам животното, нямам нищо против него, но това меко казано ме плаши.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4cf3119cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Брато! Вземете си една костенурка! Хем търчи като луда и ѝ се радваш хем я храниш през 3 дена хем я чистиш през 4
хем живее дълго няма да има депресии
Имам си един войник в къщи и вече си го гледам 17 години
И междудругото не е няква тромава както казват!!!
А пък ако е гнуслива се замисли дали въобще да си вземате животно щот все пак на котката се някой тряя да и рине бубешките

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker