Чувствам се мръсна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Чувствам се мръсна
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1974 пъти
Здравейте на всички! Момиче на 22г. съм. В момента се грижа за 2 котарака. Чувствам се мръсна постоянно, чувствам домът си мръсен. Всеки ден чистя много - обирам косми, тоалетните ги мия всеки ден въпреки, че на едната котка е затворена, бърша всичко - прах, котешки стъпки, мета, мия пода и т. н. Но все имам чувството, че е мръсно вкъщи. Някак си въздухът сякаш е тежък. Гледам да проветрявам, но с тия котки работата си мирише... Къпя се всеки ден, мия си ръцете постоянно и все имам чувството, че живея в мизерия, а това не е така. Все едно съм някаква... нечистоплътна. Живях с приятеля си доскоро. Там бяхме в по-голям апартамент и заключвахме котките отделно, тоалетните им бяха раздалечени и като цяло не ги пускахме много една с друга. Живяхме и на 3-тия етаж и можех да проветрявам много хубаво като отварям вратите на терасите и хубаво стане течение, но тук където съм сега няма как. Приятелят ми замина за известно време и сега съм в едностаен апартамент с кухня, баня, тоалетна и антре, които са отделно. На първия етаж съм и нямам тераса. Как да почиствам, за да неутрализирам котешките миризми... все ми смърди, ужасно е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 19d7b7fd59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също имам котарак, който е кастриран. Ползвам силиконова тоалетна и не усещам никаква миризма. От космите няма отърване, от време на време чистя, но не мога да го правя през цялото време. нито постоянно си мия ръцете. Мисля, че това е болестно състояние, а е вредно и за кожата.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c134f52b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Звучиш като роб на тези домашни любимци и се чудя дали ти носят толкова радост, колкото грижа и негативни емоции? Къщите с котка винаги миришат. Собствениците обикновено отдавна са свикнали с това и дори твърдят, че у тях не мирише, но не е така. И мирише и има косми, явно е неизбежно.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: dcde4b98da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като човек минал през подобен период, възможно е без да се усетиш, да развиеш ОКР-Обсесивно Компулсивно Разтройство. Имаш натрапчиви мисли, миеш се много(това се нарича ритуал).

Не съм психиатър, но съм ходил по такива, пил съм лекарства за да се оправя, отне ми 3-4 години да се възтановя, но това нещо покълне ли веднъж, 99% може да го няма, но 1% си остава с възможност да се върне.

Все още си имам котката, никога няма да я оставя, но космите, тоалетната - няма как, там са много са, развих и алергия заради нея, с изменена лигавица според доктор(УНГ)

Между другото, ето един "факт". Котките често са разпространители на паразит Токсопласмоза, който седи латентен по принцип в мозъка на човека, според Американците, 50% от света е заразен без симптоми, НО според различни проучвания(чети американските статии, не българските), има корелация между ОКР, Шизофрения, ADHD, психомоторни реакции и анти-тела от този паразит.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 58c31e6e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Хора, спрете се. Каква е тази заблуда, която върлува, че котките миришели и в къщите на хора с котки вонят. Божеее! Мирише там, където стопаните НЕ знаят как да гледат животинките.
Имам женско коте на 4 години, кастрирана, само силиконова тоалетна. Сменям я на две седмици, мия самата тоалетна със спирт и доместос. За космите ползвам ролки от ИКЕА и отделно реша котенцето. Миризма и косми НЯМА! Който влезе вкъщи се учудва, че гледам котка. Тя е възпитана и ходи само в тоалетната, никъде другаде.
Не знам... не знам как гледате тия животни, за да смръди така.

Авторке, знам го това чувство но май проблема е само в главата.
Нали ползваш силиконова?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b07b73c524
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Котките се мият, докато спрат да усещат собствената си миризма. Обонянието на човека е несравнимо по-слабо от котешкото - та, не ми разправяйте, че ви мирише на котки. Друг е въпросът, ако не почиствате добре - то и човешката тоалетна не ухае на теменужки, ако не се поддържа.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 656d1169b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5, не заблуждавай хората! Силикон щото е нещо по-така, по-модерно... ама силикона не попива както другата - пясък ли е точно не знам, но при нея само това, което е видимо мокро, е задържало всичката урина, всичко около него е напълно сухо и чисто, просто до него не достига нищо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d3a72194ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подари котенцата на някой, който ще им се радва, а ти ако искаш отиди на психолог.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 70477d37ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6, номер 5 съм. Заповядай вкъщи. Не знам дали си гледал коте. Тези, които отглеждат коте и ползват силиконова, знаят за какво говоря. Миризма няма, нито вкъщи, нито около вкъщи. Между другото, разбрах, че китайците са спряли да я произвеждат силиконовата, което малко ме хвърля в ужас какво ще правя, но винаги има решение. Дотогава, просто опитайте и ще се убедите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker