Шофьорски курс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Шофьорски курс
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1045 пъти
Здравейте, искам да попитам възможно ли е да сменя инструктора си по кормуване? Минах си успешно листовките, но практическия не го взех. Не се чувствах подготвена и бях притеснена. Самия курс ми мина под стрес тъй като инструктора само мрънкаше и се изнервяше. В края на часовете ми казва на няколко пъти да помисля за допълнителни часове, като каза че до изпита съм щяла да свикна. Платих му въпреки че не исках да взимам часове при него. Постоянно ми прави забележки за всичко, но все пак му плащам за да се уча не за да се държи по този начин! След изпита като го видях ми намекна пак, че и да взимам и да не взимам часове от мен шофьор няма да стане! Преди следващия изпит трябва да взема 4 часа. Въпроса ми е дали мога да се запиша при друг инструктор в друга школа и каква е процедурата. Съжалявам ако съм ви изгубила времето докато четете това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2de94819bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако смениш школата не ти се признават изкараните часове кормуване и все едно започваш курса от начало. Само без теоретичната част. Тоест трябва да караш пак задължителните 30-40 часа. Аз смених школата, отидох на една много добра оферта, където плащаш веднъж и докато не вземеш книжка не плащаш повече. В София мисля че само школата в която съм аз практикува този метод. Много е важен инструктора, мен новия ме научи за 2 часа повече отколкото предишния за всичкото изминало време. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 228229783f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре не се мъчи. От всяко дърво свирка не става. Щом човекът е преценил, че не ставаш за шофьор, за какво се натискаш? Искаш да убиеш някой пътя ли? Искаш да убиеш себе си или някой твой роднина, докато го возиш в колата? Управлението на автомобил не е шега работа. Това е голяма отговорност, защото в ръцете си буквално имаш оръжие. И ако не знаеш как да боравиш с това оръжие, то може да бъде опасно и за теб и за околните. Помисли си добре дали искаш и дали наистина толкова много ти трябва книжка.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e81a4d6820
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Познавам това идиотско отношение. Правят го, за да измъкнат повече кинти от теб. Голяма част от инструкторите са комбини с изпитващите от ДАИ и се уговарят с тях да късат по-притеснителните. Аз също бях така - късаха ме два пъти, при един такъв подобен като твоя инструктор. Сега, факт е, че и аз не бях съвършен, но е и факт, че шофьор не се става на курс.

Можеш да смениш инструктора, да. Аз това направих, отидох при нов. При него взех 8 допълнителни часа, просто ей-така за сигурност и да свикна с него. И си взех изпита от третия път. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f38391af7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Преди месец завърших успешно шофьорския курс и да, възможно е да смениш и структура. Аз лично си го смених точно преди самия изпит. Просто се срещаш с друг инструктор, плащаш му за 2/3 часа (при моя нов инструктор платих 40лв. за 4 часа) и после влизаш в изпита с него. Единствено трябва да съобщил и на стария да те отпише от неговата школа. Успех и не вярвай на подобни глупости. От всеки човек може да стане шофьор стига да запази спокойствие и да бъде внимателен. И това ще мине.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6d67b513de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря ви за коментарите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker