Не мога да се бия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не мога да се бия
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1703 пъти
Здравейте,

Момче на почти 21 години съм и имам един огромен проблем в живота - не мога да се бия. Последното ми сбиване беше приятелско сборичкване с един приятел в 6 клас и той ме победи. Оттогава не съм се бил с никого, защото не мога. В основното имаше едни неприятни типове, които тормозеха всички и никой не смееше да им се опре. В гимназията имаше също едни идиоти, които ми се подиграваха, а аз само търпях. Стотици пъти съм си представял как ги набивам всичките и как цялото училище и най-вече момичетата започват да ме гледат с други очи, но за съжаление си останах само с мечтите. Защото съм слаб. Висок съм 1, 87 м. и тежа 82 кг. но съм много кльощав, нямам мускули и съм напълно беззащитен. А напоследък ми се случват кофти неща. Миналата година, някакви футболни хулигани започнаха да ме блъскат на автобусната спирка и да ми искат пари. Добре, че автобусът ми дойде навреме и се измъкнах. Миналия месец някакви пияни (сигурно и друсани) типове с кола ми извадиха бухалка на мен и на един приятел. Ако не бяха на кеф, щяха да слязат и да ни счупят главите. Напоследък някакви случайни типове с видимо криминални физиономии ме заговарят на улицата. Досега все ми се разминава, но съм наясно, че няма да е винаги така. Ще дойде времето, когато ще си изям боя, но не знам кога ще е това и се побърквам от притеснение. Досега не съм имал приятелка, срамежлив съм и ако някой ден имам и тя има проблеми, няма да мога да я защитя. До нас отвориха зала за източни бойни изкуства, но нямам пари да се запиша, а и докато се науча ще минат години, а аз нямам толкова време. Какво да правя? Дайте съвети.

Моля редакторите да публикуват темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 64041e7c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери видео уроци по самозащита в интернет, а когато имаш възможност - запиши се на такъв курс.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 234db1990e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей - трябва да тренираш за да станеш по-як, това е въпрос на оцеляване. Ако не заякнеш и не преодолееш това ще има огромни последици за психиката ти, това ще ти попречи на всички фронтове в живота. Не можеш да допуснеш това, трябва да тренираш за да можеш да оцелееш психологически иначе тежко ти. Нямаш друга опция. Тренировки с тежести и ако не можеш - кофички и набирания, всичко трябва да се изпълнява много, много бавно и с пълен диапазон на повторенията, никакви половинчати движения, бързи и балистични повторения колкото да отбиеш номера. Бавно и под контрол, такава тренировка е тежка, но ще принуди тялото да стане по-силно и здраво. Чети статии за тренировки и хранене.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f9bd5db58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   1, 87 м. и тежа 82 кг. [... ] напълно беззащитен

Проблем има, но не е в мускулите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 72ecd7bb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай бе, то не е казано че трябва да си Джеки Чан. За хора, които не владеят ръкопашния бой, е създадено огнестрелното оръжие. Вземи си един ПМ (Пистолет Макарова) щото оловото е по тежко от всичко:) А за ония дето са те тормозели в училище ще ти кажа следното. Въпросът не е бил в това, че не умееш да се биеш, просто те е страх да го направиш щото ще те бият. Можело е един по един да ги издебваш и с тежък тъп предмет по главата с единичен удър. Но ти приятелю не си смелчага. Дори да беше с черен колан по карате ти нямаше да имаш смелостта да го използваш. Битката е преди всичко в главата, в това да си уверен в себе си, да си вярваш. Онези също не са били шампиони мо ММА, но са имали едно огромно преиущество. САМОЧУВСТВИЕ!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a8a21b6906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не е нормално че изобщо трябва да можеш, но има и типове които успяват да изкарат Дарвин прав с поведението си и затова се налага да се запишеш на боен спорт. От него ще вземеш не само бойни умения, там се работи именно над психиката. Но все пак и да можеш да биеш някой, гледай да го избегнеш, не всички трябва да сме животни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker