Искам да греба с пълни шепи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (88092)
 Избор на редактора (164)
 Любов и изневяра (20333)
 Секс и интимност (10315)
 Тинейджърски (19256)
 Семейство (4288)
 Здраве (7208)
 Спорт и красота (3781)
 На работното място (1809)
 Образование (5105)
 В чужбина (1145)
 Наркотици и алкохол (856)
 Измислени истории (709)
 Проза, литература (1416)
 Други (11701)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Искам да греба с пълни шепи
преди: 8 месеца, 29 дни, прочетена 789 пъти
Здравейте. Преди бях мило момиче, с много морали и ценности, но след някои разочароващи случки.... ограниченията ми изчезнаха.
Например изневерите... не е било хубаво. Ами ако партньорът ми не разбере? Аз няма да му казвам.. той няма да се разочарова. Просто защото съм открила още нещо, което отваря в мен интересни чувства. Между другото е нормално да обичате няколко човека наведнъж.
Или лъжите? Не било морално... ми що да не лъжа хора, които не ми харесват? Защо да не им въртя номера....
А емоциите? Ако нещо искам да направя... Но не е морално, в същото време обаче ако изпипам добре планът, никой няма да разбере и да пострада...
Тези емоции са доста интересни... не мога да ги обясня.
Все пак, случвало ли ви се е така да свалите всички граници и да пожелаете да изживеете всеки шанс? Защото живота ми се струва кратък и когато се събудя стара... спомените от емоциите, ще ме топлят в студените нощи.
Защо да не въртя мушенгии?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 66c17a85a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Защото никой не харесва лъжливи и двулични курви. Ако ти е за едното чукане и краткотрайните изгоди, живей си така. Ако искаш да създадеш истински дълбоки взаимоотношения с други хора, еми няма да стане. Но щом повърхностни връзки са ти достатъчни... Само дето, това говори за сериозни емоционални и психически проблеми.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 3ebeb7a1ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   защото в един момент ще седнеш от всички столове на земята, и ще се почустваш много стара, самотна, безполезна и празна. по моя опит това става на около 30, така че си прецени колко още ще гребеш със шепите.

по принцип си права - всички правила са фикция, измислена от човека и налагана от обществото.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: a7ecf21834
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Върти каквото си искаш. Всеки си плаща... някога. Като дойде тоя момент не се прави на изненадана. :)

Успех с гребането.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 1ccd8b9868
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Защо ли? Защото подобното се събира с подобно. С други думи ако загърбиш съвестта си по отношение на другите, хората около теб също ще са със загърбена съвест. И ще изпиташ това което си причинила на другите, независимо дали са разбрали за предателството ти или не. Става промяна в теб самата и духът ти се съединява със съответните същности които отговарят на теб, един вид им подаваш ръка и казваш - здравейте бесове, ние сме идентични. Бесовете ако не знаеш са духове-мъчители. Освен това завличат все по-долу и по-долу. Започва се с малкото. Даже с мисъл. А веднъж като убиеш съвестта от там нататък става лесно като по масло. Въобще не можеш да разграничаваш доброто от злото. И, да случвало ми се е да сваля всички граници и да живея както ми е кеф на момента, а съвестта си да я изпратя в девета глуха да не ми разваля кефа. Резултата: за няколко години такъв живот се превърнах в сатанинско лайно. И вече 12-та година не съм спрял да плащам цената за постъпките си. Нямаш представа колко ниско бях завлечен-до нивото на актьор в извратена порнография, психопат, след което ми се въдеха в главата планове да ставам терорист. Но добре, че най-вече заради кошмарният ми живот ми светна лампата на време че нещо не е наред в мене и се обърнах към църквата с помощта на която поскъсах доста връзки с бесовете. Ако не беше станало това най-вероятно днес щях да съм в списъка на най-търсените. И всичко това заради същият този въпрос в самото начало-защо да не живея както ми е кеф, а моралът и съвестта да ги изпратя в девета глуха! Не подавай ръка на бесовете за да нямат и те власт върху теб!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 5b44821e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това се нарича да нямаш корен или да ти липсват твърди убеждения. Уж имаш "много морали", но като дойдат изпитания и изкушения бързо се съблазняваш. Нямаш здрава основа. На какво са се базирали моралите и ценностите ти? Каква е основата на това? Просто да се правиш на добричка в очите на околните не е основателна причина, трябва да знаеш защо избираш да вършиш едно вместо друго.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 7b2f33f191
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щото живеем в цивилизация и имаме мозък, който може да предвижда последиците от поведението ни. И на мен понякога ми се иска да пребия или даже да убия някого, но не го правя. Повечето не изневеряваме, защото позитивите от изневярата най-често са по-малко отколкото негативите, особено в дългосрочен план. Не лъжем по същата причина - позитивите обикновено са по-малко от негативите.

Ти говориш за това да се държим като животни, което в момента е модерно, обаче няма как да проработи в дългосрочен план. Колкото повече премахваш задръжки сега, толкова повече отключваш страдание в бъдеще. Сега ако изневериш, след време като се разбере, мъжът ти например ще те напусне и ще разбие семейството. Ако сега лъжеш, след време ще се разбере и хората ще знаят, че на теб не може да се разчита, което ще те лиши от определени социални предимства.

Иначе, пълно е с лъжливи изневеряващи, няма да си нищо специално, ако го правиш.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 298970c0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Всеки се чувства сигурен в нещо в себе си и трябва да прави това а не да гледа и да се интересува от другите, всеки може всичко да прави обаче никога няма да е по добър от някой който има дарбата за това нещо.

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 7181f90018
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Брей!

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: efcac62393
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не знам какво очакваш да ти кажем освен че си паднала много ниско!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: bf8d97bebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Щом можеш да го правиш без угризения, защо не наистина.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: f0de7dea9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защото като въртиш, ще се събудиш не само стара, но и самотна. Никой не търпи дълго подобни простотии, рано или късно на всички им писва от теб. И изневярата винаги се усеща в поведението-дори и да не са ти го казало. Спасили са ти достойнството. Което по това, което пишеш, ми се струва, че хич го няма. Липсва и разбиране за нормални човешки отношения при тебе. Да обичаш някой означава да искаш да си само с него. Толкова е силно, че не можеш да си представиш да си с друг/друга! Но какво обяснявам, явно не си го изпитала :)

-някой, който май те познава

 
  ...
преди: 8 месеца, 28 дни
hash: 045cd4498a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Зависи какво ти наричаш "всеки шанс"! За мен шансът за едно бързо за сметка на собствената ми съвест, ще ме изгори отвътре. Дори няма нужда момчето ми да научава, че да се почувствам виновна, зле. Да лъжа... буах, не, уважавам себе си, обичам се, защо ще си причинява нещо такова. Та аз вече няма да се харесвам...
Да мотая други хора... мне, нямам подобни нужди. Така си ми е хубаво и чистичко в главата и душата, защо ми е сама да си вкарвам лайка.
Разбра ли що за човек си сега? !

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 27 дни
hash: 7870172b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Говориш така, защото явно още ни си намерила правилният за теб човек. Подозирам, че още си доста млада и за това всичко ти е интересно, от всичко искаш да опиташ и не се замисляш много за последиците. Когато обаче намериш Мъжът с голямото М ще видиш как самата ти вече няма да имаш желание за игрички и изневери и то не защото могат да те хванат, а просто защото Мъжът ще ти дават всичко от което имаш нужда. А до тогава, е не давай напразни надежди на хората и живей живота си както искаш. Само умната, че да не стане някоя беля (нали се сещаш, презервативи). Иначе си свободна жена и ако искаш можеш и всяка нощ да си с различен, твое право си е, но пак те моля ако не искаш сериозни отношения, поне не лъжи отсрещната страна, а бъди честна, че за теб всичко е просто секс. Защото и сама знаеш колко боли да ти разбият сърцето. Обаче от сега ти казвам или някой ден ще намериш правилния и ще се чудиш сама на себе си защо си правила всички тия глупости или един ден ще се окаже, че си спала с не знам колко мъже, обаче на света няма и един човек, който наистина да го е грижа за теб. А това боли много! Но това си е твоят живот, живей го както искаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker