Искам да отслабна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да отслабна
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1187 пъти
Момиче на 13 години съм, висока съм 1.65 и тежа 64 килограма. Винаги съм имала проблем с килограмите и искам вече да се приключи. С всеки месец отслабвам с по половин килограм, заради тренировките. Не се ограничавам с храната. Основният ми стимул за да правя упражнения сутрин е едно момче.. Но не е достатъчно. Та, въпросът ми е, как мога да отслабна бързо и ефикасно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: e1c2c80581
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз отслабвам с хранителен режим, изготвен от консултант по храненето. Препоръчвам го. Отслабването се случва при отрицателен енергиен баланс. Когато приемаш по-малко калории, отколкото изразходваш. Спорт е добре, но се иска и балансирано хранене.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a879a367a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За да отслабнеш, трябва да бъдеш в калориен дефицит, само с упражнения не става. Но не говоря да ядеш по 600-700 калории дневно. Под 1200-1300 не е препоръчително. Започни с 1500 на ден така ще видиш резултат, но след време примерно след около 2-3 седмици. Особено ако комбинираш с кардио. Освен това може да направиш детокс- за няколко дни ще изгубиш 3-4 кг, но ще е главно излишна вода, а после много внимателно трябва да започнеш да се храниш, за да не си ги върнеш. Не сваляй повече от 7 -8 килограма! Успех :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 66be96bb78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 14 и съм страшно дебел и искам да отслабна, но с диети при мен не става. Може и при теб да е така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: f05d0f6dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами момиче аз преди време отслабнах с около 20 кг за 3 месеца и още не съм ги върнал вече 4-5 години. Не е толкова страшно и трудно макар че си още малка и се развиваш. Значи като за начало задължително 1 час разходка по гората ако имате планина на близо или в парка всеки ден.
И разделно хранене мисля че е една от най-добрите диети, ако не я знаеш в нета има таблици какво да се комбинира какво не. Общо взето при него не трябва да се смесват белтъчини с въглехидрати. Също трябва да се научиш да не преяждаш. Яж за да се нахраниш не се тъпчи и забрави поне по време на диетата за хамбургери и подобни полуфабрикати. Гледай последното хранене да бъде поне 4 часа преди
лягане и закуската например да е овесени ядки или някакво мюсли вместо баничка или геврек или нещо подобно. Яж си готвено дори да не влиза по състав в разделното хранене, но да бъде без хляб. Ако спазиш тези неща които ти написах в ред с разходките а и може малко фитнес и най-вече кардио резултатите ще са на яве много скоро.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 14ee54654f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ОТСЛАБВАНЕ : Чрез диета не се променя нищо, само се подържа дадено състояние. За промяна трябва режим, за да може организма да свикне постепенно с намален хранителен прием. Това е адски важно, за да не започне ответна реакция на организма ви. При такава реакция се качват килограми, защото организма се чувства застрашен и трупа всичко в запас. Затова бавно и плавно намалете дневния прием с 500 Ккал. и отслабвайте с 0, 500кг/седмично. Хранете се точно по разписание в определен от вас час. 3-4 пъти през 3, 5-4 часа.. Ако ви е невъзможно да се нахранете в уречено време носете си нещо малко в джоба и го хапнете в точното време. По този начин отбягвате началото на стресова реакция. След това, при откриване на възможност се нахранете според указанията. Вода и течности само 15-20 минути преди хранене и 120 минути след хранене и никога по време на хранене.
Дъвчете храната много усърдно. Хранете се на тихо място бавно. Не изпадайте в хранителен/вегетариански/ ексремизъм, но не консумирайте едновременно повече от един вид протеин. Вода до 3 литра, но не наведнъж, а за целия ден. Спорт задължително за предпочитане между16-18 часа. Никакво сутрешно бягане, а само утринна гимнастика. Само бавния 6-8 месеца резултат е траен. По никакъв друг начин неможете да излъжите заложената от природата биохимия. Вашето здраве е ваша отговорност. Образовайте се.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: af16cc7f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!

Бързото отслабване е много вредно и като цяло със сигурност си чувала за "йо-йо" ефекта :). Съветът ми е да започнеш силови тренировки и да си промениш режима на хранене. Въпросът не е само в колко, но и какво приемаш. За храненето трябва да наблегнеш повече на протеините и зеленчуците. Не те съветвам да започваш диети с ниско съдържание на въглехидрати, защото няма да имаш почти никаква енергия за нищо. Трябва просто постоянство, тренировки и хранителен режим. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker