Ужасен сън. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ужасен сън.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 973 пъти
Здравейте, тази нощ сънувах нещо, което остави неприятна емоция. Добре че беше към сутринта. Сънувах че минавам покрай много хора и като преминах, някъде зад мен вървеше човек, но не изглеждаше добронамерен. Тръгнах да бягам и той също, макар че беше по-бавен. Накрая просто влязох някъде и се спасих.
Случвало ли ви се е да сънувате кошмари? Питам, защото от близките ми не съм чувал да се оплакват и някой път си мисля, че съм единствен. Това бе просто сън и след 1-2 часа най-вероятно ще го забравя.

П. П. На 20 години съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: baf2c4a8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случвало ми се е, спокойно, но човек да е внимателен, но ако Бог не е с него, повярвай ми нещо не може да го спаси.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0d1bcd189f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм сънувал един, дето ме гонеше с нож доста време и накрая хвърли ножа и ме уцели във врата и като се събудих ме болеше малко врата, точно дето ме беше уцелил. Повечето сънища са гадни, просто не трябва да ти пука

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3cb9ad5351
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да. От малка имам много и ужасни кошмари. До сега не съм умирала на сън, но съм усещала болка, имам много истински сънища. Много пъти съм сънувала война, обгазяване, сирени, кръв, стрелби, студени оръжия, преследване. Имам картини от сънища, които са се запечатали в съзнанието ми. Сънувала съм деца, които страдат. Сънувала съм, че наранявам хора, за да оцелея. Гадното е, че мога да свържа повечето си сънища в една голяма и грозна история. Когато бях дете се страхувах да заспивам. Повечето деца ги е страх от тъмното, а мен ме беше страх да заспя. Вече не помня кошмарите си, но роднините ми казват, че често съм говорила за някакъв лош човек, които ме гледал и понякога съм мислила, че той е при мен, когато заспивам. Баба ми ме убеди, че това са само сънища, че не могат да ме наранят и трябва само да поискам да се събудя. Предполагам, че всички разговори с нея са ме успокоили, защото първо спрях да се страхувам, а после дълго време не бях сънувала кошмари. Наскоро, преди 2 години, започнаха да се връщат, но вече го приемам добре. Не се будя с ускорен сърдечен ритъм, не изпитвам страх. Помисли малко над тези кошмари, това са само сънища. Гарантирам ти, че си способен да се научиш да ги различаваш, а щом се случи, ще можеш да ги контролираш, това е твоето съзнание, ти си шефът. Просто трябва да го приемеш за факт, не трябва да се съмняваш и да се страхуваш, ти си господар на сънищата си, можеш да се справиш и те няма да те наранят.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: edb4e4927b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сънувам по 3-4 размични сънища на нощ, всичките са супер реални и като се събудя не знам къде съм, даже изглеждат по рални и изпитвам повече емоции от реалния ми живот. Сънувам се като различни хора с различни познати и всичко усещам и болка и гняв и съм се събуждал на земята или от това че се блъскам в стената и сами оставали синини. Помня ги до последната подробност. Последния беше за някаква въздушна атака и гледах как самолети хвърляха бомби и горяха къщи и хора, първо ги чух и исках да не бягам заедно с тълпата защото знаех че ще ударят първо там, имаше и военни които преследваха хората и ги разстрелваха, знаех за някакво бомбоубежище под земята и исках да се добера дотам заедно с още 5-6 човека, някои от които познавах, усещал съм и страха и когато плувах усещах водата, изобщо всички сънища са ми като филми които никога не съм гледал но съм вътре. Повечето са кошмари, даже че аз самия убивам хора да се защитя, един път се събудих и драйфах като сънувах трупове в една гора на парчета бяха на войници и знаех че съм ги убил аз. Не мога да си го обясня и мен ме е страх да заспивам, но съм сънувал и едно много красиво момиче с което се целувам и изпитвах абсолютно щастие и искам пак да сънувам това, беше много красива и пак имах чувство че я познавам.. незнам странно е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker