Комплексират ли ни лицата от кориците? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Комплексират ли ни лицата от кориците?
преди: 13 години, 24 дни, прочетена 3621 пъти
Надявам се, че темата е интересна, особено за нас, дамите.
Интересни са ми мненията ви.
Аз лично съм на 24 години, и гледайки, перфектните жени'', които постоянно дават по телевизията и списанията., малко или много ме комплексират, защото колкото и да се старая все не съм като тях..
Понякога се утешавам с това, че все пак фотошопът ги спасява...
Но някак си не ни ли налагат модел, който не съществува?
Защото без косите и грима си не се различават от нас, но сякаш ни се насажда 1 комплекс...
Какво мислите?
Ще чакам с интерес мненията ви. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 23 дни
hash: e30bace189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Предполагам имаш предвид - колкото и да се стараеш, не можеш да бъдеш чак токлова КУХА ЛЕЙКА като тях? Или се лъжа...

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: c8e21670bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да комплексират ни лицата от кориците, особено по-суетните от нас. Но си права, повечето е фотошоп и илюзия. Преди години много се бях депресирала на тема външен вид именно заради бляскавите снимки на съвършени тела които ни заливат отвсякъде. Но с течение на времето с изненада открих, че съвършените далеч не са толкова съвършени. Имах възможността да работя с част от нашите родни певици, вкл и чалга певици. Отблизо, особено без сценичния грим и скъпата рокля далеч не са това за което ги мислим. Няма да забравя как видях моя идол за външен вид, мацката, за която всички тръбят, че е една от най-красивите българки. Случайно попаднах на стари нейни записи от 18 год. и бях малко разочарована от видяното. След това пък съдбата ни срещна и бях шокирана като установих, че дори съм по-хубавата. Така че много от тях са просто илюзия, но с пари.... а с пари дори и красота се купува.

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 4c8eea20c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да ме комплексират, не. Даже изобщо не харесвам тоя тип журнални хубавици... а да искам да бъда като тях, пази боже.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 3fa985b78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мен лично не ме комплексират. Повечето от тях нямат истинска красота, а много грим и, както сама си казала, фотошоп. А на истински красивите им се възхищавам. :)

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 049c9e5307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бих казала, че изобщо не обръщам внимание, но истината е, че дори да не го усещаме, това ни влияе.

 
  ...


...
преди: 13 години, 23 дни
hash: fffe7ee992
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За да ме комплексира или притесни една жена трябва да я видя на живо. Колкото и да е странно, снимките не ми влияят, просто не ги възприемам като нещо реално, затова не ги чувствам като конкуренция. Виж, ако в обкръжението ми се появи някоя супер красавица, тогава определено не ми става хубаво - хем ? се възхищавам, хем ме е яд, че не съм чак толкова хубава колкото е тя... Но тези от кориците са ми като някакви фантоми, не ги и забелязвам.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 53bb0110f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това,което виждаме по кориците е панаир на суетата.
Една моя позната казваше- " При жените е лесно- слагат грим и хоп - стават хубавки".Така става и с тези лица от кориците.
Но какво да се комплексираме -винаги ще има и по-хубави и по-нехубави от нас, така че... :))
Малко или много това влияе според мен на незавършените личности и тези с многото комплекси.Но като цяло - да ти влияе отрицателно чуждата " красота" - това е глупост,поне за мен.

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: d505f594be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съгласна съм с номер 7!!!
Има много клипчета в интернет на звезди без грим... Или има едно на Dove за естествената красота и е направено клипче на една известна жена, която я гримират и показват как и действа и осветление и всичко... Ето виж... и се убеди, клипчето говори само по себе си....
и накрая пише..
нищо чудно че възгледите ни за красота са толкова изкривени....

http://www.youtube.com/watch?v=Y2IR_fMglRA

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: d505f594be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пак съм аз с клипчето на Дав, искам само да добавя още едно, в което манекенка говори за снимките и и това как Фотошопа изгражда един недостижим образ...
Моля редакторите да публикуват и него, предполагам повечето знаят Англиийски и ще схванат :)
http://www.youtube.com/watch?v=YP31r70_QNM&feature=related

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 8df981f456
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз не се комплексирам и няма нужда. Тези от кориците имат много грим, а и отгоре на всичкото са редактирани с най-различни компютърни програми. Ако ги видя на живо дори и с грим, те няма да изглеждат така, както изглеждат на корицата, а пък представи си, че са и без грим. Никой няма перфектен външен вид, според мен. Или ще има черни точки, или пъпки, криви крака, мазнини, други пък ще бъдат ниски и т. н...
*Яса

 
  ...

...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 150bd026f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Много важно... За една жена е по-важно да е обичана, отколкото красива. Познавам една жена, която е за мен е красива, но не ми изглежда да е щастлива, има проблеми в личния си живот, свободна е, но няма успешна връзка. Е, и? Красива е, привлича вниманието, свободна е, но не е щастлива. Това ли предпочиташ или да си недотам красива, но щастлива с мъжа, който те обича? Мисля, че второто е по-важно, нали? Отделно, че много често красотата е тежест (тук не слагам самовлюбените фукли), която трябва да се носи достойно. Много по-важно е да имаш чар и магнетизъм- а това, уверявам те, е плод на психиката ти. Не на физически черти. Случва се перфектна в чертите си красавица да не впечатли един мъж, а да му вземе ума някоя чаровница- има чар, грабва те, привлича те- и ти не знаеш защо... Иди го обясни.
Направи си експеримент- огледай се за момичета около теб с правилни черти, ще се убедиш колко много такива има. Обаче много малко от тях ще определиш за красиви... Огледай се за момичета, които смяташ за красиви- ще видиш, че техните черти НЕ са по-правилни, дори може би обратното, но... имат онова привличане, което аз наричам излъчване, магнетизъм, които ги правят да изглеждат красиви. Е? Моята теза е, че ако една жена мисли правилно, умее да контролира мисълта си и оттам енергетиката (аурата си), тя може да изглежда красива, напук на нормалните си черти. Убедена съм, че е така. Много мога да ти говоря още, но в едно съм убедена от личен опит- докато ти смяташ, че си некрасива, няма да има около теб тази енергетика, която привлича другите и да те прави красива в техните очи. Докато се мислиш за невзрачна- ще си. Красивите жени са просто жените със силна аура, а тя е плод на мисълта, Друг факт е, че на някои е дадена ей така, а други трябва да си я ''изработят''. (да поясня -написано от жена)

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 18462671ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Всяка жена на улицата е по-красива от тях! Това е изкуствено създаден идеал! Обичайте се, хора, харесвайте се и не се комплексирайте от това, което виждате. Красотата е дух, увереност, излъчване!

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 23 дни
hash: 0b369fed7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   например николета лозанова нз какво ще кажете вие ама за мен е доста наложен образ...
симпатично моми4е, много поддържано

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: fffe7ee992
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   До Номер 13:

Според мен пък Николета Лозанова щеше да е прекрасно момиче, ако не беше тооооолкова изкуствена! Тоновете силикон в гърдите ? никак не подхождат на дребната ? фигура, да не говорим, че не е естествено младо момиче да има такива огромни цици, все едно е откърмила 10 деца... изкуствено е, грозно чак. Освен това прекалява с грима и солариума, качват ? около 10 години. Тя просто не излъчва естествената свежест на възрастта си. Има време за тонове грим и труфила... само че, когато това време дойде, жените обикновено съжаляват за свежестта на младостта, която напразно са скривали под маската на скъпия, професионално направен, но напълно ненужен макиаж. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против Николета, дори смятам, че е една от малкото, които са естествено красиви - косата, очите и усмивката ? са невероятни. Просто смятам, че страшно губи от злоупотребата с гримове, солариум, пластики и претенциозно облекло. За мен, естественото си е най - хубаво. Освен това мисля, че има огромна разлика между това да се "поддържаш" и да "кифлееш". Гримът и сложните прически не са поддръжка. Поддръжка е да спазваш хигиена, да ходиш на козметик, да ползваш маски, кремчета... Такива неща. Поддържаната жена е прекрасна и когато отваря очи сутрин и когато излиза с мокра коса от банята. Тази, която не смее да се покаже без грим и която се срамува от естествения вид на косата и кожата си, която мисли, че по - обикновената дреха я загрозява... не ми я хвали:)

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: 6270df88f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Подкрепям Борония!!! Точно това щях да кажа!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 дни
hash: 1247090062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да се комплексирам-нееее!!! В никакъв слу4ай аз дори смятам 4е мога да уда като тях. Ако ссе харесваш(както трябва) няма да се комплексираш. А за по нехубавките(без да се обиждате - спикоино ако не си 4ак толкова красив си умен или забавен или... незнам просто всеки има някакво ка4ество отнасящо се било то д външен вид или умствени ка4ества аз се харесвам и смятам 4е всяко моми4е може да се хареса стига да иска :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker