Защо мъжете,които харесвам не ми обръщат внимание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо мъжете,които харесвам не ми обръщат внимание?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1484 пъти
Здравейте, имам сериозен проблем с мъжете и той е, че ми обръщат внимание само някакви, които изобщо не са ми интересни. Тези, които аз харесвам изобщо не ме забелязват. Последно преди около година в 12ти клас си бях паднала по един съученик, излизахме няколко пъти на кафе, казваше ми, че съм много сладка и хубава и в крайна сметка нещата отново не потръгнаха. Сега започнах нова работа и там срещнах един готин колега и пак същото-нещо в същността на характера ми ги отблъсква и не мога да разбера какво. Не смятам, че е външния вид, тъй като се поддържам и се възприемам за хубава. Приятелките ми казват, че нямам гадже, защото не искам, а не защото не мога да си хвана. Ами мога ли да тръгна с някой, който ми е писал във фейсбука само и само да имам гадже? Искам аз да го харесвам! Но тези, които аз успявам да харесам задължително не харесват мен. Защо се получава това???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4a02919686
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо слушаш приятелките си ? Те никога няма да ти кажат "много си грозна за да ходиш с този" ;) Както и ти на тях не би го казала ... та сещай се ;)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5358e20ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не съм те виждал дори, така че мога само да гадая какво ги отблъсква. Но ми прави впечатление, че напоследък се навъдиха много кифли, които имат претенции да са красиви, достойни и не знам си какви и после се чудят защо отблъскват мъжете. Определено има бум на подобни жени.

Възможно е и ти да си нещо подобно. Например да си леко лигава, да се обличаш прекалено предизвикателно или неподходящо за случая, да си претенциозна примерно или нещо подобно и това да го отблъсква. А може и да си в другата крайност. Примерно да си прекалено консервативна, морална, скучна дори.

Повтарям, че не те познавам, просто гадая с цел да те ориентирам евентуално. А може просто да не е дошло времето да срещнеш твоя човек и тепърва да ти предстои. Понякога и това е причината, просто съдбата не ти позволява с някаква цел.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b812e79e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мога да ти задам същия въпрос по отношение на жени, които съм харесвал, но не са ми отвърнали по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 256b18bc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Предполагам, не си им на нивото. Външен вид или интелект, а може и кофти характер(първото е споко, все пак сме мъже). Малко летвата свали... дай шанс на първия грозник, който ти се усмихне. Ако и той те шутира, значи е време за психолог.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cd6f94cd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам същия проблем, а съм вече на 29. Очертава се никога да не случа в любовта. Опитвала съм се да ходя и с хора, за да не съм сама, но не издържам и месец. Наскоро нещата се изострят Вече почнаха и да ми стават противни мъжете, които ме харесват, естествено аз не ги. Хубави, умни, но адски досадни. Мъжете не си правят труда да са интересни. Ако харесват една жена, й досаждат с много внимание, ако не я харесват - я игнорират системно. Да, ама аз не се кефя да ми навлизат в личното пространство. Не мога да си намаля критериите, не са ми безкрайни високи - искам секси, поддържан мъж, с който да правим много хубав секс и да ми е приятно общуването с него. Това е всичко и за 10 години не успях даже и това да постигна, в същото време ми се редят на опашка.... но каква полза. Не съм щастлива

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 265ae8af47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Същия въпрос си задават и тези, които ти си отрязала, а то отговорът е почти ясен - липса на интерес. Повечето жени са гола вода - нащърбени и чепати кукувици, които все чакат мистър Идеален да ги качи на белия си кон, докато станат лелички на средна възраст и изпсихясат съвсем. Явно няма да те огрее само да чакаш, така че или почвай активно да провокираш или се задоволи с някой от тези, за който знаеш че те иска.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 796c778b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първото, което усетих докато те чета е, че си без самочувствие и си някак нуждаеща се. Това отблъсква. Най-вероятно харесваш типажите мъже, които са мъжкия вариант на Н. Лозанова и другите като нея, не знам, гадая, но масово, хората в България се захласват по образите от медиите, нямате изграден собствен стил и личност, за да имате свой вкус (авторке, не е към теб, не знам как е при теб, реално), но да, харесваш казваш, какво им харесваш на тия момчета? На мен ми е много трудно да харесам някого от визия, изисква сериозно опознаване, в което време - мен ме харесват, даже смятам, че така е нормално, не жената да се лепва на мъжа, а да си дадат време в опознаване. Бързаш ми се струва и с тива поведение има вероятност да попадаш на нуждаещи се или на играчи.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8e1595b8e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер8, на средна възраст много хора изпсихиясват, независимо дали са лелички или чичковци, независимо дали са обвързани или сами. Тези, които са сами поне си стоят някъде изолирани и не досаждат на по - младите от тях хора, поне лелите де, защото някои необвързани чичовци са доста нагли.. Но пък доста от задомените лели с поотраснали и пораснали деца са вечно супер любопитни към живота на другите хора - аз от такива съседки цял живота не мога да се отърва, при задомените чичовци е обратното, те не си врат носа в работите на чуждите хора, поне навън.. из интернет пространството забелязвам обратното...
Иначе не ми е цел да споря с теб, то и се отклоних от темата, всъщност изобщо нямам намерение да пиша по нея, просто почувствах нужда да изкажа мислите си. (много ми е писнало от досадни любопитни съседки и така)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 256b18bc8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До н7. Само като ти чета коментара и ми се плаче. От 10години имаш едни и същи критерий и се оплакваш? Или си спряла да се развиваш(умствено) на 18 или си, най - инфантилната жена на света. Само да ти кажа, че опашките, които ти се редат са за СЕКС. Съмнявам се някой мъж, да иска жена, която го е избрала, според тъпите и критерий. Просто инфантил форевер... На 29 си, прочети коментара ми и моляте, да се осъзнаеш, че е срамота.. , Аз лично, не просто не бих започнал връзка с теб, дори не бих легнал с теб. Не е късно, да се промениш, УСПЕХ

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker