Личен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Личен проблем
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 974 пъти
Здравейте, не мислех, че ще стигна до тук, но уви.. та искам да споделя за моят проблем..
Дори и не знам как да започна, но ще опитам така; на 21 години съм и от около 4г. си нямам приятелка, сексуалният ми живот е запустял, не отричам, че си пиша и комуникирам с момичета, но просто искам сериозна връзка и не намирам точното момиче. Не знам дали съм "анти-социлиален" но много трудно комуникирам с хората.. Просто не харесвам; надутите хора, момчетата които изглеждат и се държат като жени, жените с 5 тона грим, които живеят само за чалгата, дискотеките, кафенетата и сторитата в скъпи коли. Нямам никаква мотивация за каквото и да било.. като цяло нямам стимул да живея.. Всеки ден ми протича по един и същи начин. Нямам хоби... Почти живея на гърба на наще и най-лошото е, че не съм мързелив всеки ден ставам в 8, не пуша, пия само по поводи, много обичам да спортувам и под "спортувам" нямам впредвид да ходя на фитнес и да си бия инжекции, говоря за походи, за футбол, волейбол и като цяло винаги съм навит за всякакъв тип спорт. Мисля се буквално за пълна нула, нямам никакво самочувствие, когато видя симпатипно момиче, ме е срам да я заговоря защото се мисля за грозен, тъп и така нататък.. Страх ме е да се отварям пред хората, не показвам емоциите си поради същата причина, имам хиляди истории и проблеми за споделяне, но не споделям нищо с никой(въпреки, че има с кой), не знам защо имам чувстото че съм "емоционално изкривен".. И ще спра до тук, защото имам още толкова много работи за споделане, че ще започна да се обърквам.. Ще съм благодарен за всеки един споделен отговор! :) Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 2281f947ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споделил си, че се мислиш за грозен и глупав и това ти пречи да заговориш момиче. Ако не я заговориш, по-умен и красив ли се чувстваш? Това е в кръга на шегата и се надявам да разбираш думите ми правилно. Бездействието също е действие и то такова, което не води до промени.
Истината е, че те разбирам. Понякога се шокирам колко много млади хора се чувстват по този начин, дори имам позната лекарка, която ми сподели, че все повече млади хора идват при нея с депресия. Не е редно млади хора да бъдат толкова тъжни и подтиснати, но е факт, че се случва. Не се наказвай заради чуждото мнение, не го приемай твърде лично, не си го слагай на сърцето. Човек е способен да контролира само собствените си избори. Всеки греши, грешка е да нараняваш останалите. Ако заговориш момиче и то е твърде грубо с теб, грешката не е твоя. И мога да ти гарантирам, че било то и след години, всеки осъзнава, че на моменти е бил прекалено груб и съжалява. Отказите не трябва да те плашат, а и не всички ще бъдат подигравателни. В крайна сметка какво можеш да сториш за външния си вид без намесата на хирург? Нищо особено. Можеш да се сдобиеш с плочки, които не те правят мъж и можеш да се обръснеш, което не ти гарантира повече влюбени погледи. Научи се да приемаш себе си. Ако трябва, чети книги за личностно развитие. За мен те са леко скучни, но е факт, че понякога в тях могат да се намерят отговори на проблемите ни. Лошо е, че нямаш хобита. Всеки трябва да си има отдушник, за да премахва негативните си чувства и да ги заменя с положителни. Животът е леко сложен, но идеята е, че полезното и приятното трябва да вървят ръка за ръка. Ако отделяш 2 часа за учене, после отдели 2 часа за волейбол или поход. Има разни туристически дружества и мисля, че дейностите им ще ти допаднат. Дори не е нужно да е точно хоби, а само нещо, което ти е приятно да вършиш. Вярваш или не, за мен е приятно следобед да стоя на терасата сама. Така си почивам, така имам време да обмисля деня си, така се мотивирам да си свърша домашните задължения. След 15 минути ставам, влизам в кухнята и мия чинии почти с радост. За някои почивката е излизане с приятели, за други в петък да са на дискотека, трети гледат филми, четвърти рисуват... за такива отдушници ти говоря, не е нужно да е хоби, върху което да работиш усилено и да се натоварват допълнително. Изключително е важно за теб като човек да работиш нещо, което ти носи удоволствие. А за любовния живот, не се отказвай. Замислял ли си се, че може би вниманието ти се привлича от грешния тип жени? Не го изключвай като вариант. Следващия път опитай да завържеш разговор с момиче, което не прилича на останалите, на които си писал. Бих те посъветвала да се запознаваш с хора на живо, но осъзнавам, че сигурно предпочиташ да бъде онлайн и така си по-спокоен. Работи за себе си, в твоя полза, гледай на себе си като на дете, за което трябва да се грижиш.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e20dead197
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До #1 Много Ви благодаря за дългият коментар! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker