Какво да правя... вече ми писва... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво да правя... вече ми писва...
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1132 пъти
Здравейте никога до сега не съм писал в този сайт и наистина се надявам, някой да ми помогне...

Започвам с това, че съм на 20, да не съм Аполон, но не смятам, че изглеждам зле. Пея, рисувам, занимавам се с изкуства като цяло.
Печеля множество фестивали, конкурси и т. н. Тоест гласа ми е добър... Миналата година се случи нещо, а именно, през последните 3 години се сприятелих с едно момиче, и започнах да изпитвам чувства към нея, тя също даваше сигнали, че ме харесва и т. н. В крайна сметка, заради интриги от страна на друго момиче излязох лошия. нарече ме "боклук, помияр и т. н. " без да имам възможност да обясня или каквото и да било, така приключи всичко, бях изпаднал в депресия, тъй като до момента нямам сполучлива връзка... наскоро харесах моя колежка, но ми заявява, че съм отвратителен и ми хлопа дъската, от което много ме заболя, защото не съм дал повод за подобно мислене. Не знам вече какво да правя, отчайвам се, защото съм на 20 а продължавам да съм сам, ако някой се сети за съвет нека сподели, само моля съвети като " търси си курва" или нещо от рода да бъдат спестени, благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: b95fca6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А какво им е на курвите? За истинските курви говоря - момичетата, които харесват секса и го правят не заради пари. Имам такава бивша - най-готиният ми секс беше с нея. Разбира се, няма да взема курва за жена, не искам деца от такава, но за готин секс курвите са супер.

Иначе и проститутка е вариант при теб, ако те притеснява факта, че си девствен на 20. Ще те поотпуши. Не се ограничавай изкуствено в някакви псевдо-морални рамки. И на проститутки съм ходил, и с курви съм ходил, и сериозни гаджета съм имал и имам в момента.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 146c25f54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научи си цената и спри да губиш време за жени, които никога няма да те изберат. Когато наистина харесваш някого, ти го харесваш и това е. В този случай, чувайки лоши неща за него, ще искаш да чуеш неговата гледна точка. Не се бави излишно във флиртове и намеци, не е нужно да отнема години, в един нормален случай за около месец вече знаеш, дали можеш да бъдеш с някого и дали го искаш. Действай повече и мисли по-малко, не бъде поредния пасивен, свит човек на тази Земя, който уж знае какво иска, но предпочита да бъде отстрани и само да гледа. При положение, че си напълно нормален човек, не виждам причина да се правиш на луд. Какво ти има? Имаш си интереси, развиваш се някак, струва ми се нормално за млад човек. Бъди малко по-твърд, не падай след някоя дребна драма. Дръж си на позицията. Какво толкова си загубил? Жена, която за три години не е тръгнала с теб и след няколко клюки те е нарекла боклук. Тя за три години трябва да те е опознала добре и да си е изградила собствено мнение за теб. За три години трябва да е започнала да те уважава достатъчно много, че поне да те изслушва. Това, че е изчезнала от живота ти, ако е загуба, не знам. И никакво самосъжаление, не отива на жените, а какво да говорим за мъжете. Научи се да имаш твърда позиция, да си знаеш цената, да следваш целите си и да не вярваш на определения като "луд, странен и самотен младеж, който не си е имал приятелка". Да не мислиш, че е нещо особено да имаш връзка, да правиш секс и да целуваш някого? Погледнато реално, това са някакви дреболии, на които не се учиш от книгите, а тялото ти и съзнанието ти усещат интуативно. Нали знаеш, че художниците учат техники за рисуване на курсове, но въображението е нещо вродено? Това е и с любовта. Учиш се на определени неща, като търпение, правилно общуване, ако щеш и някакви пози, но основното идва отвътре и всеки го носи в себе си. Когато пееш и рисуваш, мислиш ли? Аз никога не мисля над листа с хартия, аз просто си правя графиката, която ми е в съзнанието. Ти не бива да мислиш, когато целуваш жена. Не бива да мислиш, когато сте голи между чаршафите. И не бива да се притесняваш за тези неща, защото когато моментът дойде, ще видиш, че не е страшно и дори да има грешки, опитните също ги правят понякога.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 84f6461dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Какво я мислиш не разбирам. Ако пък не можеш да спреш, не и доставяй удоволствието от многото внимание, какво ще и обясняваш, щом слуша и вярва на други, нека е с тях, ти намери хората които първо ще искат да чуят твоето мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker