Наивна глупачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наивна глупачка
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 856 пъти
Здравейте, млада жена на 21 години съм. Уча в университет в чужбина и преди няколко месеца си намерих почасова работа, която включва писане на статии и съдържание на различни тематики (компанията е в България, но собствениците са чужденци). Писанията ми са редовно проверявани от моя мениджър (чужденец, който си работи от тях от страната си). Още от самото начало се сприятелихме и неусетно започнахме да имаме лични разговори. В началото ми беше приятно, имахме сходни интереси за книги и филми. Впоследствие обаче го опознах по-добре. Оказа се, че е мъж над 30те, който страда от най-различни фобии и е антисоциален и не излиза от апартамента си. Той постепено започна да се обсебва от разговорите ни. Ако се случеше да не му пиша за няколко дни ставаше груб и дистанциран и това се отразяваше на работата ни. Когато се случваше да спомена за симпатиите си към някои колеги от офиса или да изразя възхищението си към някой от преподавателите си в университета, моят мениджър го приемаше като провокация и атака насочена към него, с цел да го дразня. Постоянно ме обвиняваше за щяло и нещяло, все беше засегнат от нещо и се държеше все едно сме двойка, при положение, че не сме се виждали никога наживо и сме имали само няколко скайп разговора. Когато му намеквах или се опитвах да огранича разговорите си с него, той се държеше открито враждебно. Усещах как и самата аз ставам асоциална, чувствах се манипулирана и използвана от него да задоволи нуждите си. Една седмица мълчание от моя страна и той се свързваше с мен уж във връзка с работа и ме критикуваше за дреболии, а в момента, в който имах възможност да му обърна внимание ставаше изключително мил. Накрая бях под огромно напрежение, не издържах и се оплаках на главния шеф с риск да злепоставя и самата себе си. Той е наясно с психическото състояние на мениджъра ми и се съгласи, че би било добре аз и моята колежка да не общуваме директно с него. Колежката ми каза, че към нея се е държал по същия начин, правил и много комплименти и се опитвал да и задържи вниманието и, но в нейния случай неуспешно. Почувствах се много глупаво, че съм единствената наивница налапала въдицата. Той продължи да ми пише и аз си съчиних, че сме решили да си дадем шанс с приятеля си, когото обичам и че ми е било приятно да си комуникирам с него, но искам реални преживявания. Това е голям удар за неговото его и той директно ме блокира. Чувствам се ужасно, че трябваше да лъжа по този начин, но според мен няма как иначе да се отдръпнем, защото каквото и друго да съм му казвала не е имало голямо значение. Освен това се чувстам глупава, не знам какво си мислят колегите ми за мен и се страхувам да не се отрази на работата ми. Наясно съм, че не е добре работа и лични взаимоотношения да се смесват и не очаквах, че ще стане толкова сериозно. Ще се радвам да ми дадете каквито и да било съвети. Да му се извиня ли? Много ли зле изглеждам отстрани? Как да се държа отсега нататък?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2d63ce01eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, глупачка си и спри да пишеш глупави измислени истории.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker