Предишен живот ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Предишен живот ?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1351 пъти
Вярвам че има такова нещо като предишен живот. Преди мислих, че това е измишльотина, но всъщност според мен не е. Ще дам пример със себе си.
Когато бях 11 клас, внезапно се появи огромен интерес към Украйна, както и към всички славянски държави, но към Украйна, тогава беше най-изявен. Нямам спомен от къде се появи това нещо, но и до ден днешен интересът ми към славянските държави е голям. Например като чуя, че някой споменава Полша веднага се обръщам, или ако някой спомене нещо свързано със славяните, леко настръхвам.
Обяснявам си го с това, че може би в предишния си живот, съм живял в някоя от славянските държави и да си призная много се радвам, че се интересувам от тях, защото съм различен. Всеки ден, много често си мисля за тези страни и най-вече за тяхната култура, история, начин на живот и т. н.
Искам да кажа, че не съм психично болен, просто изпитвам силен интерес към славяните. Това исках да ви споделя, извинявам се ако ви натоварих с написаното.

П. П. В семейството ми нямаме хора с чужд произход, българин съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: ba1730ef9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прилича на минал живот това (не, че не може да е), а по-скоро на някакво събитие или интересен факт, които са ти оставили впечатление и сега реагираш подсъзнателно, ако се спомене някъде около теб или ако го видиш някъде.

За минал живот обикновено децата си спомнят до 5-6 годишна възраст и директно разказват за събития, или просто правят нещо, което може да е било от него живот.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: ac5f6466bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Но, защо се оправдаваш мило момче? Аз също обожавам славянските страни, особено Русия, обичам всичко руско. И също като теб вярвам в предишен живот, карма, и др., защото съм индуистка. Намери в нета информация за движението " Кришна съзнание". Вярвам, че предишен живот съществува, вярвам в мистицизма, в трансцедентното, правя йога и медитация. И понеже съм руса и със сини очи, може би съм била рускиня?... Не, това в кръга на шегата.
Още един въпрос - защо казваш " не съм психично болен"? Да си "психично болен" не е нещо лошо, това не е обида, нито не те прави по-низш. Хората с такива заболявания са гении и творци! Това го знаем истинските индуисти и будисти, защото ние смятаме, че подобно състояние на психиката е по-висше състояние на духа, а не болест! Болестта не съществува в пълният смисъл на думата!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 5be859fa71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предишни животи няма, това ли може да е единствената причина да харесващ нещо, без да знаеш защо?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9cbe5ab6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Не искам да обиждам никого, но вие вярващите не търсите никаква логика в нищо, вярвате сляпо на простутии. Какъв предишен живот? И аз съм Българка, но като дете харесвах Франция, а сега много харесвам САЩ и се дразня когато някой говори нещо лошо за нея. И какво това според теб е заради предишния живот, който между другото не съществува, от самото твърдение за такъв ми става смешно. Просто се възхищаваш по една или друга причина на държавата, както например харесваш определен цвят, прическа и т. н.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 008630c4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз като бях дете санувах един зловещ сън, може би съм бил на 4-5. Сънувах, че съм в харем с голи жени и всички са вързани и аз правя секс с тях и ги измъчвам. Действието се развиваше много, много далеч в миналото. Тоя сън съм го запомнил до ден днешен. Интересно ми е как дете на такава възраст може да сънува такъв сън, при положение, че нямаше цветна телевизия, нито съм знаел какво е секс или порно. Замислял съм се дали това не ми се е случило наистина в предишен живот. Може би съм бил пристрастен към секса и лош човек. Помня, че предния ден бях в един коридор с много хора и имаше една жена с къса пола, а аз бях доста малък и бях под полата и (пак повтарям на 4-5) и гледах съсредоточено там отдолу. Майка ми направи забележка и след това сънувах това.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 31af32e93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Според мен няма такова нещо, като предишен живот. Някакси ми се вижда противоестествено. Освен това, хората които изповядват това като религия лично нямат задълбочена вяра в това. Истински вярващия човек изповядва обоснована вяра. Дълбоко в сърцето ни няма място за философията на преражданията. Там има вяра в Бог.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 78e93f6926
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кои сте вие да решите, че няма предишен живот, и то не един?
Вие знаете ли,че всички големи ясновидци до един (Ванга, Севрюкова, Дядо Влайчо) на България говорят за това, че душата се преражда в друго тяло (ум), за да изпълни друга мисия, един вид- да се надгради. С какво ще обясните колко различни са хората- не само като интелект, а и като качества на характера? С какво? само със средата ли. Е, не.
Почетете поне малко, поинтересувайте се, вслушайте се в думите на хора доказали се в това, че нещата , които казват не са някаква измислица.
Вашият ограничен ум е във вашата глава, но не правете изводи от него за света. Не бъдете като слепеца, който отрича цветовете само защото не ги вижда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker