Никой не иска да общува с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Никой не иска да общува с мен
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1328 пъти
Здравейте, пиша тук защото вече съм в задънена улица и не знам какво да правя. На 21 години съм, уча в университет в София. Повечето ми приятели от детските години също са в София (понеже не съм от тук), но от 2 години насам доста си разредиха контактите с мен. Все по рядко намират време да се видим и чуем и оправданието е че работят по 12 часа на ден. И аз работя по 8 часа на ден ама това никога не ми е пречело да си виждам приятелите. Попринцип смея да кажа че съм забавна, не съм някоя сдухана, комуникативна съм и съм винаги отворена за нови запознанства, но някак си имам чувството че всички си имат компаниики и не искат нови хора в тях. Имам компания от университета но с тях излизаме едвам по 2 пъти в седмицата. По цял ден си стоя в къщи (като изключим работата) и вече започвам да се отчайвам.
Ще съм благодарна да напишете мненията и съветите си тук :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: a9af0c4271
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Само" два пъти в седмицата, и никой не щял да общува с теб... Доколкото разбирам очакваш нещо ежедневно както е било в училище, но за съжаление тези време отминават и става само по-зле. След като завършиш, ще се виждате 2 пъти в месеца, а след още време - 2 пъти в годината... Това е естествен процес, поне за тези от нас които не са супер "популярни"...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14ca49f440
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 28 съм от Пловдив. Забелязах че след даскало с времето повечето ми приятели се отдръпваха а тези които станаха семейни или отидоха в чужбина направо ги отпиши. Другото което съм забелязал е че хората имат нужда да са си сами, да си починат или ако си имат гадже да си прекарват времето заедно и не всеки желае да излиза и да се шматка безцелно, особенно зимата в този студ. В София съм бил 20тина пъти и като голям град не ми хареса колко време ми отнема да стигна от точка А до Б и това е което ми идва наум. Просто хората предпочитат в свободното си време да правят нещо за себе си отколкото да излизат с приятели.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f6178925b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Променила си начинът на живот, затова и средата ти се променя. Старите приятели си живеят по стария начин. Пробвай нови занимания и хобита. Търси нови познанства.
Запиши се в клуб по плетене :D или вдигане на тежести.
Два пъти седмично безцелно излизане не е малко.
Аз нямам време и за толкова. Все се занимавам с разни работи с различни хора.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a303fc5c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такъв е живота в големия град, свиквай.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e4eaa5c90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как учиш в университет, работиш по 8 часа на ден, а по цял ден си стоиш в къщи. Не си от София, а си стоиш в къщи, в чия къща стоиш. Има нещо объркано в главата ти, да не си пила алкохол или психически не си наред. Изглеждаш ми баш на сдухана.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0053637c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, ако наистина си отворена за нови запознанста и обичаш да излизаш, може да разменим контакти и да излизаме заедно, защото аз с моите приятели когато излизаме на дискотеки или някъде другаде винаги си търсим още хора за да сме повече.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2adbcc4eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Хората са различни, не на всеки му се излиза ежедневно. Освен това, едни са по-енергични от други. Не всеки ден съм способна да изляза след работа, има дни, в които нямам сили за нищо. В София има и фактор разстояние. Нещо без особено значение, към което, ако добавим мързел, човек ще предпочете да си кисне вкъщи или да се види с някой, който живее в същия квартал. Всъщност има много фактори, явяващи се пречка за определени хора. Заглавието ти е неподходящо, ти общуваш с хора, но не си доволна от честотата на срещите с приятели. Може след работа да пиеш кафе с колеги. Или пък да гостуваш на приятели и да се разхождате из техния жилищен район. След като си комуникативна, запознавай се с нови личности и излизай с тях. Не е вярно, че всеки си има компания, в която не се допускат непознати, въпрос на напасване е.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0d90dfb50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако чакаш на другите хора никога няма да си щастлива . Запиши се на някой спорт , ходи на козметични процедури, грижи се за СЕБЕ СИ. Защо тоя не ти звъни и пише, защо ония е зает по 12 часа да работи . Да не ти пука .

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 45bfb48ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   2 пъти седмично не е малко. Аз и повечето ми познати (възраст 25-29) се виждаме даже само веднъж седмично - петък вечер ядем някъде и после може бар. Рядко съботите отиваме на бар или филм или се събираме в някой да пийнем.. Нещо такова. Няма как да е като през гимназиалните години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7770428113
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О, и по-зле ще става! Ще видиш пък като завършите, как ще ви завърти шайбата! С моите най-добри приятели второ лято не успяваме да се съберем на барбекю на моята вила. Един - в командировка, друг - на курорт, трети - полудял от работа, четвърти - в чужбина, пети - болен, шести - проблем с децата, и така до безкрайност. Но затова пък ни се услаждат редките срещи, които все пак успяваме да си организираме. А на времето то не бяха морски ваканции, не бяха хижи, не бяха палатки, дискотеки, клубове.... обаче сега всеки е зает и да се съберем става вече лукс. Купонът никога не свършва, млада госпожице, но просто ангажираността на хората се променя. Пак сме си щури, но по друг начин.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 871d1aadc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Офф... позната история. Два пъти в седмицата никак не е малко. Става по-зле, да знаеш. След няколко години да събереш цялата компания става практически невъзможно. На моя рожден ден тази година не успях да събера всички приятели, а го планирах месец преди това, уж за да е сигурно, че никой няма да си направи други планове и всички ще могат да дойдат. Да, ама не. Все нещо излиза, а колкото по-голям ставаш, толкова повече "неща" има.
В гимназията беше друго... обажда се някой и казва - довечера сме на вила и вечерта цялата компания се е събрала извън града. Сега ми звучи фантастично и невероятно да стане такова нещо.
Е, понякога пак се случват инцидентни и непланирани купони, ама все по-рядко. За последните 6 месеца се сещам за два такива. А преди бяха по два на седмица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker