Объркана съм.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркана съм..
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 856 пъти
Здравейте на всички,
отдавна имам проблеми, които вече не мога да ги търпя, та реших поне да ги споделя тука. Може пък да получа съвети как да се справя поне с някои от тях.
Първото, с което искам да започна, е университета и като цяло всичко, което изучаваме в момента. Не беше по първо желание записването ми в този университет (ТУ), но все пак беше като втори план, защото пак имах интерес към това, което в момента уча. Първата година някак си мина, но тази година нещата ми идват в повече сякаш. Не мога да се концентрирам. Постоянно мисля как ще мина контролните, изпитите. Никак не вярвам в знанията си, въпреки че с решаването на малко повече задачи някак си изкарвам max точки, но все пак си мисля че нищо не знам и че другите се справят по-добре от мен. Не знам как ще издържа още 2 години, но се надявам, че няма да напусна заради излишния стрес, който и сама си причинявам.
Второто нещо, което искам да споделя, е че се чувствам така, сякаш не съм добра в нищо. Нито имам хубаво тяло, лице (което още повече ме кара да се чувствам зле), нито пък съм достатъчно умна или сръчна.. Винаги гледам другите колко са хубави, умни, а аз.. не знам. Имам си приятел, обичам го, знам, че и той ме обича и винаги ми казва колко съм красива, но аз не мога да го приема, защото знам, че не съм. Много съм ревнива, което доста ми пречи, а и не само на мен. Той наистина е най-прекрасното нещо в живота ми, но с това аз му причинявам болка, защото го обвинявам доста често дори за най-малките неща. Просто не мога да променя това, винаги си измислям някои сцени в главата си, които естествено няма да се случат, или пък мисля доста често за предишните му връзки и все такива глупости (да, наясно съм с това, че е глупаво да мисля за всичките тия неща), но не мога да спра просто.. няма как. Много пъти съм се пробвала, но все не става. Може би защото нямам никаква вяра в себе си.
Доста често почнах да плача, да се чувствам сякаш изобщо не знача нещо за другите. Мисля как искам да изчезна просто и сякаш никой няма да усети липсата ми.
Когато съм с колегите си, доста често се смея и мисля че съм добре, но всъщност не съм. Мисля си сякаш само заради това, че сме в една група, ги кара да говорят с мене, а всъщност не искат.
Има доста неща, които също бих искала да споделя тука, но в момента няма да мога.
Благодаря и съжалявам, че написах толкова много неща..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker