Прости съседи ни тероризират, че и с полиция. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Прости съседи ни тероризират, че и с полиция.
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1475 пъти
От 4 години над нас се нанесе едно селско бекче от някакво село в северозападна България като заврян зет на тея над нас и започна да ни тормози. Те са две циганки и мъжете им отгоре. Като блъска по цяла нощ и пуска и басове понякога, а когато му направим забележка скача на бой и на баща ми и на майка ми. Мисля че ни нарочи, когато дойде да се кара в 18:00ч. през деня, че сме му вдигали шум и майка ми го е направила на 2стотинки та ни вдигна мерника. Ми има си правила за ред, а те не го спазват и, когато стане 22:00ч. те(всички в апартамента са луди, ) нарочно и напук започват да блъскат, да мята тежести според мен и дори пуска някакви бучащи машини. По цяла нощ и от 14 до 16ч. пак същото. И всичко това, за да ни провокира(аз таka си мисля).
Скача на бой, заплашва баща ми и си го търси, а и аз и баща ми можем да го потрошим, но нали не било това начина пък и като стане напечено жена му излиза и се правят на жертви и правят полицията на нищо. Като усетят, че ще ядът бой иначе наистина сме полудели пък търсят полицията(жена му де) и започват да им обясняват, че сме ги тормозели и даже, че сме били заплашвали жената и почват да изреждат все едно не те, а ние ги тормозим с нещата, които те правят срещу нас.
Полицията не можела да определи от къде е пък и те не им отварят вече. А пък преди няколко дни те викнаха полиция след като им тропнах точно три пъти на обяд в три часа, за да спрат да разбиват като те не, само че не спряха ами тропаха 10 пъти по-силно и накрая викнаха полиция и казаха, че аз съм им тропал. Дойде един полицай и ме направи на нищо, а аз си глътнах езика от агресивното му поведение, защото не го очаквах от полицай при това, който не е прав. Жалба пуснаха по-рано срещу нас, а пък ние дори не им знаем имената и не можем да пуснем срещу тях.
Във входа само някакви изкуфели и глухи бабички които нищо не чуват, а има и една луда, която ни мрази та ни съседи, ни домоуправител, ни полиция може да ни спаси.
Та питам какво да правя. Колкото и да е нередно мисля, че само бой ще го оправи ама после съвсем ще ме загробят, а съм на 20г. Хора имали ли сте такива проблеми и как се справихте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6e91a4167e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За кой път е я пускаш тази тема? Още ли не сте го набили този циганин? Оплачи се на БХК, те ще ги вразумят. С циганин на глава не можеш да излезеш, по добре се махайте от там, щом и домоуправителят е с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9c9ba58ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, при всяко тяхно нарушаване на обществения ред (защото това е нарушаване на обществения ред) - сигнал до полицията, за да се остави следа. Изчаквате да се съберат няколко сигнали и пускате жалба до прокуратурата за системно нарушаване на обществения ред. По канален ред от прокуратурата ще разпределят преписката до районния полицейски инспектор, който е задължен да снеме показания от всички живущи в етажната собственост. След което връща преписката към прокуратурата и се образува наказателно производство, при достатъчно мотивирани доказателства за системно нарушаване на обществения ред. Насрочва се заседание на районния ви, или по осмотрение на прокуратурата и на по-висша инстанция - градския ви съд, на което, ако не дойдат, в ролята си на ответници по делото, биват конвоирани от служители на Главна дирекция "Охрана" към Министерство на правосъдието, като съответно им се налага административно наказание от 500 лв. глоба. И от там насетне всичко е в ръцете на съда, но мисля, че достатъчно много ще се психират, само като започнат да ги влачат по съдилища.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 31239d1280
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имам същите съседи. Да не сме съседи с теб? В Хаджи Димитър ли сте?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a7c446daac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пич ти уредба имаш ли? Рамщайн, Металика, Сабатон, Мегадет, нещо друго? Толкова ли е сложно- те ти тропат цяла нощ, ти пускаш на макс това по цял ден. Нека да заповядат, приготви си една бухалка зад вратата. Пиша ти го за 5-ти път сигурно в темите ти

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 56b8c8166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Страх ме е от полицията, защото сестрата на жена му работила там и то на висока длъжност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 56b8c8166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това със хелзинският комитет дали ще помогне?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: b75b10f068
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма какво да си цапаш ръцете с боклуци. Купуваш си лютив спрей Sabre Red Pepper Gel или Advanced 3-in-1. Като вземе да ти се отваря, напръскваш му очите, носа и устата от разстояние до 3-4 метра. След това го събаряш на земята и яко шутове в бъбреците и от двете страни.
При нас живееха подобни изроди. След втория бой и пръскане са по-ниски от тревата и по-тихи от водата...
С животните се отнасяш само като с животни! Тодор Колев е казал: "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги... ".
А полицайчетата знаеш ли на петдесетарка как кълват? С няколко такива можеш да ги накараш да им стъжнят живота - и личните карти да им вземат, и имената да ти дадат... Даже съм мислил да ги подуча наркотици да им подхвърлят на нашите боклуци, ама това вече струва много, а е и рисковано.
Другото е - ако имаш някакви познати мутри. Викни ги да им стопят лагерите няколко пъти. В едно бургаско село на един дядо, комшия на тъщата, циганите му откраднали телевизора. Обаче сина му - мутра. И отишли с 4 джипа в селото, стрили целия катун на площада, и бой, стрижене, бой, стрижене... Сега са любезни и те поздравяват, а от 3 години една игла не е изчезнала в селото...
Прочети и историята на генерал Чочоолу в интернет. Много е поучителна за това как се опитомяват австралопитеци...

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 9a56b1d381
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пусни им шушана и ще ги ядосаш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker