Страхувам се от всички по-красиви жени от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Страхувам се от всички по-красиви жени от мен
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1661 пъти
Аз съм 23-годишно момиче с комплекси и несигурности, които пречат и съсипват живота ми откакто се помня... Знам, че е добре да посетя психолог, но преди това имам нужда от вашето мнение и съвети.

Никога не съм имала гадже, защото когато някой се опита да ме опознае, веднага започвам да мисля "Защо това момче ще ме избере пък точно мен, когато има хиляди по-красиви и секси момичета под ръка? Особено когато той има 5000 приятели във Фейсбук и повечето все "луксозни" мацки. И веднага си мисля защо съм му аз изобщо, която далеч не съм красива, камо ли толкова перфектно изглеждаща.. и си отговарям, че той просто е напълно отчаян и няма нищо интересно "на пазара" в момента и веднага щом намери по-красиво момиче от мен, той веднага ще ме зареже. Този начин на мислене унищожава живота ми и още по-зле - кара ме да губя смисъла в любовта въобще и желанието да живея като цяло. Моля ви, хора от дъното на сърцето ми, дайте ми съвет и ми помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d3c683ec5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не 5000 и 5 000 000 приятели да има във фейса в никоя не може да го вкара !!

Ей изтерясахте с тоя интернет ей ;((

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 41f0d95af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми ти сама се оценяваш явно и вероятно по критерий, по който оценяваш и мъжете и както има такива, които не би избрала, има и такива, които не биха избрали теб. От почти 10 милиарда души, само това да ти бъде критерия, цял живот ще търсиш "подходящия", според темата която си пуснала, ти освен с красота, с друго не можеш да привлечеш.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2cdacee3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   "Защо това момче ще ме избере пък точно мен, когато има хиляди по-красиви и секси момичета под ръка? " - ами отговорът ти е ежедневно пред очите ти. Всяка жена си има мъж, раждат им се деца и т. н. Ако беше така, както ти си го мислиш, то щяха единици да се женят, а всички останали да седят от страни, да въздишат и да гледат сампунения им сериал...
И твоят влак ще дойде, ноже да не е най-красивият, нито пък най-умния, или с най-многото "приятели", но ще си е ТВОЯТ. А като режеш шансовете, само сама на себе си кофти правиш... Накрая ще ти излезе име, че си лесбийка или нещо такова, и никой повече няма да се занимава с тебе, дори и да му се иска...
Не мисля, че имаш нужда от психолог... Просто преодолей себе си, хвърли се с главата напред в една връзка, да сигурно ще те боли, сигурно няма да сполучиш веднъж-дваж, но това са си съвсем нормални етапи от израстването, съзряването... Всички сме ги преживявали. А и кой знае - може да сполучиш пък от първия път!
Майка ми и баща ми така са се срещнали - били са си първите, и така цял живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ed8789f0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тук си в грешка, момиче! Уверявам те. На 28 години все още бях горд студент, тъкмо върнал се от задграничен гурбет с доста възможности. Не учех в моя град, а в друг, доста по-малък. Момичета - бол, преживявания - бол, всичко по мед и масло. Вятър ме вее на бяла кобила. В един прекрасен момент, в клуба, където се помещавах вечерно време срещнах едно прекрасно създание, свито, без самочувствие, сгушило се в един ъгъл и отпиващо леко от напитката си. Принципно съм ценител на женската красота, но това момиче го оцених по съвсем друг начин - не за една вечер, а за нещо по-дълго, нещо с перспектива. Като безскрупулен човек (по това време), веднага го заговорих и след почти цялата вечер, прекарана заедно с нея и приятелките й (които най-тактично ни оставиха насаме), я поканих на среща на другия ден. На централно място във въпросния град, в 19:00 часа. Намеренията ми бяха абсолютно чисти, защото виждах и разбирах, че имам чист човек срещу себе се. Отидох на срещата 15 минути по-рано. Бе тъмно, но в уреченото време я видях как идва. Отидох до нея, видяхме се. Никога няма да забравя думите й, дори и след толкова години. Каза: "И ти все пак дойде". А бе абсолютно същото прекрасно, малко, зеленооко творение на природата. Вечеряхме, отидохме на клуб, след това - чао-чао, без нищо. И така повече от месец. Промених се изцяло. Това момиче ме бе завладяло отвсякъде. Една вечер, пак много добре си спомням, застанали след клуба на един мост, ми зададе следния въпрос: "Какво прави софиянец с възможности като теб, с такова малко помакинче като мен? " (никога и пред никого не съм парадирал, че съм софиянец, защото според мен няма значение кой от къде е, а по-скоро кой какъв е в себе си, като и чак такива възможности по това време не съм имал, изключайше парите, които бях спестил за n-години блъскане в чужбина). Въпросът й ме уби направо. Нямаше какво да кажа. Това прекрасно същество ми го задаваше на мен, който в сравнение с нейните интелектуални възможности, трудолюбие и каквото още се сети човек, бях тотална утайка. В крайна сметка с много усилия, нежност и сигурност от моя страна успях да спечеля сърцето й. Не тя моето, аз нейното, защото тя моето го бе спечелила още отначало. Бяхме заедно доста време заедно, обичахме се много, но поради една или друга причина, се разделихме, което най-вероятно е хубаво и ще е добре за двама ни. Понастоящем и двамата сме семейни и въпреки, че живеем на 10-15 км. един от друг, не поддържаме връзка. Каквото било, било. Гледаме напред. Ето момиче, тази абсолютно реална история, развила се за и с години е показна от къде и как може да тръгнеш. А, между другото, въпросното момиче тогава бе на 24 год. и дори не беше било с мъж до момента...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0929f74553
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   ЗаеВи красивите - нормално е и някак не боли толкова да те сменят с по-красива от теб. Виж ако те сменят с по-грозна бих се притеснил (ако бях жена) ;))

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 042b3e8f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Искам да ти кажа, че според мен твърде много мислиш за тези неща. Признавам, че в тийн годините си и аз бях така, но с течение на времето разбрах, че ако един мъж те харесва, значи има защо. Тук не говорим само за външност. Тя е неоспорим фактор, но има и други по- дълбоки неща. Не бъди повърхностна. Изключи от съзнанието си, че някоя е по- красива от теб. Всеки си има собствен чар. Виждала съм уникални красавици, които мъжете с лека ръка заменят за чаровници. Също съм виждала мъже, които късат с красивите си приятелки и се хващат с не толкова красиви. Ти си ти. Ако ти самата не намериш красивото в теб и външно и в душата не чакай друг да седне и да ти каже защо те заговаря. Той го прави, значи е намерил нещо в теб. А това дали си играчка не го мисли. Забавлявай се. По-лесно и удобно е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 93388f44f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Когато една жена си мисли, че всички мъже са магарета, то тя не пасе на правилната поляна. " Смени поляната! ;)
Типовете, които описваш, не са напълно отчаяни, просто хвърлят въдицата на много места и където която клъвне. Да, ако един мъж има хиляди нереални "познанства" с "бизнес" профили, насочени към "естетичната" сфера, то вероятността да отговаря на твоите търсения клони към 0.
Да, разбира се, че винаги ще има по-красиви и/или по-млади жени. Винаги ще има по-спортни такива. Танцуващи по-добре. С по-добри готварски умения. По-добри за майки. С по-добри умения в леглото и повече сексуално желание. С ценности и интереси по-близки до неговите. По-усмихнати. По-разбиращи. По-уравновесени и хармонични. По-изискващи, но с умение и "галещи с кадифени ръкавици". С по-добри комуникационни умения изобщо. По-интелигентни и начетени. С по-добра професия. С повече свободно време. С повече пари. И т. н. Винаги има по-добри в нещо! Винаги! Така е и с жените, и с мъжете - с всички хора! Но няма такива точно като нас, с комбинацията от нашите физически и личностни качества. Ключът е първо да приемеш и обикнеш себе си. Да разбереш какво искаш и от какво се нуждаеш. Да се насочваш към подобни на теб среди и хора. Тогава всичко си идва на мястото в точния момент. :)
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6e780439d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ха ха, мацка стегни се в кръста.
Не всичко в този свят е лъскава опаковка. Не се ли наъчихте вече от последните поколения жени. Всяка се опитва да се тунингова и дооправя и стават по калъп.
Аз никога не съм се комплексирала от това, дори напротив. Гордея се, че всичко си е мое и правя всичко сама. Чета странично и мога да водя достатъчно различни разговори с мъжа отсреща. Повярвай ми това е много повече. Сексът е до време, след това трябва и да си говорите нещо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a8ea2bc746
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Имал 50 000 лъскави кифли за приятели в сурат тефтера.
Първо, такъв човек който спи пред фейсбук е интернет маниак. Той живее и разсъждава по неговия си виртуален начин.
Второ, ако има в реалния живот от "лъскавите" приятелки а не е с тях, зададе ли си въпроса защо не ходи с такава? Не ти ли мина през ума, че те не са цвете за мирисане и стават само за дефилиране и показност. 50% от мъжете стигат до момент в който търсят добро и скромно момиче. Да е човек най-важно. Виждал съм доста мъже които са интелигентни, добри, красиви с жена до тях която не е миска. Друг е въпроса, защо ти искаш да бъдеш като тези фръцли? Знаеш, че това е само в главата ти. Така се обезкоражаваш. От там започваш да гледаш в земята, срам, подценяване, пелтечене и от там се опитваш вече да избягаш смачкана. Защо? ! Липсва ти крайник ли? Или си мислиш, че си грозна? Да не би да нямаш една гърда? Това е в главата ти! Аз съм мъж на 39. Няма да говоря колко връзки съм имал. Достатъчно са. Нито една от тези връзки жената не е била прелестна или лъскава. И аз въздишам по лъскави, но знам какво представляват и само си ги гледам. Преди 6 години след редица не успехи за сериозна връзка, се намерихме със сегашната ми жена. Всичко беше идеално. Поне за мен. Това търсех. Разбирахме се. Помагахме си. И директно в прав текст и в очите и и казах: -Не сме първа младост, аз искам свое дете, дай да не си губим времето. "
Стигнахме до там, че остана с мен. Забременя. И когато разбра вече във втория месец, че е бременна, тази жена откачи! Обърна се на 180 градуса. Заядлива, сприхава, чакаше ме да се прибера от работа за да започне да ми вдига скандали, че водата била мокра. Роди с 300 зора. За седмица в родилното, веднъж не вдигна телефона. Наложи се да ходя и да се моля да ми дадат някаква информация. Сби се с майка ми, понеже тя не е отгледала две деца и не разбира. До ден днешен тя не спира да тормози мен и синът ми който е на 5 години с психоза. Живее в негов свят и не прави опити за нищо нормално.
Отплеснах се. Бъди себе си. Не се прави на лъскава и страхлива. Там някъде има мъже които въздишат по теб. Просто трябва да излезеш от глупавите си страхове и да ги видиш.
И накрая. Защо живеете в сурат-тефтера? Там какво намирате освен показност и "лъскавини". Вдигай главата и по смело. Помни, че "лъскавите"ябълки- прасетата ги ядат!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 753a3e2173
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   23 годишно МОМИЧЕ...

Хора, обръщам се към тия които си отглеждат децата... малко им обръщайте внимание на тия деца... Няма как телевизора и фейсбук да ги възпитат... Вървят с поне едно 10 години назад... На 23, каквото и да му кажем на това... момиче..., не ще върже, и ще сметне че го обиждаме. Трябваше още на 13 да седнете и общувайте с децата си на тия теми...

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 924075ea46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Хаха, номер 1, напълно вярно! "Момиче" ти си ЖЕНА на 23, нямаш самочувствие, защото не разчиташ на себе си, не ти е проблем любовта, а чувството за собствена значимост и сила. Хайде сега да се изнесеш от вкъщи и да се грижиш сама за себе си! Крайно време е да пораснеш и да започнеш да се приемаш за възрастен човек, който трябва да се оправя сам в живота! Успех всички "момичета" и "момчета" в 20-те :D Имам чувството, че някои хора и на 40 да станат, ще си мислят, че са тийн....

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 41f0d95af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, кой да седне, тези които влезнаха в "прехода" на под 20-25 годишна възраст ги отпиши от някакви очаквания, те са създадени от системата да бъдат именно такива. За статистиката, не съм на 60, след 89 съм роден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5448faa0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Човек се влюбва с очите, но обича със сърцето!

Представи си, че си хванеш гадже и всичко е както трябва между вас. Разбирате се, чувствате се добре един с друг. Обичате се.
И в един момент срещаш красив непознат, който е много по-магнетичен и привлекателен от приятеля ти. Е, какво ще направиш? Ще захвърлиш ли на бърза ръка човека, когото обичаш за този, когото не познаваш?

Мъжете също са хора, не са чак толкова първосигнални :) И те имат разум, чувства; не се водят сляпо от инстинкта. Е, да, има и някои такива, но не можем да сложим всички под един похлупак.

Ако не можеш да се отърсиш от това, бих те посъветвала да потърсиш и психолог за да ти помогне да откриеш корените на този проблем.

ж30

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ecb80669a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз се тревожа за дъщеря ни. На 14 е. Не позволява да я фотографират, бяга от семейните снимки, откакто е влязла в пубертета, ние практически нямаме снимка с нея. На профила си във фейсбук е снимана в гръб. Кожа и кости е и манията й е да е още по-слаба. Не е анорексия, слава Богу, понякога здраво изгладнява и си хапва с удоволствие. Започна да е изключително претенциозна към дрехите. В най-големия студ по-скоро ще излезе по сандали, отколкото с ботуши, които не й пасват като цвят на тоалета. Разбира се, също като авторката, си мисли, че не е красива, а няма нито един дефект във външността. Силно се надявам до 23-а си година да добие реална представа за себе си. Лошото е, че прехвърля липсата на самочувствие и върху образованието. Тя просто "решава", че е прекалено тъпа, прекалено мързелива, прекалено неука и така или иначе не заслужва висока оценка, така че защо да се старае? !
Не е работата в личния пример. И двамата с баща й сме добре изглеждащи, поддържащи се хора, образовани, влюбени един в друг и много общителни. Т. е. тя няма около себе си комплексари или нездрава семейна среда. Да не би пък аз по някакъв начин да й задавам стандарт, на който не може да отговори? Чудя се! Авторке, ако искаш да ти помогнем (а по този начин ще помогнеш и на още едно момиче), може би е хубаво да споделиш малко информация за родителите си. Твоят казус силно ме заинтригува.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker