Проблем с кучето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Проблем с кучето ми
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1418 пъти
Здравейте имам куче мини пинчер много я обичам женско е казва се Селена и тя много ме обича много е привързана към мен. Спи върху скута ми не хапе. Но имам един проблем много лае когато някой звънне на вратата а съседите се оплакват че лаела много а това не е вярно тя лае само когато някой звънне на вратата иначе много ме слуша. Те нищо не могат да направят нали. Искам да попитам някой който разбира от кучета как да я накарам да не лае толкова много когато някой звънне на вратата. И да реша проблема. Моля да публикувате историята ми това е много важно за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: e64a022fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами няма как да не лае. И аз имам куче, също като при теб, лае само когато се позвани на вратата. Ако искаш да си сигурна, че няма как да ти навредят (съседите) го регистрирай в обшината, обаче имай предвид че трябва да го чипираш. Аз моето не съм го регистрирал, главно заради задължителният чип.
Айде да ти е живо и здраво.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6c92e01556
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, аз имам доберман и спи от задната страна на къщата под спалнята ми. Представяш си какво нежно гласче има :)И още от началото, когато се разлаеше вечер му виках силно НЕ няколко пъти през терасата и то спираше"много мразя да ме събуждат през ноща а мислех, че това ще е голям проблем с това куче"И така на няколко пъти, и като по чудо спря. Сега много рядко се случва да излае през ноща, един път в месеца или по-рядко, и като му викна и пак спира.
Просто съм го научил на НЕ за каквото и да е и я изпълнява. Те разбират повече от тона в който им говориш, не какво казваш, така че пробвай няколко пъти да му се скараш в точния момент може и да се получи.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 23835bbeac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   По какъв начин, звъни звънеца ти? Може ли да го смениш с приятна мелодия, ако е от старите или ако е онея с връбчетата?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 51290cc282
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не понасям пинчери не успях да ги обикна. Но за жалост всеки втори има куче пинчер лае защото са много злобни и отвратителни кученца даже и куче не е. Мразя тази порода имат глава на мишка и акъл колкото орехче.
А колкото до проблема, няма как да го решиш самата порода е злобна, винаги са такива. Имам съседка с такива кученца ужас са! И не мога да разбера какво сладко виждате в тея пинчери? За мен куче е вълча порода... И не ме разбирай погрешно обичам животните, но пинчерите не ми харесват.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8efcb1d9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Куче е-лае
Съседите ти нищо не могат да направят, така, че ако нещо им пречи по-добре да си взимат лекарствата
Аман от идиоти на които и въздуха им пречи
Не ги оставяй да ти се катерят по главата!

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4d449797e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много лесен проблем за решение, спираш тока за звънеца и готово. Навремето като са нямали звънци, как са си ходели на гости. Искам да използвам темата за кучета и да попитам знаещите, студено ли им е на кучетата през зимата? Знам, че Амундсен е правил експедиция с кучета до южният полюс, но моето трепери даже и при нула градуса. Има си колиба, но предпочита да спи извън нея, на сухо е, но не спи в колибата си. Само при много студено време, под минус десет градуса се скрива в колибата. Глупаво ли е, че не стои на топло в колибата, или наистина не усеща студ? Ако е второто, защо трепери още при нула градуса? И още, добре ли е, че сутрин му давам топла храна, поне малко да се стопли, или това е по вредно за него? Не познавам живота на кучетата и затова питам. Прибрах го от улицата, защото там беше и гладно, освен, че беше и на студено. Иначе колкото и студено да е, когато отида при него иска да си играе, рови се в снега, а трепери, какво да направя, че да се чувства комфортно?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 35e2f50430
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката кучето ми е регистрирано в общината.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 4d19afbe73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съседите до нас имат пинчер, който лае на поразия щом се тропне в коридора. Скоро си взеха папагали, които също са доста гръмогласни, особено сутрин. Не ми е минало през ума да правя забележка, защото в крайна сметка сама съм избрала да живея в блок, където ще деля общи части с други хора, а пък стените са толкова тънки, че можем да си говорим през тях.
Виж, пазенето на тишина от 14 до 16 часа, особено в почивните дни е друго нещо, но това на животно и малко дете върви го обясни. Да не говорим, че колкото и да ми е неприятно, на мен или на мъжа ми, който си е легнал след нощна смяна и някой подхване ремонт я рано сутрин или точно по обяд в събота и неделя, проявяваме толеранс, именно заради факта, че живеем в многофамилна сграда и на всеки се случва да вдигне шум.
Следващия път им кажи като толкова държат на спокойствието си или да се опитат да говорят с кучето ти или да хващат гората. А ако си по-малка и живееш с вашите, нека съседите ти да се оплачат на тях да видим дали пак ще са толкова отворени!

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0b040e3118
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Обожавам кучета, но опитът ми показва, че от порода до порода има разлика. Имах пинчер преди години, не от най-малките, но пак ми се струваше крехко създание. Тяхната порода е своенравна, бурна, малко са страхливи и всичко това ги кара да лаят. Когато бях вкъщи, кучето лаеше само на звънеца. Също като при теб. Оказа се, че кучето наистина вдига много шум, ако е само вкъщи. Просто са такива- неспокойни. Сега гледам Кане корсо, това животинче не вдига никакъв шум. Чувала съм го да ръмжи и да лае само в случай, че някой се държи агресивно към мен. Няма какво да направиш. Малките породи са по-енергични и неспокойни, те лаят повече. Можеш да смениш мелодията на звънеца, възможно е точно тя да я дразни, но се съмнявам. Гледай кучето да е спокойно и не се ядосвай на съседите. Твърде е вероятно пинчерът наистина да лае, когато някой се движи на етажа, възможно е и да го прави продължително.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker