Как да отмъстим на проклетия съсед? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да отмъстим на проклетия съсед?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 5626 пъти
Ще се опитам да съм кратък: Как да отмъстим на съседа, който НАРОЧНО крещи, псува, тряска врати, и ни следи, като че ли сме в неговата къща? Да уточня, че действието се развива на село, в и около две къщи и два отделни имота, които са прекалено близо един до друг. Човекът има проблем с всичките си съседи, но ние най-много отнасяме пешкира, защото сме и най-близо. За останалите положението е поносимо. Не го познавам лично, но отдалеч си личи, че е психопат. Смята, че само той има право да вдига шум, а ние не можем и един пирон да забием, защото сме длъжни да му пазим тишина. Чрез тормоз се опитва да ни накара да се махнем, той сам го афишира. На всичкото отгоре е ходил да се оправдава с нас. Не стига, че ни бучи на главите, ами и ние сме виновни. Така е от години. Властите не могат да го озаптят, и са оставили нещата на самотек, затова искам да взема нещата в свои ръце. Физическото нападение не е вариант. Бих му запалил къщата, но така ще си навлека сериозни неприятности. Искам предложения за едно гадно отмъщение! Толкова гадно, че на него самия да му омръзне тая игра, която я води! Мисля си за едно малко запалване на градината пред къщата му, където има само храсти, понеже явно го мързи да се занимава със селскостопанска работа. Мързи го и да си поддържа къщата, затова е тръгнала да се събаря. Честно казано, не ми пука за това, и не искам и да знам, но нямам избор. И не ме изкарвайте мен лошият, защото доста време стисках зъби и чаках нещата да се нормализират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 721704e908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Разбирам те, и аз съм в подобно положение, но още по-лошо защото живея в блок и на всичкото отгоре под наем. Гадния съсед прави купони посред нощ, силна музика нон-стоп, пуши на стълбището и хвърля фасове навсякъде, но нищо не може да направим защото ако ние вземем да шумим, собственикът ще ни изгони.
Ами по принцип не съм много привърженик на отмъщенията. Помислете няма ли начин тоя да бъде наказан по законен начин. Инсталирайте камери и го дайте под съд за психически тормоз.
Ако вземеш да му палиш градината ще си навлечеш сериозни проблеми със закона, по-добре недей.
Може да направиш следното: сложи обяви в няколко сайта за платени секс услуги и дай неговия домашен телефон. Пиши в обявита: обслужвам от 23:00 до 06:00. Много е важно обявите да ги пуснеш от компютър, който не е твоя. Най-добре иди в някой интернет клуб. Понеже такива вече почти няма, а и казваш че си на село, ще трябва да намериш начин да скриеш IP адреса на твоя компютър. Ако не знаеш как, поразрови се в блоговете на програмисти, има си начини и не е трудно. Важно е да изпратиш обявите като анонимен за да нямаш неприятности.
Друга идея е да му изпратиш пакетирани лайна. Не се смей. Има фирма която се занимава с изпращане на такива "подаръци". Изпращат в цял свят, включително Бг.
https://www.shitexpress.com

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 63db9c2bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   На тормоза, отвръщаш с тормоз. Силна музика, работа с машини... идеята е да го побъркаш по същия начин. И като се оплаче, ами аз съм си в моя имот, мога да слушам музика, нали така? :)) Освен това и сам отбеляза, на полицията не и се занимава с такива дреболии като силна музика и забиване на пирони. Ако трябва за известно време и със слушалки ходи, важното е да му изпилиш нервите.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f08767cde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спрей "Sabre 3-in-1 advanced formulation" за предпочитане гел, от 3 до 5 метра хубаво в очичките, в устата, в ушите...
И така няколко пъти!
Лекува и най-дървените глави...

https://www.amazon.com/SABRE-3-Pepper-Spray-Protection/dp/B0007VM8UC

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bb7eaff17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подпали му ако искаш и косата. Все тая. Подавай оплаквания постоянно в полицията, жалби и глупости. Ако искаш и с чук го заплаши най-много да го вбесиш повече ;)
Просто си построй една ограда, че да няма как да влезне в къщата ти и прави шум когато си поискаш. Сложи си аларма и готово... а може и да си носиш нож, така за всеки случай ;)
Но най най най умното нещо ще е ако му хвърляш пиратки в двора, само внимавай да не загубиш някой пръст...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: cf8c7d735e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не бих послушала тези съвети, да ме прощават другите. Разбирам те, имала съм тормозещи съседи и съм им мислела най-лошото. Но каквото и да правиш, прави го в рамките на закона, за да не стане по-лошо за теб. Накрая той ще излезе жертвата. Аз бих се консултирала с адвокат, поне ще ти каже какви ходове имаш. На полицията не ѝ се занимава, но това ѝ е работата. Жалби до откат. Камери. Свидетели. Правиш протоколи - кога какво се случва. Представяш на полицията и така. То и на машиниста може да не му се занимава, ама кара влака.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 659430c30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора съм. Подаването на жалби не е вариант за мен, защото си е сериозен ангажимент, пък и компетентните органи много добре знаят за въпросния субект. Това тук си е като наказание - все едно нарочно го държат този, а ако трябва да ходя и да се моля става двойно наказанието. А той явно се мисли за недосегаем, сякаш въобще не му пука. От известно време започнах да си го връщам, като отвреме-навреме някои от отпадъците ми прелитат до неговата градина (ако можем така да наречем мястото около "къщата" му, осеяно със строителни отпадъци). Пробвах дори с фекалии, и това определено го дразни, но е крайно време да опитам радикални варианти. Бих вдигал шум с музика или по друг начин, но в къщата с мен живеят и други хора, които не са длъжни да търпят и моя терор. Спрейовете не са вариант, изобщо не искам да го доближавам, толкова ми е противен. Искам да го накарам да изпитва перманентен дискомфорт, какъвто той ми причинява. Може да му запаля един кашон с пиратки. Ако има в свободна продажба вещества със силна неприятна миризма, ще пробвам да го обгазя. Ще превърна двора му в сметище. Онзи особено много мрази да му викат, но иначе с голям кеф надува гайдата. Жалко, че аз пък не обичам да крещя, иначе щях да го науча отдавна. Дайте ми повече идеи, все една от тях ще даде нужния ефект! Междувременно ще пробвам да се изнеса, но вероятно ще минат няколко месеца, пък и не е много сигурно. Дотогава оставам тук, и ще си отмъщавам до дупка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: aababe9eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   живеем с една гадна съседка съсобственост е двора и две отделни къщи постоянно си излива отходните води и помии от манджите си на пътеката през която минаваме помагайте

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 66676e25eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, настрана от пиратките и подобни. Ако оня е толкова тъп да се опита например да изрита някоя, когато му ги подхвърляш в двора запалени и тя му отнесе пръст... ще си лежиш на топло и тогава ще видиш какво значи да те тормози "съседа".

Ето ти рецепта за смрадлива бомба: https://www.youtube.com/watch?v=daxjMLCOVTM
Накратко: евтин суроватъчен протеин, топла вода, буркан, оставяш да ферментира.
С фъшкиите става, изхвърляй му каквото щеш от клозета на двора (или пред входната врата).
Хвърляй развалени яйца по стените му.

Можеш да увиеш няколко фъшкарника в плат или вестници, топваш в спирт за горене, палиш на двора му.

Авторе, списъкът е безкраен, само въображение и кинти те ограничават.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker