Недостатъци - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Недостатъци
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 995 пъти
Здравейте на всички! Искам да предизвикам всеки, прочел тази история. Предизвикателството е всеки да напише някои от недостатъците си. Това е с цел всеки да се опита да погледне себе си по малко по-различен начин и съответно, ако желае, да ги премахне. По този начин според мен човек може да опознае себе си по-добре и да се види в по-различна светлина. Аз ще започна: 1ви недостатък: Обичам да прекъсвам хората, което ме свежда до мисли, че съм егоист. Някои хора не твърдят точно така, но според мен спадам към групата егоисти. О, и също можете да напишете вие лично като какви се самоопределяте: като егоисти или аутротисти. 2ри недостатък, който днес една приятелка днес откри в мен: често оставам неутрална. Ако например не харесвам някого, се притеснявам да му го кажа, от уважение приемам да изляза с него например. Това естествено не е във всички случаи, но днес забелязах, че се държа така с някои хора. Не съм сигурна дали това ме прави лицемер, но мисля, че да :Д. Затова съм си решила ако имам да казвам нещо на някого, да му го кажа. В очите. И това са предимните ми недостатъци, останалото не е нещо кой знае какво, но ще ги изброя, и както казах, това е с цел всеки да погледне на себе си под друга светлина, да не се срамува да ги каже и да осъзнае някои неща. И така де, нека си върна към темата. Друг мой недостатък е, че не винаги знам какво искам и съм неорганизирана ДОНЯКЪДЕ. Естествено, работя по въпроса и си опитвам да променя тези мои недостатъци. Още един недостатък е, че нямам много самочувствие и съм дребнава. Има и още, но те са съвсем минимални, затова смятамза излишно да ги споменавам. И така, ваш ред е! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 121c9d99a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недостатък? !
Ами в по-голяма компания ставам „специалист по всичко“. От всичко разбирам и не давам думата на другите. И това без да съм пил. Ама щото не мога да „нося“ на пиене, ако пийна малко ми е доспива и хората могат да си кажат думата. Оценявам се като егоист, открил проблема, ама не знам дали ще го реша.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 95e80b86cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужасно съм властна, винаги искам да става на моето, винаги държа да изкажа мнение и ако може да се съобразят или приемат него. Обичам контрола и понякога се опитвам да контролирам и близките около мен хора. Ако нещата излязат от мой контрол, започвам да изпадат в някакво състояние на отчаяние и истерия. Често не мога да замълча, когато искам да кажа нещо го правя, без да се съобразя с дадената ситуация и дали е уместно да го правя, или ако се отнася за човек и нещо което не ми се харесало в него, дали като му го кажа няма да го обидя или нараня с думите си. Много бързо се изнервям и ядосвам за някакви незначителни неща, бих се нарекла дребнава понякога. Отделно на моменти съм страшен егоист, както и скъперник. Хайде по-точно "пестелива", но понякога прекалявам. Друг мой проблем, който осъзнах наскоро е, че съм много недоверчива, от това главно страдат близките около мен хора и най-вече аз самата. Но това е нещо което не мога да контролирам, то вече е станало част от мен. Често, да не кажа почти винаги съм много крайна в почти всичко което мисля или правя. Рядко при мен има средно положение. Давам пример, ако имам връзка и често не става на моето предпочитам да оставя човека и да си тръгна, отколкото да се опитам да направя компромис или да се съобразя с него. Или да се опитам по някакъв начин да приема неговото мнение, в такъв случай най-често се стига до онзи вариант с истерията и отчаянието и ако и така не стане пак на моето, довиждане и толкова. Може след това да страдам, да умирам, да се съсипвам, но никога не бих отстъпила от своето, много рядко бих признала грешка или вина. Бих казала, че гордостта и егото ми са по-силни от всяка една любов, чувство или човек. И просто е почти невъзможно да ги пренебрегна или дори накърня, заради тези неща. Ако ще и цял живот да съм съвсем сама, без нито един приятел или човек който да ме обича. Осъзнавам, че на моменти мога да съм ужасна, нетърпима, непоносима и т. н., и може би искам да се променя, но не съм сигурна, че е възможно. Или ако е, ще е много трудно, това би означавало да пренебрена цялата си същност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker