Помощ при избор на слушалки (earphones/earbuds) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Помощ при избор на слушалки (earphones/earbuds)
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1146 пъти
Таа, старите ми слушалки "заминаха" (едната спря да работи) и ми трябват спешно нови слушалки. От известно време се разглеждам из интернет, но като си харесам някои са или твърде скъпи, или има много лоши отзиви. Досега ползвах тези слушалки, които си идват с кутията на Samsung J7 2017. Не са кой знае колко качествени, но ги бях свикнала и си ми беше добре с тях. Иначе веднъж една приятелка ми даде да пробвам нейните, които са AKG (мисля, че бяха тези, които идват със новите Самсунги) и доста ми харесаха, качеството на звука беше страхотно. И се чудя за тях. Други, които намерих са sony mdr-xb50ap. Изглеждат качествени, но някои казват, че баса е прекалено силен, при което звука/пеенето не звучи толкова чисто и ясно. Разгледах ги и в ozone.bg. Харесах си някакви JBL и също house of marley, но погледнах в интернет ревюта и изглежда, че звука им уж не е бил хубав. Моля ви дайте ми предложения. Трябват ми спешно слушалки, не мога да живея без тях :d и не мога да реша какви да си взема. А и цената нека не предвишава 60 лв. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: b7036bbdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Skull candy са добри

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9a6d490744
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз използвам аналог на тези сони, които си посочила - philips she3590bk/10. Вадят чудесен звук, имах черните преди години, направо толкова мек бас и реален звук, че не можеш да се насладиш на музиката. Сега използвам същите, но в лилаво и вадят страхотни високи честоти и гласа е много кристален. Изключително удобни са и не натоварват ушите, защото съм използвала такива, от които ме боляха.
Пък и аз съм от тези, който цял ден ходят със слушалки, независимо къде се намират. Тези, които съм ти посочила са сравително евтини, но качествени от порядъка на 20-30лв. А ако ти се дават повече пари можеш да заложиш на новите apple earpods. Те също предлагат чудесен звук, безкабелни са, а батерията им държи с дни.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a592c49536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   panasonic rp-hje125 - много добър звук, здрави, грозни и без микрофон
JBL t110 - малко по-лош звук от първите, кабелът не е здрав, красиви, микрофон с бутон за mute или смяна на песен. Евтините sony слушалки не стават според мен. Аз не бих си взел скъпи тапи с кабел който не се маха. Колкото и да е защитен и здрав не може да спреш износването. Безжични не съм пробвал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d945b78f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като купуваш слушалки гледаш за една цифра в характеристиките на кутията която трябва да е между 95 и сто и нещо, това е чувствителността. Колкото е по-висока толкова по-добре. Хубав звук имат тия с чувствителност над 100. Другото за което гледаш е да не са от тънка пластмаса защото ще се спраска след определено време ползване. Японското не е пример за качество. Имах панасоник и сега говорителите висят на кабели от счупената рамка. Имам китайски AKG и се оказаха свръх издръжливи. Падали са по пода много пъти и ги ползвам от много години. Даже кожата на наушниците не се е напукала почти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker