Какво съм аз? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво съм аз?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 893 пъти
Всеки ден си мисля, че каквото и досега, макар и минимално да съм постигнал през своя кратък живот, мисля, че това няма никаква стойност. На 20 години съм и моля първо поддържащите сайта да публикуват историята и второ да има ПОНЕ 1-2 коментара от четящите, не да публикувам и никой да не се отзове. Та проблемът ми е, че от 1-ви клас до 7-ми сигурно защото бях много кротък всеки ми се качваше на главата и ме правеше на маймуна, аз съм си виновен, че съм го позволявал. Дотук както и да е, но преди 1 месец имах конфронтация с един случаен горе-долу мой набор, който беше с хора и твърдя, че аз имам проблем. И аз както винаги само се разправях на думи, трябваше просто или да си замина или да го ударя, но нищо не направих и накрая мен ме цапардосаха. От този момент насам не съм спрял да се сещам за това, дали ще срещна дадения кретен и какво ще стане, както и не спирам да мисля за минали случки, в които трябваше да спра съответния човек да ме тъпче, но на нито една не съм постъпил поне малко достойно, не обичам да се бия, но дори когато е било неотложно аз пак седя и гледам като теле. От тази случка нататък взех да съм непрекъснато ядосан, напрегнат, оглеждам се на длъж и на шир да не ми изскочи някого и спрях да разговарям с приятелите си, ограничих и контакти със семейството ми, лаконичен съм и не мога да не се събудя една сутрин и да ме обземат тези мисли непрекъснато. Според вас аз какво съм-страхливец, гневно човече, нещастник или просто мухъл? Усещам, че никога няма да ми мине това, още 20 години да минат пак ще ме преследват тези минали унижения. Моля ви само не ми казвайте тъпите клишета''запиши се на боен спорт'', пичове, тренирал съм джудо не малко време, спестете ми тези примитивни предложения. Ще се радвам повечето хора да споделят какво мислят по моя въпрос и как да се справя с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 513712f8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си жертва на човешката простотия и арогантност. Може би решението е да си смениш средата и да намериш себеподобни или възпитани хора. Междувременно прави някакви упражнения за поддържане на тонуса, също и дихателни упражнения, без прекаляване и при двете. Учи нещо, образовай се, чети и художествена литература, слушай мелодична музика. Не ставай роб на негативните си мисли...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 71d85f84e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бил съм в същото положение. Аз обаче послушах "баналните" съвети да се запиша на боен спорт и се записах на бокс, което тогава много ми помогна, а започнах да ходя и на фитнес. Само да кажа, че джудото, което също съм тренирал почти година, не е точният боен спорт за хора с такива казуси. На нас ни трябва нещо, което да ни задвижи и отпуши мъжката енергия, така да кажем. Джудото е "мекият път". Боксът е съвсем друг вид спорт, съвсем друга енергия има и носи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0221278073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че си млад и нямаш опит в такива ситуации. Това, всъщност, говори хубаво за теб. Понякога липсата на опит и това, че не си очаквал, играе лоша шега. Когато си свикнал на подобни ситуации, просто реагираш много бързо. Ти си възприел случващото се по-бавно, нормално е. Затова много пешеходци, които са изскочили пред кола, забиват крака на място и не мърдат- шашкат се, не са очаквали. Не бих те определила като страхливец, а като крайно неагресивен мъж. Аз съм жена, като такава мога да кажа, че агресията ме отблъсква. Не бих те съдила, може да се случи на всеки. Бил си на неправилното място в неправилното време и срещу теб са се събрали група примитивни същества, които освен да бият, друго не могат. Дори да беше скочил на бой, пак щеше да си набит. Те са били няколко, а ти сам, освен да ги ядосаш повече, няма какво да стане. Бойните спортове са в контролирана среда, на улицата е друго, там не важат правила. Може да си тренирал, може дори да си много добър, но да се съберат хора пред блока ти и да не реагираш. Различно е. Поработи малко над самочувствието, сега ставаш затворен и агресивен, заради случката. Тя те смазва бавно, но сигурно. Нямаш вина, не и наистина, но си ядосан на себе си, потиснат си и трябва да го преодолееш, за да живееш нормално.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker