Самотата. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самотата.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 907 пъти
Здравейте. Посещавам сайта от много дълго време, чела съм безброй истории и днес реших да напиша своята. Не знам от какво естество е тя, но се надявам да бъда разбрана. Няма да задавам въпроси или пък да питам глупави неща. Момиче съм на 21, от малко градче съм, но последните 10години живея във Варна. Родителите ми са разведени от 10години, баща ми пиеше много, тормозеше мен и майка ми и така се стигна до развода. Малтретирано дете съм, след развода започнах да живея при бяба и дядо. Дядо ми също беше зависим от алкохола и живота си продължаваше по-същия начин, докато не се преместихме с майка ми при моя пастрок. Той не ме харесваше, използваше ме като прислужница, унижаваше ме, а майка ми не обелваше и дума за това. Запознах се с нови хора, започнах да имам приятели, а това преди не ми се случваше, не се сприятелявах дори съм сменяла училища няколко пъти. Та, започнах да живея, излизах, забавления, купони, заведения, но тормозът вкъщи продължаваше. Имах сериозна връзка, след това имах и не толкова сериозни. Никога не ми е липсвало мъжко внимание, но нещата се промениха. Мъжете виждаха в мен само тялото ми., без да се опитат да ме опознаят. Сега живота ми е развалина.... В последната година живота ми се преобърна на 360градуса и съм пред разруха. С баща ми сме в лоши отношения, не че преди са били нещо по различно, но сега е още по зле. Живях с един мъж, които ме съсипа за 2месеца съжителство и след това се разделихме. Не се виждам с майка си, защото живея на село и се грижа за пра баба си, не знам какво да кажа за това с една дума постоянен тормоз, винаги е недоволна, започва да прави сценни, побърквам се. Не излизам, нямам приятели, гледам хората само през прозореца, нямам желание нито да работя (работих в чужбина известно време), нито да се виждам с някого. Не плача, защото за мен това е проява на слабост, но вече не издържам. Моля всеки, които може да ми даде съвет да го направи. Моля ви също не ме изпращайте при психиатъри и тн. Имам нужда да чуя съветите на някого и да бъда разбрана. Благодаря за вниманието :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7319b96a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Мъжете виждаха в мен само тялото ми., без да се опитат да ме опознаят."

А ти какво си правила миличка, а? Защото ако обърнеш нещата - а ти как аджеба не разбра какво искат, ако ти искаше да ги опознаеш? За съжаление това е стандартната история на повечето момичета израснали без баща на място, опитващи се да го компенсират с "мъжко внимание"... Няма нужда да ходиш на психиатър, това е супер популярна тема. Можеш и сама да се образоваш, АКО наистина искаш да се разбереш. Защото повечето хора реално не искат да се разберат, но търсят някой да ги разбере... Просто повтаряш моделът на майка си, и ще го правиш докато не достигнеш истинско разбиране за себе си. Осъзнаваш ли, че майка ти е избрала такъв мъж за твой баща? Осъзнаваш ли собственият си избор на такива мъже? Прочети и малко теми на останалите тук, помисли над тях...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c44458646
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Постави си цели- например професия, работа и т. н. Реши какво искаш и действай! Грижата за прабаба ти не е твоя грижа. Ти се погрижи за себе си първо.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 481fad6d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, много бих се радвала да си излееш мъката на мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker