Жилище в Пловдив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Жилище в Пловдив
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 824 пъти
Здравейте, търся жилище в гр. Пловдив, но не знам как да намеря подходящо. Влизам в два по-големи сайта за продажба на жилища, но все удрям на камък. Цените са доста завишени, ми се струва, вие как мислите? Хубаво тристайно жилище под 150 000 евро няма. Пише "Център", а се намира на гробищата, пише "топ център", а се намира в Тракия, до Метро или до Гребна база или Мол Пловдив, което никак не е център. Пише 110 кв., а реално е 50 кв. Супер нелогични постройки със скосявания, които пречат стаите да се използват в пълния им капацитет, една малка кутийка от 10 кв. за хол, в който не можеш никога да побереш диван, ТВ, маса за хранене и изобщо цяла кухня с уреди... За мен е нормално за тристайно жилище ако ще даваш 100 000 евро, да е на шпакловка, но да е с реална квадратура и да прилича малко от малко, а масово са помийни ями и стари жилища с опикани стени /с извинение/. Във въпросните сайтове има само по 3-4 обяви, които отговарят на критериите. Иначе в покрайнините на града и най-вече Изгрев и Тракия има супер евтините жилища, но кой иска да отиде там?
Сега ще кажете, ето - иска за без пари да вземе нещо. Не е така. Искам да дам пари, но не виждам нищо, което да си струва. Звъня по обяви, жилището чист север, това няма отопление, или пък обявата е фалшива и почват да ми предлагат други жилища, като ги видя ми прималява. Как да намеря жилище - да ходя по кварталите и да лепя бележки ли? То се оказа, че от интернет няма да стане :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c2b90ae34
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тези цени са пълна лудост! 150 000 евро за жилище в Пловдив, който е реално град в най-бедната държава в ЕС. За тия пари спокойно можеш да купиш 2 апартамента в курортен град в Испания и да ги даваш под наем. Даже и ще ти останат. По съвсем груби сметки приходите от наеми ще ти бъдат около 2 000 лева месечно, с които спокойно можеш да си живееш у нас, без да се налага да работиш и няма да е нужно да купуваш скъпи имоти в Пловдив, София или където и да е. Можеш да живееш във всеки един град и село у нас. Преди 5 години и аз бях на етап покупка на апартамент. Тогава цените се бяха сринали и смятах, че е удачен момент, а и ставаше въпрос за Шумен. Въпреки това с парите, които имах можех да си купя някакви 60 кв. от които сигурно 45 реални. Реших да изчакам и междувременно в мен започна да назрява друга идея. Винаги съм обичал природата и съм си мечтал дълбоко в себе си да живея в гората. Позамислих се и осъзнах, че това изобщо не е трудно да се осъществи. Около 2 години търсих подходящо място - хем да е с хубава гледка, хем да е близо до града. В крайна сметка си купих къща в село на около 14 км. от Шумен. Гледката е невероятна, а като отворя вратата си, пред мен е боровата гора. До работа стигам за около 5 мин. повече, отколкото от апартамента на родителите ми в града. Цялата къща, с ремонти, обзавеждания, изграждане на система за парно отопление и т. н., ми излезе малко над 90 хил. лева. Ако в монета имах около 60 хил. евро, моментално бих ги вложил в апартамент в Испания. Ще ми носи малко под 500 евро от наеми месечно. Тези цени у нас, на фона на заплатите, които се дават са просто абсурдни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker