Най-милите жестове :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Най-милите жестове :)
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1154 пъти
Споделете, разкажете, похвалете се...

Кои са най-милите жестове, които са проявявали към вас? В интимен план, приятелски, от непознати...
Често ли ви се случва да се отнасят с любов и внимание към вас или е по-скоро изключение?
Кой от милите жестове към вас, ви е трогнал най-много и ще помните завинаги, а когато се сещате за него да е с усмивка на уста :)?
Чувствате ли желание да върнете милия жест към човека, който ви е зарадвал? Ако да - как?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0c4ea33bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Много готина темичка! Ще споделя с удоволствие. С приятели бяхме на екскурзия в Прага и гледахме карта на улицата, когато до мен се приближи едно момче (чужденец), вдигна нещо от земята и ми го подаде. Беше ми паднала мартеничката. Носех само една, най-обикновена. Стана ми много мило, защото едва ли знаеше значението на тази връвчица, а освен това междувременно хапваше на крак с компания. Прииска ми се направо да отида и да му я вържа за късмет, но все пак беше паднала, а и ме досрамя :D

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b0a4ab46f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Като изключим жестовете от приятеля ми, се сещам, че преди 2 години, когато работех като сервитьорка, една вечер клиент ми беше написал на касовата бележка Усмихвай се повече :). И беше много миличко, защото тогава имах проблеми във връзката и бях на чуждо място и дето се вика сама бях с бившия си там и ми беше трудно и това ме накара да се усмихвам наистина повече. Другата случка пак е с клиент - мъжа ми купи роза от жената, която минаваше да раздава по масите. Аааа най-готиния клиент беше един пичага, който кипеше от енергия и като ме видя и доста си говорихме, а втория път, когато ме засече на смяна направо стана да ме прегърне от радост, че ме вижда :д и ми прави рози от салфетки.
А иначе от приятеля ми жестовете са много, но най-така запомнящо се беше на първата ни официална среща (защото преди това бях обвързана) и беше скрил една роза в жабката на колата и ме накара да отворя под предлог да му подам цигарите ( а аз тъпата не виждам, че те са до лоста :д

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4702278753
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На рождения ми ден се звънна на вратата рано сутринта, още си пиех кафето, сънена. Отварям и куриер ми връчва 100 червени рози. Подарък от приятеля ми, който тогава работеше в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6fc423f96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приемам малките жестове за най-истински и това са нещата, които помня дълго време. Не бих казала, че това е отношението, което получавам ежедневно, но определено ми се случва толкова често, че да съм безкрайно благодарна на всичките си близки. Имам няколко любими и ще ги споделя.
1. Разболях се в средата на месец ноември, отсъствах 3 дни от университета. На втория ден ми се обадиха двама колеги, за да ми кажат, че им липсвам вече и ме чакат пред ректората, за да пием кафе. Те не знаеха, че съм болна. Стана ми много мило, защото показаха, че са забелязали отсъствието ми.
2. Когато се разделих с първия си приятел, майка ми ме събуди на следващия ден. Говореше много спокойно, беше много мила, приготви ми кафе и прекара сутринта с мен, като през цялото време ми повтаряше, че се случват такива неща и не бива да унивам.
3. Веднъж бях казала на приятеля ми, че съм напрегната и той се появи след 30 минути вкъщи, носеше сладко, солено и сок, беше приготвил флашка с филми.
4. Имах едно гадно лято, чувствах се много стресирана и тъжна. Реших, че няма да влизам онлайн няколко дни. На третия ден група приятели дойдоха до вкъщи, за да проверят как съм и да ме накарат да изляза. Не ми дадоха шанс да страдам.
5. Получавала съм много разнообразни изненади за рождени дни, както и много мили подаръци.
6. Веднъж казах на приятелка, че цветето ми, което гледах от години и много харесвах, вече е мъртво и тя ми подари ново на следващия ден.
7. Имаше един случай, в който се събудих вечерта от кошмар, бях много изплашена. Баща ми по това време беше нощна смяна. Видя, че съм на линия и ми се обади, с него имаме много силна връзка и винаги усеща, ако нещо с мен не е наред. Говори с мен близо час, докато не ми стана по-добре.

Към другия въпрос, за мен подобни жестове не са търговия. Аз обичам да правя жестове за близките си, но никога не го обмислям. Правила съм жестове за хора, от които не съм получавала такива. Ако връщам мил жест, то е защото изпитвам желание да зарадвам някого или просто от интерес към него и състоянието му, но не и точно заради направеното от него. Не е тип връщане на услуга, това казвам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker