Какво ви е мнението за град Варна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво ви е мнението за град Варна?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 3402 пъти
Като студент искам да уча в този град и се чудя дали има много "мутри", има ли шанс за сериозна работа там, невъзпитани ли са младите хора, голямо ли е количеството на егоистичните к**ви, има ли свестни младежи и най- важното- хубав ли е градът?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 30311c0b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Въпреки че не съм от там - Варна ми е любимият град. Градът е много красив, а хората са като навскъде в страната - има и свестни, има и боклуци - зависи какви търсиш, такива ще намериш. Относно възможностите за работа - след София най-големите възможности са там. Но за съжаление заплатите са доста по-ниски, сравнени със столицата.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3ee0a9007b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Варненец съм и като много други напуснахме града. Тотал щета, мутрите съсипаха всичко, останаха псевдофирмички, които гледат да те експлоатират за жълти стотинки. Сам зима съм плащал по 120 лв ток, същите условия двама човека в София най-много 50. Варненките си мислят, че са манна небесна и че трябва да им се свалят звезди, търсят на кой да клекнат за пачката, не всички, но болшинството. Абе гледай да имаш пачка ако ще ходиш там.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0a4095fdf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   грозен.

Морският Димитровград

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e73ca22bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Хубавото на Варна е, че има море и моркса градина. Иначе града е ад, пренаселен, презастроен, извън центъра и доста мръсен. Особено района на колхозния съм го намразил. Няма такава гъчканица, презастроеност и... До преди 15 г. все още се търпеше, но от тогава не се трае. От към възможности за работа не съм очарован и не е това, което го изкарват повечето, заплатите са мизерно ниски за скъпотията там. Цените не са по-ниски от София, да не кажа, че някои неща са си и по-скъпи, но пък заплатите са значително по-ниски.

Иначе за мутрите мога да разкажа доста случки, но ще стане дълго. Само ще кажа, че на един приятел му опряха патлак в главата в една дискотека, че не бил освободил тоалетната бързо. Като възможности, работа и уреденост не се различава особено от всеки друг малко по-голям град в България. Разликата е само в морето.

Жените са предимно събрани от почти цяла България и общо взето са с нагласата да си хванат някой батко с парички, че да се закачат в града, че иначе с 800 лв заплатка не могат да си платят само квартирата и сметките, а там квартирите са си цифра на фона на мизерните заплати. Особено тези от северозападна България.

Варна ме кефи, но да отида само да се разходя там и да направя едно плажче и толкоз. ИНаче варненците ми е направило впечатление, че само за имоти и отадване на стаи под наем говорят. Лятото особено направо стават съвсем други хора и се чудят само как да измуфтят някой турист. Покрай това море и туристи алчността ги е обзела тотално. И в това отношение имам какво да разкажа, но не ми се занимава сега. Но съм се втрещявал как се променят, като се открие сезона и как търсят балами.

Това е град повече да правиш бизнес, а не да живееш. Но за да правиш бизнес там, трябва да се имаш с мутрите. Сульо и Пульо не може да прави бизнес там. Знам за хора, на които им е потргвал бизнеса във Варна и скоро се появяват едни добре сложени момчета и ти предлагат да ти купят бизнеса, а ти да останеш в него само като управител на заплата. Иначе ти предлагат прилична сума, но ако откажеш, на края става така, че им го оставяш безплатно. Ако си с някакво малко магазинче, никой няма да те бара, но почнеш ли да изкарваш сериозни пари, се почват и проблемите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 96526e0ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не съм варненец, но живея и работя във Варна от 8 години. На мен лично града ми харесва, ако го сравнявам със София. Най-хубавото нещо е лятото и морето - е няма такъв кеф! Има и горички за разходка, морската градина и т.н. Лошите неща са ниските заплати, трудното намиране на свястна работа. Напоследък автомобилите станаха в повечко, а и ремонтите на улиците също, което си е грозна гледка. Също така започнаха накои квартали да ги презастрояват. Не говорим за центъра, там си е от едно време така с тесни улички и много сгради. За хората, какво да кажа - има доста хора от други места и като навсякъде има и свестни има и тъпаци. Аз лично варненци много малко познавам. :)

Не съм следвал във Варна, а в друг град, но щеше да е интересно да бъда студент тук. Поне дискотеки има. :D

М.32г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 58b4664592
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Там всичко е хубаво ама има доста к***и.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 81cede8254
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   4 - напротив - мутрите се занимават дори с малките магазинчета. Съседът ми заради тях фалира преди няколко години и сега живее в чужбина.

Градът не е супер лош, но не е безопасен. Транспортът е все още от миналия век. Градът е мръсен.

Работа има само за тесни специалисти и неквалифицирани кадри. Има много малко чуждестранни фирми. Заплатите са поне 2 пъти по-малки от София, а цените на квартирите по-високи.

Хората са изнервени и недружелюбни.

През лятото е що-горе приятно - има много туристи и града се оживява. През останалото време е супер депресиращо.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4745289446
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Номер две ти явно не си живял в София мой човек. Тук цените на всичко са двойно по-високи, а ти му обясняваш на момчето, че във варна било 5 пъти по скъпо от София. Ти не си добре. И междодругото София е най-мутренският, пренаселен и разсипан град в цяла Европа сигурно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 653084eb18
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Варна е един тимаджийски кенеф. Не си фантазирай светло бъдеще там.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7f0f6829a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   От скоро живея във Варна, не съм виждала до сега мутри, а по-скоро млади момчета които се мислят за такива. Иначе града много ми харесва, до сега съм се сблъскала само с много готини хора, които винаги са ми помагали с каквото ги помоля.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 83c73f43c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   4-ти, а би ли казал за Варна как става така, че ако откажеш да продадеш бизнесът си на мутрите, става така, че им го оставяш безплатно?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5678532845
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Варненци са изключително неприятни хора. Луди местни шовинисти са и са готови винаги да те прецакат, защото не си техен. Нагли, безсъвестни и т.н., един читав не познавам. Заради тях намразих града им, не съм стъпвал там от повече от 10 години и се надявам никога повече да не ми се наложи да ходя там. Може би ще прозвуча като хейтър, но съм на 100% искрен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6f0aaf0fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз си харесвам града, вече съм станал на 35 години, изкарах висше в Шуменския университет, в областта на комуникациите и сигурността на обектите-с други думи-едва ли ще има мутри в радио- и телевизионните съоръжения, частните фирми за СОТ системи в обектите и др. А относно в студентската дискотека в Шумен-там всеки клиент се проверява още на влизане, а и не е далеч от гарата-посока университета, оръжия, подобни-не! А и персонала там ме познава, така че няма от какво да се притеснявам! А относно жените-посъветвали са ме да си взема жена от село-там поне са научени на труд и не са меркантилни!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b1ef7ba0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   12, всички институции са окупирани от ТИМ. И се почват проверки, изнудвания и на края сам си тръгваш.

Между другото варненци имат някакъв комплекс от София и непрвкъснато изтъкват как града им бил не знам си какъв и по-хубав. То и София си е почти съшата дупка, но поне има работа и малко по-високи заплати.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fa1c536641
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 2, 3 и 4 са дали много точно описание на ситуацията в града! Живях във Варна 4 години като студент и накрая си тръгнах с радост от там. Не, че го харесвах и преди това, но след като завърших, просто не исках да стоя и секунда повече. В общи линии града затъва от години. Мутрите го съсипаха и продължават да го съсипват. Заплатите са супер ниски, а цените са космически, особено тези на имотите. Всичко е мега застроено, мръсно и неподдържано. Истински варненци на практика почти няма. Те отдавна са напуснали града. Мнозинството са пришълци от всички краища на България, а жените, както е споменал 4, още от стъпването на гарата започват да се оглеждат за спонсори. София като цяло е в пъти по-добре, но ако имаш възможност да учиш в чужбина, изобщо не се замисляй. България затъва все повече и повече, и тук, ако не си мутра, измамник или бивше ченге, е почти невъзможно да постигнеш нормален стандарт.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 45bf3f84bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От автора:
Значи извода ми е да си намеря някой приятел от София и да живеем заедно в апартамент във Варна само докато си изкарам студентството и на никого да не казваме, че сме от София

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b3b98994e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Варна е града на мутрите е Тимаджиите притежават целия град.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a4ed47fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Аре спрете да дрънкате едно и също от рода: "Имало мутри, като тръгнеш да правиш бизнес идва ли и те били рекетирали и подобни простотии) Първо ще идват ако се занимаваш с някви далавери (Подземния свят) Ако нямаш никакви черни занимания с твоя бизнес тоест ако си чист и няма какво да криеш с какво ще те изнудят???? Второ Даже да приемем, че си чист и по някъв начин те рекетират както уж има слухове, че идват и ти казват даваш пари или ти пали магазина или ще те набием или нещо подобно си има органи на реда отиваш опа преди да си отишал ги записваш как те заплашват даваш малко повече пари да се образува по-бързо досъдемно производство и ги съдиш!! Толкова е лесно ве спрете да си мислите, че все още закона в джунглата работят Даже примерно да дойдат най-много да те набият защото ако те убият нищо няма да спечелят затова за да ти изкарат акъла ще те натрушат малко и след това отново може да ги осъдиш. Но това не ми се вярва да стане ако нямаш никви черни зделки с подобни хора затова ако си честен/чист няма с какво да те хванат :))) Във 21век сме, което може да се тълкувам, че живеем във дисциплиниран свят, така че правете бизнес както можете условието е да е (чист бизнеса ви без връзки с мафията АКО ИМА ТАКАВА и всичко ще ви е ок :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9178d437fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   "Даже примерно да дойдат най-много да те набият защото ако те убият нищо няма да спечелят затова за да ти изкарат акъла ще те натрушат малко и след това отново може да ги осъдиш."

o_O Потрес .... Прибери си вересиите боже !!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 24d899c29e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   До 20

"Аре" да не се правиш на много умен.
"даваш малко повече пари да се образува по-бързо досъдемно производство и ги съдищ"

Хах - ти какво си мислиш, когато кажеш бой? Шамар? Ритник?
А как ти се струева седмици на хуманно дишане и година-две рехабилитация, за да можеш да ползваш патерици? Има случаи, в които има групови изнасилвания. Има случаи, в които децата изчезват за по един ден, защото са били на "разходка с няколко батковци".
И да речем, че тръгнеш да съдиш някого и той е в ареста, но аверите му не са съгласни? Какво следва, според теб? Нека да кажем, че мъртвите не водят дела.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 69a7508efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   До 20, ти сериозно живееш в измислен свят. Те полицаите са им първи дружки на мутрите, а ти ми говориш за помощ от тях. Това не се отнася само за Варна, а за цяла България. Вече сме под дъното...

До автора, щом каза, че ще си вземеш съквартирант от София да ходите във Варна, ме навежда на мисълта, че си от София. Освен ако не искаш да учиш във ВВМУ, не виждам смисъл да отиваш там. В София ги има същите специалности за останалите университети и в повечето се учи на по-високия ниво (например МУ). Ако не си от София, тогава може. Иначе е голяма грешка да се изнасяш от столицата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a4ed47fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   АЗ СЪМ КОМЕНТАР 20 Щом така мислите много жалко за вас, че си живеете със страха, че има някой над вас. Само ще ви кажа, че живееем в Демокрация, което означава всеки има равни правя аз съм на 18 години и не мисля нито да търпя грубо отношение нито да ми нападнат близките по някаква причина за това не се занимавам с нищо от подземния свят с две думи аз не се занимавам с тях те не се занимават с мен. И все пак примерно ако някой ден ми отвлекат детето ще знам кои са защото преди да го направят най-вероятно ще се опитат да ме рекетират или заплашат, така че отвличане с мотив или побой над някой се намират виновните за дни :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e73ca22bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   24, "аз съм на 18 години". Това обяснява всичко. След още 18 влез пак тук да споделиш, още ли мислиш така.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0e34c59f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 23: Да, само за ВВМУ отивам

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a4ed47fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   25 Вместо да двъхнеш кураж на по-младите от теб ти се опитваш да им натрапиш нещо, което преди се е случвало да имало вис, сик, киларите и още групировки ама след 2010 да ги има още ? Огранизираната престъпност умря защото, вече намериха друг начин да ограбват народа!!! Разбраха, че ако една държава има висока престъпност а както ние печелим пари от туризъм ги махнаха :) Така, че в България мога да твърдя, че силови групировки няма. И даже да има какво трябва да правим да се пребираме след работа на два ката и да се молим да не влязат във вкъщи или, като някой ти чукне по вратата да ти се пръска сърцето, кой може да е пред вратата ти? И да казваш на жена си постоянно недей излиза на вън сама и тнн? Такъв живот ли трябва да водим? Много слаб дух имате вие по-възрастните чак ми е жал да говоря така за вас обаче, като се включа в подобни разговори все повече разбирам, че вие друго освен да слагате забрани и да се премирявате със общановката около вас друго не можете

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9178d437fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   20 / 24 - Имаше една тема в която питаха "защо дъртите не искаме да предадем опита си на младите". Двата ти коментара дават много добро обаснение защо ;)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ed2ff9021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   22, какво е "хуманно дишане"?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 91f3e316c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Варна е много хубава да - лятото за чужденците :)) Курви бол, наркотици бол, абе квот си поискат :)))
А за мафия общо взето няма, но всеки се има за такъв :)))
Весело е поне много, ела!!!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fdfaef48fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Първо живот във Варна и живот в отпуската на морето са две различни неща които нямат нищо общо. Асоциирането им е грешка. Второ къпане с релаксация и ходене на море са също две различни неща които нямат нищо общо. В Черно море не се къпете а нагазвате до скалпа в гьола от тоалетните чинии на Турция, Русия, Украйна, Румания и България които се изливат там. А по пясъка в който се валяте, всеки ден стъпват тълпи от хора с обувките и се изхождат кучета. Мутри би трябвало да има в изобилие. И от други места съм чувал за такива случки с бизнеса на успели хора. Като гледам плюсове почти не останаха до момента. Може би че има Макдоналдс или КФС но не знам дали не пържат в палмово масло. Като хора моите впечатления са, че са малко по кумунистически като манталитет, доста се възгордяха от термина морска столица и се тупат в гърдите и смятат шопите за охлюви там. Е то си е нормално да не харесват шопите. Обаче от тая гордост ли, или от София някой им врътна някое кранче, ми се струва, че последните години запада Варна. А може както казаха да е просто от мутрите. Като чух за тия неща, просто ми се отщя да правя какъвто и да е бизнес в България. Само не знам внучето на Толстой как изцепи преди време оня лаф, че Русия ще ни купи цялото черноморие. Няма ли да стане гражданска война с мутрите тогава, или разчита на руският черноморски флот.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b1ef7ba0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   27, безсмислено е да спорим, затова ти казах, след 10-20 г. пак пиши. Човек докато не се сбълска с реалността не вярва. Колкото и да ти обяснявам, няма да разбереш. Де да беше "преди".

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ed2ff9021a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, прочети това: https://m.dir.bg/dnes/ikonomika/sofiyantsi-zhiveyat-dva-pati-po-dobre-ot-varnentsi-i-plovdivchani

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 22b7920425
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Напуснах Варна преди 12 години заради -
1. Скъпотия.
2. Мизерни заплати почти навсякъде.
3. Големи задръствания и тесни улички - градът сякаш не е проектиран да шофираш в него.
4. Липса на бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 24b1f5018d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Освен че са хомофоби имат и отвратителен диалект и постоянно праскат "мой" и "такоз".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4872b81ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Истината е, че в България остана една София, като и тя като град е много зле, но поне има възможност за по-високи заплати. Останалата част от страната е много зле. Провинцията масово се крепи на заетите в държавния сектор и няколко местни феодала, където, ако имаш нужните връзки, може да получаваш що-годе нормален доход. Можещи и знаещи не се толерират от страх да не поискат повече пари или случайно да не изместят началника си. Всички останали работят за около 800 лева, а на много места и за по-малко.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fb97967ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Хаха , 37, ти от вас излизаш ли? :D Стъпвал ли си някъде навън от София? Заповядай в село Неофит Рилски.

10 s

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4872b81ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   38, на доста места извън София съм ходил, за да мога да дам мнение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7375388286
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Пълен и тотален ШИТ или преведено ЛАЙНО! "Града" (ако въобще мовце да се нарече така) като цяло Българийка е един разяден труп, от който абсолютно нищо не става освен да се изсереш и ти на него, но това мое родно градче избива рибата от мизерия, селяния и нямане на къде. Хората са ограничени и злобни. 99% от населението са някви таксиметрови шофьори или барманчета и пиколота на "страхотните" летни курорти. Аз съм Програмист и печеля в момента 2300 - 2500 лв и мога да кажа, че съм абсолютно погнусен от "моят" град. Безпреспективен, мръсен, нагъчкан, грозен, беден и изключително престъпен, но то е така в цяла Българийка мизерна освен, донякъде София, която също се води пълна помия. Като цяло до 1-2 години се махам отново и въобще даже няма да погледна назад този път. Нито варя ракия, нито съм ракиен философ или някво мизерно лапе на 16 със счупения си голф , някакъв потурчен германец или гнусен англи... оппа индиец с пари от чужбина, че да има на какво да се кефя в това блато. Дано до няколко години направо, я затрият тази излишна държава, че да може някои по-амбициозен човек да постигне нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 71009b97c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   н. 41, някой беше казал нещо за лошия човешки материал, като те чета точно за това се сетих. Поредния сдухан програмист, който не може да получи секс ако не си плати, обаче си повярвал, че е нещо повече.
Иначе бил съм във Варна преди почти 20 години, наистина хубав град беше тогава. Лятото, морето, морската градина, бирфеста.... Варненките имат един много сладък акцент, дори и когато се стараят да не говорят меко. Хубави спомени от младостта ми :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: acd23dd1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Във Варна са възможно най-нелюбезните и троснато хора, които някога изобщо видях в живота си. Това е единственият град, място в света, където се зарекох крака ми да не стъпи никога повече! Не мога да опиша на незапознатите киселите като лимон физиономии, забележките на продавачите, "вие софиянци" и каквото, каквото се сетите. Града е мръсен и претъпкан. Градският транспорт в жегите лятото е без климатик и със дръпнати кондуктори. Плажа мръсен и с музика до дупка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d7491ce170
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Един от хубавите ни големи градове, наред с Русе. В София и Пловдив много крадат и изглеждат зле, София дори и в центъра е зле, в Пловдив само в стария град е хубав. В Бургас наляха много пари, но е като Братислава на Черно море - по-скоро индустриален град.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d7491ce170
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   А то пък в София едно бъдеще - само кол центрове!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa1c536641
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Номер 41, наистина е пресолил малко манджата, но като цяло не е далеч от истината. Варна в последните 15-20 години прогресивно запада. Всъщност, изобщо провинцията у нас запада. Изключение е може би района Пловдив-Стара Загора. Не, че и София е кой знае какво, но там е съсредоточено абсолютно всичко. Няма какво да се лъжем страната ни отдавна вместо да се развива, стои на едно място и дори върви назад. Достатъчно е само да погледнем румънците къде стигнаха, а не бива да забравяме, че те все още се водят много бедни според стандартите на ЕС.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 16e08498af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Ще повърна, точно прочетох коментара на номер 41 и си казах - най-сетне някой, комуто живот не се върти около казана с ракия и взех, че прочетох коментар 42, който пак сведе нивото до единствената си мозъчна гънка, съсредоточена в скъсаните му гащи. Да я закриват тази страна, вЕрно!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker