От къде да си намеря приятелка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

От къде да си намеря приятелка?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2277 пъти
Здравейте, пускам моята история с надеждата да получа логичен съвет! Аз съм млад мъж на 30 г. самотен търсещ своята половинка! Моля за съвет според някого къде мога да се запозная с някоя свободна жена, нямам приятели и среда ходя навсякъде постоянно сам!? Ще се радвам на вашите съвети всеки един от тях може да ми бъде полезен! Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: cb3d82f7cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От къде да си намеря приятелка?

Запиши се в "женени от пръв поглед" ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c5f85c916d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че този сайт може да свърши идеална полза за България, може да се оформи раздел за запознанства. Има и други социални групи за запознанства, но какво пречи и тук да се оформи, сайта се посещава от хиляди читатели. Сложен проблем е днешното общуване, компютрите отнеха човешкото общуване на живо, и то стана дигитално, а за живота е нужно гениталното!? Мъка ми е да гледам как страдат младите. По наше време се правеха гезмета(вечерна разходка по главната улица), там хората се бройкаха(оглеждаха) и общувахме на живо. Ако се харесат някои, започва задяване, подаване на сигнали, абе хубаво беше. Сега в тези дискотеки-кръчми, общуването е мижаво, повече се навъртат златотърсачки и по лековати момичета, не можеш там да си намериш сериозно момиче. Авторе, на 30 си все още млад, не се отчайвай, но търси сериозно момиче в библиотеките, не в кръчмите!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 61c679c384
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Направи си регистрация в Badoo. За запознанства е сайтът, но е читав. Имат и мобилно приложение.

Успех! :))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ffb4441e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   в Елмаз
чрез агенция
в заведение
във вестника
в ежедневието
в зоомагазина

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 238f0a93df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Най-добрия начин е да си разнообразиш ежедневието. Виждай се с повече и разнообразни хора. Това е най-сигурният начин. В интерес на истината има много повече свободни жени, отколкото си мислиш. Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 659fa3db8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Помисли къде ходят типа жени, които харесваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8404ae341b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер2, защо мислиш, че влизат тези хиляди читатели тук? Не мислиш ли, че причината е точно, защото сайтът не е 'за запознанства', а просто място, в което човек свободно да си изкаже мнението, или да си пофилософства, без да се товари и обременява с акаунти и сърдити виртуални другарчета-психарчета?

Хората, които имат проблеми с общуването по принцип, имат проблем и с общуването с противоположния пол - проста, елементарна логика. Това остроумие дигитално-генитално на пръв поглед звучи като такова, но всеки, който се замисли малко и има повече от една гънка м/у ушите веднага ще идентифицира това не като остроумие, а като тъпизъм, защото само с генитално общуване карат главно ромите и по принцип разни простовати и примитивни хора, които поради тази причина не остават заедно за особено време...
А този автор е казал, че иска да намери свояТА половинка, а не просто нещо с гениталии...

Разбирам, че си по-възрастен човек и поради това май не осъзнаваш съвсем как стоят нещата в интернет пространството.
А и по твое време също е имало самотници, странници и. т. н. по-особени хора, но просто не е имало как да знаеш за тях - като на са излизали на гемзето ли каквото там каза.. и е нямало как в интернет да научиш за тях примерно нали. В родния ми град, който е средно голям за България, точно в махалата където съм израстнала има и стара мома, и стар ерген и това са хора на близо 70 годишна възраст, а не са нито прости, нито тъпи, ни бедни, нито алколици или др. такива негативи. Със сигурност има и други такива хора, но като не говорят за себе си в интернет и разни хора си мислите, че сега било еди какво си, пък едно време златно било и всичко било 6 и всички били тип-топ, сори, но просто ми е втръснало от такива приказчици. Разбирам, че сте носталгични, но няма какво да се направи за носталгията ви. Втръсало ми е да слушам носталгични излияния.
А и смятам, че за хора като автора са вредни, защото някакъв такъв човек вместо да е по-активен да общува навън с разни хора, то той може да си каже 'оффф, бе да бе да, днеска всичко е супер зле, пък едно време е било супер добре, затова аз да си седа у нас и да подкрепям носталгичните мнения на разни възрастни хора, защо да ходя да действам за мечтите си, нали всичко е супер зле и интернета ми е виновен, а и правилтелството, също и това, че байтошовото време свърши.... дам, днеска сичко се сууупер супер зле просто, не е като едно време, затова ще си седа и нищо няма да правя, ако беше комунизъм щях да правя, защото тогава всичко е било хубаво, но сега всичко е лошо и скапано'

На автора му препоръчвам да НЕ търси жена в интернет. Особено щом иска връзка. Съгласна съм, че кръчмите и дискотеките също не са особено подходящо място. Но трябва да общува навън на живо - да ходи по разни мероприятия, концерти на музика, която харесва, изложби някакви по разни галерии, също да намери някакви групи, които правят разходки из планините приемерно.
Е коментари 5 и 6 са прави.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: eb484b9516
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Чувстваш се зле, защото нямаш приятелка -> това чувство ти убива самочувствието и те кара да се изолираш още повече -> шанса да си намериш приятелка става още по-малък. Получава се един затворен кръг, който води само надолу. Аз бих казал, не че се депресираш заради липсата на приятелка, а нямаш такава, защото си депресиран. Жените усещат това от километри. Какво бих те посъветвал. Вземи един лист хартия, наблюдавай се 2-3 седмици и си запиши колко време на ден отделяш в безполезна дейност (тук включвам и гледане на телевизия или висене в Интернет). След това си направи план с какво да запълниш това време - избирай неща, които да са свързани с интензивното общуване с други хора (ако си от големите градове - има клубове по интереси - танци, туризъм, спорт и т.н., а дори и с по-малките все има някоя дейност, различна от кръчмата, която да събира редовно младите хора). По този начин би си изградил самочувствие и социална увереност - и после нещата стават от самосебеси. Относно горните предложения за сайтове за запознанства и мобилни приложения - не мисля че са много удачни, защото липсата на увереност си личи и при онлайн общуването, а евентуално ако се видите на живо - ако пак си с ниско самочувстиве - едва ли ще има голям успех. Затова поработи малко върху себе си. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 579ab76f42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   №7, при това, че си момиче, ще бъда по любезен, но не и заради съжденията ти. По това ти становище -" защото само с генитално общуване карат главно ромите и по принцип разни простовати и примитивни хора, " заключавам, че имаш повече от една мозъчна гънка, но все още не ти достига логическо мислене. Главният проблем на България е ниската раждаемост сред цивилизованите хора. Гънката ти е подсказала, че масово раждат по примитивно мислещите и точно това е, и ще бъде и за в бъдеще най сериозният проблем. Всички виждате в каква прогресия расте циганската раждаемост, и в същото време се вижда как се топи цивилизованото общество. Имайки в предвид, че примитивното и многобройно общество живее на гърба на цивилизованото, предполагам с помощта останалите гънки да си направиш извода, какво ще стане съвсем скоро при това съотношение между прослойките. Да вече съм в напреднала възраст, затова вече не ми пука за живота на пенсионерите, но много ми пука за живота на младите, защото си профукват младините, а за старините ви не искам и да мисля, ще са още по трагични. Кои били влизали в този сайт!? Ами ясно кои, онези които имат нужда. Затова създателите му са помислили и са обхванали много житейски области. Затова предлагам, да се създаде нов раздел за запознанства, а не да се джуркат други, в които такива като тебе влизат. Надявам се, ако не си пубер няма да влезеш в раздела за деца, пък знам ли, някои се слагат на всяко гърне похлупак. И никой не те кара да си стоиш в къщи и да чакаш сватовници, за да създадеш семейство. За такива отворени като тебе не мисля, мъка ми е за скромните и по затворени млади хора, които не обичат да се афишират и самоизтъкват, и то защото отворковците станаха много и изродиха човешкото живо общуване! Не държа на отговор, не виждам смисъл с такива да споря, живота ще покаже кой е прав. Но като стане по напечено бягате на терминал 2, а това не е решение, България се надява на младите, и на гениталното общуване!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8fa8d40aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз си търся кавалер за бала ,идвай

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 31469b637b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз имам същия проблем,навършвам 30 тази година.Все сам.Тия сайтове не са за затворени хора.Без среда нищо не се получава.А да ходиш да се запознаваш на тия години като луд с момиченца или омъжени,най много да си създадеш ядове.Аз се оглеждам за някоя друга касиерка от магазините в които ходя,но нищо до момента,най вече се усеща и от други там,и им се дава теми за разговори които не ги касаят.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5790223ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте, благодаря на всички за съветите, които ми дадохте, най ми допадна ходенето по галерии, трениране, спорт, библиотека, и така нататък! Тези неща ги знам, при мен проблема е, че съм малко притеснителен и това е спира да заговаря жени, а и стресът да не ме отрежат, но ще опитам да го преодолея, съгласен съм че по заведенията не могат да се срещнат свястни момичета, това вече съм го пробвал, в сайтовете за запознанства също има много малко сериозни хора, по скоро бих казал, че запознанство може да се завърже по Фейсбук, там шансовете са по големи, но най добре е в реалния свят на живо, само притеснението ми е проблема!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b7b7135c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се хващай с българка !!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f91962476a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 8 е много, много прав... поне по отношение на самоусещането - когато се чувстваш "смотан" да го кажем - някак сам ги отблъскваш, от което се чувстваш още по-смотан. Аз самият бях придобил "лузърско" смаоусещане и ми трябваше бая време да се отърся от него. До тук добре.

Това обаче е по темата "Как да ги привлечем" или "Как да не ги отблъснем". Остава обаче въпросът "Къде да ги намерим?"


За клубовете по разни интереси... аз поне удрям на камък (на 33 съм) - всички които са в моя целеви диапазон (да кажем от към 20 до моя възраст) се мъкнат с гаджетата си... От както се отървах от лузърския синдром се радвам на известно внимание... обаче... ми се овъртат или лелки на по 50 и нагоре или момиченца на по 15 (да не кажа и по-малки)... И с едните и с другите някак не върви...

Започвам да си мисля, че тая възраст е една такава... където всичко качествено е "заето", а това което не е е или твърде голямо или твърде малко...

И виждам, че далеч не съм единственият мъж към 30-те, койго се чуди какво да прави...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5790223ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравейте, а моят въпрос е малко по различен мъж на 30 г. от къде и по какъв начин да може да си намери приятелка?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e15b563887
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В библиотеката, във влака, на концерт, общи познати-това са местата, но гледай да не е златотърсачка или измамница-отваряй си очите на 1000! Такива много лесно влизат под кожата ти и поемат кормилото! Каквото кажат-това искат да става! Внимавай много с тези момичета!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 781620075d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До Автора

А мен питаш ли ме като съм на 38 вече, и ти имам проблема, какво ми е?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: de752b106b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Браво номер 8, много хубав коментар и полезен..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: de752b106b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 8 е прав, но само да вметна, че "интензивното общуване" не винаги помага. Познавам човек, който така заговаря, който види и е хипер активен в общуването, а преди това не беше.. и вече доста години е без приятелка. Затова не е важно според мен интензивното общуване, с много хора, а качественото общуване, ако ще и с 1 човек.
Социалната интелигентност не е в интензивността, а в умения да изслушваш, да разбираш и да развиеш силна емпатия и интерес към човека отсреща. Когато общуваш с много хора, това не е гаранция, че ще общуваш качествено с тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker