Съучениците ми завиждат, когато имам по-висок успех от тях - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Съучениците ми завиждат, когато имам по-висок успех от тях
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1424 пъти
Аз съм момиче на 13 години в седми клас. Уча в малко училище и сме шестима човека в клас.

Не съм една от най-добрите ученички и не искам да се фукам, но оценките ми по повечето предмети, включително по английски са прилични и за това мойте съученици постоянно ми завиждат. Дори, ако кажа една думичка по време на час, и ако учителят ме пита въпрос по урока и аз му отговоря вярно съучениците ми почват да се сърдят и да ми крещят.

Учителите ме защитават понякога, но мойте съученици все им се отговарят и си даржът на своето. Но сериозно! Какво съм виновна аз, че искам да имам хубави оценки и да завърша седми клас и да отида в хубаво училище? Е да, аз го искам, но това не е никаква вина. Просто искам да имам хубаво бъдеще и всеки си отговаря за себеси и си избира сътбата, но те винаги гледат само мен. Ако някой друг има хубав успех на него не му се сърдят, но на мен винаги ми се сърдят.

Би било по-лесно, ако имах приятели, но това е малко селско училище и нямам много възможности. Е, имах една приятелка, но се оказа, че тя ми е крала храна от раницата ми, докато не съм била в класната стая. И ако съучениците ми ме видят да си играя с други хора различни от тях, пак се сърдят и ми викат "Как си общуваш с тях, а с нас не??? " и ако им кажа, че не им харесва отношението им те ще почнат да са още по-агресивни. Просто не мога да ги търпя и дори ме е страх да уча.

Зле съм по математика, но искам да уча, за да искарам висока оценка и да ме приемат на хубаво място след седми клас и дори ходя на частни уроци (Където научавам повече, от колкото на училище), но съучениците ми пак гледат в моята паница и ми се сърдят. Аз разбира се ще си уча, за да може да съм в хубаво училище с по-добри хора, но просто ми е много трудно да ги търпя. От страни може да изглежда все едно е нещо дребно, но за мен не е толкова дребно, защото минавам през него всеки ден.

Просто нямам търпение да завърша тази ужасна година и повече да не трябва да виждам съучениците си, но ми е много трудно и всяка сутрин се събуждам със страх и си мисля какво ли ще ми направят като отида на училище. Старая се да си мисля за хубави неща, но това не ми помага особено, и за това си споделям историята тук и искам съвети какво да направя.

Моля недейте да хейтвате. Все пак това е място, създадено за да си помагаме и да споделяме нашите историй. Благодаря ви за вниманието и се извинявам, ако има някъде правописни грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: de0c0cc6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Живеем в държавата на завистта. "Нормално" е.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0ed71ecf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на родителите ти и ги викни в училище. Тези ще се стреснат малко.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 23a674bf93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нека ти завиждат. Нормално е! Това само показа, че ти си над тях, а те са безсилни, някога да те достигнат по успехи! След години, същите тея ще метат улицата пред вас, ще ти правят бургерите е Макдоналдс и ще ти мият новата кола.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6be1cc82f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много се радвам, че имаш по-висок успех. Бих желала да пишеш и правилно моите- за мн. ч, с "й" за мъжки род. Пунктуацията ти куца, не отделяш изреченията, не слагаш запетаи и точки. " На мойте съученици все им се отговарят", " сътба" е съдба, " истории или историй". Започни да четеш книги, заобиколи се с умни хора и да не ти пука за сегашните съученици. В града избери хубаво училище и не се отказвай от ученето. Ж 28

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 25ffb05300
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почти всички хора на всички възрасти са такива, не са само учениците. Българинът е едно завистливо куче.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 45862b6e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едно нормално дете, което мисли за училище и за бъдещето си. Адмирации към родителите ти, прекрасно са те възпитали! Относно съучениците - не обръщай внимание, ябълката е кисела за този, който не може да я стигне! ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker