Готините не са виновни на тези, които не са готини. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Готините не са виновни на тези, които не са готини.
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1651 пъти
Здравейте, пиша тази тема по една единствена причина, че през последно време ми прави лошо впечатление да се завижда на някой за външност. Има хубави мъже и жени, и на всички тях се завижда. Това е тъпо. Да се дразниш на някой, че е забогатял или лесно е живял и видял живота, и всичко му е подарък от мама и тате, ок.. Обаче е някак тъпо да завиждаш на някой с хубава външност. И мускулестите мъже били позьори. Какво ви пука какви са, тия мускули не стават ей така от лежане. Направете и вие нещо за себе си. Само мрънкате. В България има много комплексирани хора. Всички могат, но ги мързи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8191f4c0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Че тия, които са забогатяли как мислиш, че е станало. Определено не е с мрънкане. Впрочем за забогатяване се изискват хиляда пъти повече усилия от колкото когато правиш мускули.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 115cc98011
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, веднъж един ми обясняваше, че се мисля за повече от другите. Повечето хора го правят за себе си, но явно това дразни. Е, дразни ги, защото виждат волята и дисциплината, a всяка мацка ще ти се лепне с хубавото тяло. Но си го заслужаваме, защото се потим здраво. Положил съм 4 години усилия за да съм муслулест, като резултатите си проличаха след година. Някой тренира месец и се отказва, друг смята, че това не се постига натурално. Напротив. Релеф се постига чисто. Дори само от плуване.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6602800591
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И ето, че ти си един/една от тия комплексари. Тръгнал/а си да плюеш зад гърба на другите, а не се погледнеш теб в какво положение се намираш. След като можеш, всеми си хвани работа и си изкарай парите сам/а, за да разбереш какво е на другите. Писнало ми е от въшкари като теб (с извинение)!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2ff9242769
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Често мъжете с големи мускули са ги постигнали благодарение на скъпа химия или поради това, че работят физическа работа. Има и такива, които неизползват химия.
Повечето мъже са от 9 до 5 на работа и след това не им се тренира.
Незавиждам, на мъжете с мускули, но да се хвалиш с мускули, постигнати чрез химия е равносилно на жена да се хвали с големи гърди, направени чрез силикон.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cc4251f119
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едно е да си мускулест, друго е да си непривлекателен. Всеки може да направи перфектното тяло с тренировки, но не всеки има красиви черти на лицето.
Ако не се подигравахте на "неготините", нямаше да има завист и т.н. А и на вас "готините" самочувствието ви е до небесата и често се забравяте.
Какво са виновни не толкова красивите хора, че имат такива гени. Когато всеки се отнася с уважение към другия, тогава ще има разбирателство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 078e47ab2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   4< напротив повечето поне в България го правят от комплекс и позьорщина, а не за себе си. Дори самият ти си признаваш, че мацките ти се лепят, а не че така се чувстваш добре или за себе си. Няма лошо да спортуваш и да имаш тяло, лошо е когато това се превърне в парадиране, проява на лош вкус и липса на всякакви други приоритети. А повечето в България са точно от последните.

Има мускулести и мускулести, но в България както винаги всичко е извратено. Знам, че ще се намери сега някой псевдопатриот да ме вини, че обвинявам България, но аз не обвинявам и не съдя никого, а само констатирам. Наречете ме както искате, но си е самата истина.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 495e31732b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   На 15 си, нали? И си мислиш, че хубавите дрешки и готиния външен вид са най-важното нещо на света и целия свят ти завижда заради тях. Е, ще пораснеш и ще разбереш, че има 100001 много по-важни неща и от мускулите и от прическата и от външния вид като цяло. А и да знаеш готиния външен вид е до време, знанията и уменията са завинаги. Ами ти продължавай да се фокусираш само върху външния вид.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4337929d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И са ко да напраим ние???
В съседния раздел има тема за плюене на програмисти в която 100 човека ги хулят че са потни мухльовци. И всичко това защото тия момчета (и по-рядко момичета) изкарват по 4-5к. А някой пита ли ги колко е трудно да си специялист в тая област - не.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bf222d5f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво е 'Готини и Не готини' ? Въпрос към всички?

В училище също ги имаше - готини и не готини. Вкъщност 'готин' е относително възприятие което се базира на това дали дадени хора се вписват едни с други в интереси, начин на мислене, култура и прочие.

Аз не бях от 'готините' в училище. Тормозеха ме, искаха да подръжавам на групичката им.

Години по-късно съм образован и с професия. Ходя на екзотични почивки, уважаван съм и съм търсен за помощ, от такива като 'готините', защото такива като тези 'готините' сега повечето нямат със какво да са полезни на обществото и са обикновени бачкатори които могат да се заменят лесно. Едното за сметка на другото - яли, пили и се веселили, обаче до едно време.

Колкото до външният вид - той не е избор. Живи и здрави да са хората - това е най-важното. Никой не избира как да се роди. Единствено може да се поддържа тялото и да се излъчва хигиена. Плюс, кой по дяволите се води 'привлекателен' ? По чий вкус ? Всеки има различен вкус. Едни харесват мусколести, други харесват слаботелесни, трети (като мен) харесват пък по-обемисти. Същото важи и за жените.

Тялото и външният вид се менят. Нарича се старост.

Още си спомням един от съквартирантите ми от университетско време, който беше вманиечен (още е) на тема външен вид и фитнес. Цялото си самочувствие залага на тялото си и това че е млад. Теми като бели коси или брада и прочие му побиват тръпки. Там му е и грешката, защото в даден момент ще увяхне тялото колкото и да го поддържа. Ще си изгуби мъжката или женската фигура, който й да чете това, и ще заприлича на дядо / баба.

При всички положения, прави каквото те прави щастлив. Хората няма да те разберат. Ти, аз, който й да е - няма да бъдем разбрани от обществото, както и ние няма да разбираме него и включително и ние понякога казваме нещо не на място поради липса на перспектива.

Прави каквото те прави щастлив, остави и хората да правят това което ги прави щастливи. Невежи са човеците - това е.

Това важи и за другите места по света и за всичко.

Живи и здрави

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e6eb9f35a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Трагичното е, че никой не написа лошо за завистта.
До 10, трудно ли е да си специЯлист в тая област? То само специЯлисти в тия среди. Жалко, поне да бяха специАлисти да ги уважиш. А сега по темата. Коменрарите са директна нападка и признак за истински проблем сред обществото ни. Страшни стереотипи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 07b97205cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Т. е - нормално е, да се "дразниш", ако някой идрва от добро семейство и че няма да му е трудно, но това, че някой е красив, не е повод за същото това раздразнение, нищо, че тази физическа красота пак е дар от майка му и баща му, чието единствено усилие в тази наско е било, просот да преспят заедно?
Ако това не е объркано, не знам кое е...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7529093781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 12, принципно не се хващам у такива неща, но при теб се вижда ясно, че не е от бързане. Как парадираш с образование, след като пишеш "подрЪжавам" и "мускОли"?
По-скоро хейтиш и се опитваш да се измъкнеш от реномето си на такъв, какъвто се описваш в началото. И това за бачкаторите е супер смешно, какво общо има с някой мускулест? Ти наистина ли си мислиш, че си повече от някой дето бачка? Те и феодалите едно време са мислили така, ама след освобождението сме били доста гола нива. Чудо голямо, че имало земевладелци. Това ми напомня на един случай в работата. Един от call-център казал на мой колега, че не може да е доволен да реди паркет за 800лв. И да не научи език за да взима над 2к. Хахаха, интересно е това твърдение. Дали всички да не се набутаме да станем телефонисти и ит-та, а улиците, фасадите, водопроводите, климатиците, мпс-тата и пр да се оправят сами. По темата конкретно ще кажа, че комплексарите действително мразят без да им се дава повод. И не, аз не познавам мускулести момчета, които са го направили за показност. Темата е добра и браво за идеята на автора и съдействието на модераторите, подобни неща не са удобни и не във всеки сайт се публикуват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker