Какво ви е мнението за видео игрите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво ви е мнението за видео игрите
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1283 пъти
Споделете вашето мнение за видео игрите. Какво мислите за тях? Аз лично ги обожавам и са ми хоби. Часовете просто минават като минути и се забавлявам на макс. Мразя телевизията. Прекалено много простотии, тъпи предавания/сериали. Как мислите, че ще се развият компютърните игри занапред и мислите ли, че игрите влияят прекалено много? Моля споделете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0536156061
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Крайно отрицателно!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ce6e9062ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълна простотия а момчета като теб ги обожествяват.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 75cb910bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Това е последното място на което трябва да питаш такива работи :)
Един безплатен съвет - намали малко игрите и излез навън. Туко виж си научил една доста по важна игра :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b5001c86b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Видео игрите са интересни. Съвременните игри са с доста добра графика и изживяването е наистина на ниво. Толкова са увлекателни, че можеш да загубиш много време с тях. Преди години, когато бях на около 20г, играех Assassins Creed, Dark Sector и много се кефих на графиката и самата игра, но сега съм вече майка и нямам време за такива неща. Може би след време бих пробвала, но не ми и утива на възрастта вече. Нямам нищо против, стига човек да не прекалява до такава степен, че да стои затворен и да играе по 8, 9, 10 часа за сметка на хранене, общуване с реални хора и ангажименти. Те са вид разтоварване. Вземеш си нещо за хапване и играеш, приятно е. Но пак казвам - с мярка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f13580034d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Игрите се разделят на 3-4 клона вече. Класически игри - почва се от Тетрис, Пакман, Супер Марио, конзолни/компютърни игри за електронни спортове (развиват се все още, но вече по-бавно), виртуална реалност и другото е добавена реалност.
Електронните спортове могат да се разпространят и във виртуалната реалност, но засега не съм чувал за такива състезания. В тоя случай има вариант да не стоиш седнал на стол няколко часа в една и съща поза. Съответно са по-малко физическите поражения от играенето. При първите две категории физиката страда много от продължителното обездвижване, освен това не се придобиват умения за съществуване в реалния свят. При виртуалната реалност сегашния хардуер по мое мнение много вреди на очите, нещо като ярък монитор в тъмна стая.

Като всяко занимание, което отнема продължително време, трябва да се спазват правила за физическо и психическо здраве. При три игра 3 часа/ден след четири дни вече може да започнеш да сънуваш че си в играта. При 20 дни без прекъсване решенията които ще започнеш да вземаш в ежедневието ще са подобни на тия в играта, понеже по време на игра мозъкът работи по-интензивно и се тренира(програмира). Така че внимавай какво играеш, за да не станеш психар :D

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e6bda7c79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Честно казано никога не съм бил запален геймър. На почти 27 години съм. Отраснах в среда, в която много малко приятели бяха геймъри.
Имах само един съученик, който прекарваше по цели нощи по интернет клубовете. Беше от друг град, живееше на квартира и нямаше контрол от родителите си. Постоянно проспиваше часовете, нямаше енергия да се размотава с нас и постоянно дължеше пари, заради зарибявката си. Постоянно го бъзикахме, че не става за нищо, и общо взето бяхме негативно настроени.
Такава ми беше средата, спортяги, отворени хора, по цял ден обикаляхме насам натам, а като взехме книжки, обикаляхме с разни трошки. Няма да забравя как ми подариха една стара голф двойка, събирахме се по няколко човека и обикаляхме с нея и се кефихме.
Приятелката ми от време на време играе Травиадор, един път седнах да играя с нея, и като взех да псувам и да викам направо... Спокоен човек съм, но като губя на някаква игра и полудявам. Преди се мъчих да се зарибя по Варкрафт, но бързо ми омръзна. А и като седя втренчен в монитора повече от 2 часа и направо ме заболяват очите, не съм от тия хора, които седят цял ден пред компа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 871d2c9e5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: не мисля, че има голяма разлика между това да прекарваш цял ден на телефона и да играеш игри на компютъра

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 19a04b328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   А'бе става за час-два, хайде нека са 3, но чак да се вманиачаваш по игри, да се ядосваш и да губиш представа за реалността... да го пропуснем! Аз не играя отдавна.
Точно тази загуба на часове не ми харесва в игрите. Ти си мислиш, че си стоял един час пред монитора, а то се оказва, че половината ти ден е минал във виртуална среда. Почва се с едно ядосване, че не се справяш с някоя мисия, ставаш нервен, нетърпим. Забравяш, че трябва да се разходиш, да хапнеш, да легнеш да поспиш, че на следващия ден ще се става рано. Няма лошо да разпуснеш за час, да забравиш за истинския живот малко и да се съвземеш от личните си проблеми, но е нужно човек да има самоконтрол и да не живее повече в играта, отколкото в реалността.
Такива неща ощетяват хората, с които живееш. Ако си мъж и живееш с приятелката ти, тя сигурно ще се чувства като твоя майка. Готви, чисти, пере, а ти през това време си изиграл една игра. После те вика да ядеш, а ти един такъв, само повтаряш 5 минути, а така минава час. Ставате, хапвате, след това или заспиваш, или пак сядаш. Да не ти е жена, а да си при родителите си, пак ще е същото, пак няма да прекарваш пълноценно време с тези хора.
Няма лошо да се играе, но умерено, а не вманиачено. Сядаш понякога през почивното си време, изиграваш една игра и ставаш. Трябва си самоконтрол, игрите влияят на човек, той губи представа за времето, изнервя се на играта и си го изкарва на приятели, роднини, гадже. Имам един приятел, случвало се е да му отидем на гости, а той да прекара близо час само в уговорки за игра. Даже е било и да седне да играе "кратка игра", ама изиграва няколко, а не една. Ами, тръгваме си, какво да правим там? Нищо крайно не е полезно, балансът е важен. Иначе, бъдеще има в игрите, защото има кой да ги играе.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5366068681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По принцип няма нищо лошо във видео игрите, но стига да не прекаляваш! Някои хора до такава степен се побъркват на тема видео игри, че това вече започва да им пречи на нормалния живот! Точно като хазарта! Е, не искаш да се изпокараш със семейството си и да загубиш всичките си приятели заради една игра, нали? За това, играй си, лошо няма, но не позволявай играта да те обсеби.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 045aa8a050
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като се запознавам с нови хора и разбера че някой е геймър, особено след тийнейджърските години бягам с 200 в час. Не че нещо, но светът е прекалено интересен и животът е прекалено кратък за да си пропиляваш времето с каквито и да е технологии. Защото след 100 години те още ще са тук, а ти няма да си. Но те разбирам ако ти е хоби.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8eaf45d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хубаво е да се играят игри. Те са същото, като да гледаш филм, с тази разлика, че ти участваш в него. Ако те развличат и забавляват, няма проблем да играеш. Аз съм на над 30 години и играя, когато излезе нещо интересно като Dishonored, Deus Ex, Metro, Amnesia, Darksiders и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker