Кучето ми!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кучето ми!?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 836 пъти
От заглавието става ясно, че ще питам за кучето си. Рових из разни сайтове и форуми за кучета, но за такъв проблем не срещнах информация. Може би, хора занимаващи се с кучета ще ми помогнат да разбера, защо кучето ми се държи така. Накратко, породата му е улична, прибрах го от улицата. Беше съвсем мъничко, колкото едно котенце. Порасна си нормално, без да боледува и вече е на над 13 години. Пуснато е свободно из двора, охранено е добре, всеки ден си играя с него, внимание не му липсва. Кучето е женско, но никога не се е докосвало до мъжко. На улицата не съм го извеждал, само през оградата се вижда с комшийското, което е мъжко, но между тях има разстояние от около 15 метра, само се виждат и едното като залае, другото му приглася. Сега по проблема. От няколко дена, като клекна да му прибера аканото, с предните си крака се изправя на рамото ми и започва едни движения, каквито правят мъжките при оплождане на женската. Изненадах се, какво иска да покаже с това, да не би да подсказва за мъжко!? Това го прави вече седмица. Какво да го правя, за първи път гледам куче. На тази възраст, не е ли старо вече, какво му липсва? Не е кастрирано, дали да го направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5fe14f1b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега им е сезона за разгонването. Най-вероятно е разгонена и за това го прави. Странно, че го прави за първи път чак сега, на 13 години. След 2 -3 седмици, ако не и по-малко, ще си стане като пред. Само я пази от други кучата в този период, освен ако те ни те гледат кученца, пък и на 13 едно раждане може да е много опасно, ако изобщо е възможно да забременее де. Ама все пак не ти трябва да събираш всички улични песове в района във вашия двор.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cb0a30c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такова поведение показва доминантност и няма нищо общо със сексуални желания. Просто се чувства шеф, затова го прави, по този начин демонстрира превъзходство.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f4e666e237
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От куче на 13 години може да очакваш всякакво поведение, тази възраст за тях е като столетие, така че може дори да е някаква форма на деменция или друго мозъчно заболяване.
Кой знае, може и да е джендър :Д.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 242be45a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   №1, и преди време го е правило това, но сега го прави по натрапливо и по страстно, затова сега реших да питам. Няма възможност други кучета да влизат в двора, от това нямам притеснение, но не знам на кучето как се отразява този период. Иначе е весело и закачливо. Искам да използвам момента и да попитам за храненето на кучето. Някъде чета, че не трябва да се дава мазна храна, на друго място пише, че може, чудя се как да постъпя. Досега, вече над 13 години го храня най вече с отпадъчна храна от нашето хранене. Сутрин с обща храна, а след обяд с гранули. Двуразово хранене го поддържа жизнено през целият ден. Не знам дали това е правилно, но кучето е добре охранено, козината е черна и лъскава, но почти всяка година я сменя, просто започва да пада, дали е от храната?
№2, не знам какво си мисли кучето, но не мисля, че иска да доминира. Никога не ми е ръмжало и упорствало. Мой колега ми е разказвал, че понякога кучето му не го допуска до леглото, започвало да ръмжи срещу него. Моето си е много кротко, разбира какво му казвам, и дори само като му кимна с глава и пристига при мене. 13 години от нищо не е боледувало, само два пъти му се възпалиха първите две цицки, но доктора ми изписа мазило и с няколко намазвания всичко се оправяше. Споделете повече, как вие се грижите за кучетата си, с какво ги храните. В нета има информация, но си е друго от практиката да научим нови неща.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3f982fd460
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И моето е женско и прави така постоянно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker