Трябва ли да си такъв в днешно време - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Трябва ли да си такъв в днешно време
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1794 пъти
Историята ми може да е малко объркана. Може и да стане малко дълга, но ще се опитам да опиша мислите си. Мъж на 25 години съм, който в рамките на една година претърпя големи промени според собствените си критерии.

Имах приятелка с която бяхме заедно почти две години. За мен връзката ни беше прекрасна. Смятах, че всичко между нас е наред и много я обичах. Бях я обикнал и се чувствах много щастлив. Мислех, че е много различна, точното момиче за мен. Имах усещането, че и тя ме обича и чувствата между нас са истински. Случи се нещо ужасно за мен и научих, че ми е изневерила. Стана ми толкова гадно, че не мога да опиша чувствата си. Толкова много не съм плакал никога. Разочарованието и болката бяха огромни. Лошото в случая беше, че и тя не знае защо го стори. Разбирам да се влюби в друг човек и това да е причината, колкото и да е подло пак, отново щеше да ми е гадно разбира се, но просто искам да кажа, че бих могъл да я разбера. Тя го направи с човек който въобще не му пука за нея и е била използвана просто за секс. Всичко между нас се разруши и се разделихме.

Преди нея имах връзка с друго момиче. Тя беше доста по-кратка, едва три месеца. Но аз и тогава бях влюбен, но отново наранен. Оказа се, че съм бил просто използван от нейна страна за да ревнува бившият и приятел. Тя не е имала никакви чувства към мен, въпреки че правихме секс. В крайна сметка постигна целта си и веднага щом онзи и се извини - защото е кръшкал с други, те отново се събраха и аз се почувствах като най-големия глупак на света. Предишните закачки и флиртове не ги броя. Не бяха нищо съществено за мен.

Това, че аз не съм попадал на точни момичета не означава, че всички са такива. Но след два такива удара и всички тези болки съвсем логично аз загубих доверие към всички момичета и вниманието ми се насочи изцяло към неангажиращи връзки просто за секс и се превърнах в един използвач.

След раздялата ни преди малко повече от година с момичето за което писах в началото, аз реших да се променя. Работя от 18 годишен, а от три години работя на две места едновременно и крайната ми заплата е 1300 лв. Идеята беше да събера пари за гарсониера и нашите да се преместят там, а апартаментът в който живеем сега със семейството ми, който е доста по-голям да остане за нас. Имах сериозни планове свързани с нея, мислех да и предложа брак или просто да живеем заедно, защото не можех без нея. Имах в сметката си над 15 000 лева и всички тези пари ги профуках в името на промяната.

Като за начало си купих нова кола. Преди карах старата Корса на майка ми. Редовно излизахме по заведения с нея, ходехме и на почивки. Тази кола ме комплексираше. Да си призная просто ме беше срам. Понякога идваха с нас и нейни приятели и познати, просто виждах реакцията им като видят каква кола карам. Няма да забравя как веднъж отидохме на ресторант без да запазим предварително маса, и един сервитьор ни показа най-мизерната маса някъде в дъното, а един негов колега като го попита, защо е направил така като има и други свободни маси, онзи каза не виждаш ли този с каква трошка дойде, какъв оборот ще ни напраят тези... По принцип не съм такъв, човек който съди хората по външият им вид, каква кола карат, с какви дрехи са облечени и такива материални неща. Но животът е просто такъв. Хората гледат просто тези неща и ако не си такъв, те карат да се чувстваш зле. Точно затова дадох 11 000 лева за БМВ 5 серия - кола която ми е била мечта винаги. Вярно не е някаква супер луксозна или някакъв звяр, но хората които разбират от коли знаят каква е разликата между двете коли. Направих го за собственото си его и самочувствие. Ефект очевидно имаше.

Записах се на фитнес след това. Започнах да пия разни протеини за да стана мускулест за възможно най-кратко време. Все още тренирам и съм доволен от постигнатите резултати. Това освен, че е приятно хоби, определено ми вдигна самочувствието, направих си и татуировки и изглеждам по съвсем различен начин.

Смених си и прическата. Няма как да ви я опиша, но тя е една такава ексцентрична. Нямаше да имам смелостта да обикалям така преди една година. Сега това отново ме кара да се чувствам добре.

Важна крачка бе, че си поднових изцяло гардероба. Наблягам на хубави маркови дрехи, следя модата и мисля, че се обличам стилно. Отново се чувствам харесван.

Колкото и да ме впечатли едно момиче, имам чувсвтото, че никога няма да се влюбя повече. Правя секс с разни сервитьорки от заведенията по които ходя. С момичета от дискотеките или някоя, която просто ми е писала във Фейсбук. Някоя приятелка на мой приятел, която ме е видяла на снимка и ме е харесала или просто някоя загоряла лелка. Не ги казвам тези неща за да докажа какъв плейбой съм или да се изфукам пред вас. Всичко това е реално, явно точно такива се търсят.

Нито едно от тези неща не бяха важни за мен преди една година. Вярвах в любовта, радвах се на малките неща и живеех скромен живот. Задайте си въпроса колко от вас сте се чувствали като мен в даден случай. Сигурен съм, че има хора изпадали в подобни ситуации. Колко пъти сте били на мястото на гаджетата ми, на надменния сервитьор, който се подиграва с колата ми, на приятелката на гаджето ми, която упреква стилът ми на обличане, братовчеда, който си показва мускулите и ти казва колко си жалък с биреното коремче. Просто се поставете на мое място.

Всички тези неща може и да се сторят дребни и незначителни за някои хора. Но за мен определено не беше така и бяха важни промени в живота ми. Аз не съм същият аз вече. Може би живея живота, който много хора биха искали, но не могат. Но просто това не съм аз. Животът не е това. Смисълът не би трябвало да са всички тези неща. Но за съжаление не съм ли прав, че трябва да си такъв за да си поне малко уважаван?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 48e72d01c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Но за съжаление не съм ли прав, че трябва да си такъв за да си поне малко уважаван?"

Прав си... донякъде. Но предполагам осъзнаваш, че уважение за тия неща ще получиш от хора, които не заслужават уважение. Превърнал си се в това, което мразиш и няма смисъл да питам дали това те удовлетворява.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1e26f2da09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко това ти се е случило, защото живееш живота си за някой друг, а не за себе си.

Никога не се променяй заради жена.

Имай си собствени цели и си ги следвай. В крайна сметка никой не е длъжен да осигурява щастието ти - единствено ти.

Когато не очакваш нищо от никого ще се чувстваш много по-добре.

За протокола - жена съм на 32. Първите ми двама приятели ми изневериха. Приех го философски. Не съм намразила всички мъже, защото двама са се оказали кофти хора. Съветвам те и ти да не поставяш всички жени под общ знаменател.

Една връзка върви само тогава, когато и двамата партньори не са зависими един от друг и са заедно просто защото го искат. Ти си позволил да бъдеш зависим от тези жени и да им ходиш по свирката. Всички са минали през периода на наивитета. От теб зависи дали сега ще се изградиш като самостоятелен и уверен човек.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 94479d79ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми да, прав си. Такъв трябва да си. Аз съм жена и скоро ще мина по същия път като твоя. Само че не две разочарования, а над 20 съм имала. Всички ми повтарят колко съм красива, а реално никой мъж не ме кани и на среща, освен ако не е само за секса. Никой не проявява сериозен интерес към мен, само отчаяни мъже. Айде сега кажи ми не е ли важен външният вид. Същите мъже, които ми разправят Не търся сериозна връзка, след това си хващат По - яка мацка от мен. А в същото време аз също съм яка.... Просто не чак като модел и не чак толкова секси като тях. Хем ми се бутат топ женкари, хем за връзка не ме харесват и средна класа мъже, само отчаяни загубеняци. Кой девствен, кой импотентен.... Е тва са ми ухажорите. Е как да има самочувствие човек. Сори ама аз съм учила право. Фактите сами говорят по себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 44d58dd593
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преминавам през абсолютно същото нещо - 3 год. връзка и 3 изневери. И аз съм на етапа фитнес, дрехи, кола и татуировки. И аз не бях такъв човек, нито искам да стана такъв. Но има нещо наречено търсене и предлагане. Добрите хора, каквито сме били аз и ти преди ги мачкат, използват и унижават. Щом търсят татуирани батки с лоши обноски, това ще получат. Надявам се за напред да намеря някакъв по-дълбок смисъл във всичко това, но до тогава ще си карам черното бмв 2012 година с 200 коня и ще газя наред! Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 82a9b82958
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми свободен избор... Виждаш са, какъв избор правят повечето. Или живееш с тях и правиш театъра, без да влагаш нещо наистина от себе си, или ставаш аутсайдер, потъваш в депресия и си теглиш ножа. Аз избрах второто. Ти прецени кое е повече показател за сила, и кое за слабост...

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 528f1fd916
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако продължаваш така, ще изпускаш или нараняваш добрите момичета, които няма да са виновни за предишните ти връзки, нито ще са заслужили подобно отношение като сегашното.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2aa5064049
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си прав. Просто си станал същия жалкар и комплексар като повечето българи. Както вече виждаш, тва бе само не ти носи плюсове, а минуси. Дал си всичките си спестявания за трошка на 15 години и "Маркови" дрешки, работиш на две работи за 1300 лв и си мислиш че тва е добре на 25 години? . Пич вадиш по-малко от колкото един сравнително адекватен твой набор на една работа. Ти не си се развил като личност, ти не живееш за себе си, просто се опитваш да обрисуваш един фалшив образ пред хора на които не им пука за теб. За мен такива сте просто жалки, нямам други думи с които да те опиша. Ако мислиш, че някой адекватен ще те похвали, много се бъркаш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d8d8ca7b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мен пък ми стана тъжно, четейки това. Момче което цял живот е робувало на общоприетите предрасъдъци и тенденции в обществото. Които са толкова безмислени колкото модата, да речем. Сигурен съм, че един ден, след много години, автора ще се събуди и ще осъзнае, че цял живот е гонил един образ който общество и нрави са му насаждали, че трябва да бъде.

Готина кола, напомпани мускули, гъзарски татиуровки, лачена мацка до теб, добра заплата. Всичкото това са абсолютни глупости и няма да ти помогнат да се почувстваш щастлив или вътрешно удовлетворен. Те са като алкохола - готино ти е ако го приемаш постоянно и увеличаваш дозата. Но неминуемо следва не особено приятно изтрезняване и връщане в реалния свят, с реалните закони на физиката и психологията където всички си плащаме сметките, със все лихвите. В пряк и преносен смисъл.

Разбира се, пиша това не защото съм много умен или мъдър. Пиша го защото съм минал по този път и сега съжалявам че съм загубил толкова време гонейки вятъра. Е, не казвам, че да имаш някои от тези неща като кола (между другото, и аз имам една 5-ца, поздрав за колегата :)) или собствено жилище, е лошо. Даже напротив. Но далеч не трябва да влагаме подобен смисъл в тези неща. Истинските важни неща са съвсем различни...

Уважението което така жадно търсиш, има смисъл и тежест само когато го получаваш от хора които заслужават уважение, самите те. За останалите не би трябвало да ти пука. Защото тяхното уважение не струва нищо.

И не се тръшкай толкова за жените. Те днешно време имат тенденцията да са по преходни и фалшиви дори и от маслото-ментак с което неминуемо ще се нахендриш, рано или късно, ако все още не си :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 986b22130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   "Понеже беззаконието ще се умножи, у мнозина ще изстине любовта"

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e7a31fbbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   а като си уважаван от някакви явно не особено важни за теб хора, щастлив ли си? Това ли е което всъщност искаш? Можеш да не ми отговаряш, отговори на себе си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 78618edcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами не знам, честно да ти кажа... Попаднал си на кофти хора просто. Има много хора, които нямат скъпа кола, не носят скъпи дрехи и т. н и т. н и са си уважавани и си имат хубави среди. Съвсем нормални, обикновени хора.
Не е нужно да си такъв, за да си уважаван. Кофти се е случило при тебе.
Просто си обграден от много повърхностни хора, които явно не знаят друго освен мангизи. С грешните хора си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3ae7620351
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре се заблуждаваш, ти искаш да си този, който си описал ама нямаш кураж да промениш нещо. Айде да не се лъжем ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 868fe7c13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ж37
Когато се запознах със съпруга ми той нямаше кола и знаеш ли вече
сме над 10 години заедно и нямаме кола. Не ми пукаше тогава, все тая ми е и сега. Можеше да си купим във всеки един момент, но ние решихме да инвестираме в жилище и за миг не съжаляваме.
Никога не съм очаквала от него да е нещо, което не е и не ме е било срам или ми е пукало какво ще кажат хората.
Срещнал си грешното момиче :)... Някъде там има друг човек за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fc3061001d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Просто животът е такъв, има жени, които нараняват мъже и мъже, които нараняват жени. Теб са те наранили и си почнал да нараняваш, сигурно тези дето са те наранили и те са били наранени и е спряло да им пука, кого нараняват (в случая, теб), а тези които ти си наранил, ще наранят други мъже, да за си го върнат за болката. И в крайна сметка, никой не е щастлив.

Тези неща, които си направил са ти помогнали най-вече като са ти вдигнали самочувствието. Но те не са ти дали това, което искаш, а просто терен да си го връщаш. Качествени хора има, но трябва да се бориш и да, понякога ще си наранен. Но ако всички правят като теб, всички само ще нараняват и ще си връщат.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a728829d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много тъпа история...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d8d8ca7b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 3, имам няколко въпроса към теб :

1. би ли ми дала дефиниция за "отчаян загубеняк"? Казваш, че никой от тези "над 20 отчаяни загубеняка" дори не те и канят на среща. Това не се връзва с профила на "отчаяния" мъж, щото такива канят всички наред, па която върже. Нещо намирсва тук.

2. що реши, че темата на разговор е твоето самочувствие? Или че на някой му пука за него? И един под въпрос- скоро, като чукнеш 40-ка ( да, знам, че ще кажеш, че нема да е чак толкова скоро. Повярвай ми, по скоро е отколкото предполагаш:)), мислиш ли, че някой дори ще те погледне, да не говорим да те заговори, да не говорим да ти направи комплимент, че ти да решиш, че го бОли фара за твоето самочувствие?

3. в крайна сметка разбираме, че всичките тези "над 20 разочорования" са те оставили защото са намерили "по яка мацка". Какво нередно има в това? Нима всички ние не искаме най доброто за себе си? Нима ти не го искаш за себе си, чакайки принца да се появи на лъскав кон(добре де, кола, днешно време).

4. Нима си мислиш, че тези мъже които са намерила "по яка мацка" не говорят за теб както ти говориш за тези които си отхвърлила - като "отчаяни загубеняци"?

Мисля, че сам си отговорих на първия въпрос. Като препрочетох излиянията ти, осъзнах колко отчаяна жена си всъщност ти. над 20 мъже да те отхвърлят, си е нещо което не можеш да мине по лайсната "ами не беше за мен". По скоро навявява мисълта, че на теб ти има нещо. Нещо което сериозно отблъсква мъжете. Което си е постижение щото по начало не подбираме особено много.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d8d8ca7b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, един чисто приятелски съвет - избягвай обкръжението на такива като номер 4 и номер 7. Не искам да ги обидя, всеки си има право на виждания. Но очевидно е, че тия 2мата са един за друг. Чудесен пример, че "търсенето определя предлагането". Имат типичните изказни средства, стандартните акценти които винаги изтъкват, например жената - "колко трябва да изкарва мъжа на твоите години", а мъжа "колко коня ми е бмв-то". И не пропускат да вмъкнат тези особено важни детайлчета.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a67004cb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Щом това, че имаш БМВ, мускули и нова прическа те прави щастлив, лошо няма. Само не забравяй, че всичко е до време, и на 40 няма да изглеждаш по същия начин. Така, че не е лошо, освен за външния си вид да се позамислиш и за други неща в живота. Да, боли да ти разбият сърцето и то много, но два провала не означават, че всички жени са такива. Обаче ти си знаеш! Бъди щастлив и дано никога не съжаляваш за начина на живот, който си си избрал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 163ce84faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Просто си комплексар. Съжалявам. Жена съм и никога не бих ти обърнала внимание. Хем искаш да си различен, хем не ти стиска. Гледаш разни коли, мускули, кифли и си мислиш че всички хора към това се стремят и съответно движиш в такива пропаднали среди. Алтернативи има бол около теб, но ти си в тълпата и ти е по-лесно да обвиняваш другите, като в същото време се заразяваш от простотията им.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 072736e93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Братле, ще ти дам един съвет и се надявам да ме послушаш, защото съм минал по абсолютно същият път и той не води до нищо хубаво. Ще имаш секс, но любовта, която търсиш, няма да я имаш. Ще ти разкажа накратко как се развиха нещата при мен, за да добиеш представа от какво искам да те предпазя. По-голям съм с 10 години от теб и всичко започна точно, когато бях на 25г. ( точно тия 10 години направо излетяха, сякаш мина само една ). До тогава не бях имал приятелка, макар че винаги съм го искал. Няколко години преди това преживях една много силна и безнадеждна любов с момиче, с което доста се харесвахме, но нямаше как да бъдем заедно. Това обаче е друга история и няма смисъл да я разказвам сега. Та, бях на 25, работех от около година и половина по специалността си и тъкмо бях започнал да изкарвам нелоши пари. Нямах кола обаче, даже и книжка нямах, тъй като имах по-сериозни дупки за запълване. Тогава, покрай колежка то работата се запознах съвсем случайно с нейна приятелка. Изглеждаше доста сериозно, умно и възпитано момиче и реших да се пробвам. Започнахме да излизаме и нещата тръгнаха идеално. По едно време дори започнах да се питам дали това не е някаква илюзия. Е, оказа се точно такова, че и по-лошо. Мацката изведнъж се промени или по-точно спря да се преструва на такава, каквато не е. А аз вече мислех варианти да започнем да живеем заедно и не знаех къде се намирам от щастие. Е, тя бързо ми показа, като ми каза най-спокойно, че нямала никакви чувства към мен. По-късно осъзнах, че тя е от онези, които обичат само себе си, но това няма голямо значение. Преживях го доста тежко. Около 6 месеца се чувствах супер потиснат. С Божията помощ обаче успях да продължа напред и не след дълго се запознах с ново момиче. Няколко месеца излизахме в обща компания, като през това време не съм правил никакви опити за сближаване, дори не съм мислил за такива. Все пак, постепенно започна все повече да ми харесва, особено като човек и реших, че е добре да видя дали може да се получи нещо. Започнахме да излизаме само двамата, но колкото повече време прекарвахме заедно, толкова повече усещах, че сякаш й е все едно дали е с мен или с някой друг и това ме изнервяше. Виждах, че се боря за изгубена кауза и накрая реших, че няма смисъл да продължавам. Съвсем малко след това пък, тя започна да излиза с друго момче, което допълнително наля сол в раната ми. Тогава и аз като теб реших един вид да направя напук ( в крайна сметка направих напук единствено на себе си ). На работа беше дошла нова колежка, доста по-голяма от мен, но много добре изглеждаща. Семейна, но си личеше, че мъжът й не е единствения. Тогава, афектиран от поредното разочарование, загърбих изцяло принципите си да не се занимавам със заети, още повече омъжени жени и на едно фирмено парти я свалих. Поддържахме връзка четири години и половина. Време през, което се бях буквално пуснал по течението, казвайки си да става каквото ще. Дали бях щастлив - не, категорично. Чувствах се потиснат и празен. След всяка среща все едно воденичен камък ми падаше от шията. Добре, че Господ се смили над мен и ясно ми показа какви глупости върша, иначе не знам как щях да изляза от всичко това. През тези близо 5 години обаче моите връстници и приятели си бяха заформили сериозни връзки и семейства, устройвайки си живота. Някои вече имаха и деца. Сега, 4 години по-късно съм на 36 и виждам колко е трудно да срещнеш свободна жена. Случайно попаднах на много симпатична жена около моите години и чрез общи познати успях да разбера коя е. Е, оказа се омъжена, разбира се. И то се е омъжила точно, когато се правех на много обиден на света и си казвах, че не ми пука.
Та, това, което си намислил - не го прави. Бъди себе си и си живей живота. В противен случай няколко години ще се заблуждаваш колко е хубаво да спиш с разни лелки и сервитьорки, които освен с теб спят и с който падне. Един хубав ден ще се събудиш и ще осъзнаеш колко си бил тъп и колко ценно време си изгубил в глупости.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 275c9fc37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Пич, трябваше да пребиеш онзи скапан, меркантилен сервитьор и даго облъскаш със корсата вместо да се превръщаш във такъв съвременен тип, как да кажа, задръстен. Не, не трябва да си такъв в днешно време. Това е най задръстения тип. Бъди себе си.

Красив Кошмар

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 89892ccd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Това беше доста поучителна история за мен. Аз мисля, че си дръпнал напред. Свестен тип си и бъди щастлив!
м33

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e5eaf4bfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Знаеш ли.. още от малка, винаги съм искала сериозен човек до себе си и докато моите приятелки ми се смееха и ми казваха че съм луда и че живееме един живот, и едва ли не трябва да бъда отракана и да правя секс всеки ден, аз срещнах момчето в което се влюбих и го обичах ужасно много повече от всичко.. Бяхме заедно 2 години, през това време, той започна да ми посяга и т. н Имах много големи психически и физически травми.. С течение на времето се разделихме и след още няколко кратковременни връзки, срещнах уж още по - голямата си любов, който ми нанесе още по - голяма травма, защото ме изцеждаше психически и пак ми посягаше, но забременях и ми отне най милото нещо в живота.. ( повлия ми по тъкъв начин, че да направя аборт).. И моето момче, въпреки това не съм тръгнала да спя с различни мъже и да се правя на такава каквато не съм.. Просто станах по - силна, внимателна и търпелива. В живота трябва да се бориш и да променяш само лошите черти, които притежаваш, а ти какво, поел си по най - лесния и удачен път.. Жалко.. много жалко..

Ж 25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker