Адвокатска помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Адвокатска помощ
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2697 пъти
Здравейте, имам нужда от добър адвокат по граждански дела. Може ли да дадете съвети от какво се водите когато се налага да ползвате адвокат, как може да си избера добър такъв. Трябва ми адвокатска помощ за района на Бургас и Ямбол. Може ли да дадете съвети за добър адвокат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Лош и изключително некадърен, неадекватен, лъжлив и безчестен адвокат за Ямбол - ирена славова, бягайте надалеч от тая

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   "адвокат" ирена славова - АК Ямбол, изключително некадърна, некомепетентна, много лъже. МОШЕНИЧКА И лъжкиня. На 40 години все още прохождащ служебен адвокат. Много подла, като всички адвокати - мошеничка. Бягайте далече от тая. 15 ГОДИНИ все на интервюта за адвокат ходи. Много некадърна, губи дела заради изпуснати срокове.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   тази 'адвокат " ирена славова - АК Ямбол, е ГОЛЯМА МОШЕНИЧКА! Бягайте надалеч от нея!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ДА, ИРЕНА СЛАВОВА Е една ниско платена, като цяло от некадърната гилдия служебни 'пишман защитници ', не само че не се грижи за клиентите си, но ги и предава и НАБУТВА жестоко. Наистина измамница и мошеница, доста хора се опариха от нейните ИЗМАМИ, предимно нискообразовани и неграмотни, и такива, на които има да връща пари, но не ги е върнала. За 15 години, откак си е купила диплома тази жена всее служебен 'адвокат" и все по изпити за адвокат ходи и все няма клиенти. Не само "адвокат" без клиенти, но и голяма измамница. Да не говорим какви простотии и тъпотии прави, напр да кара някакъв мъж, с който спи, да се обажда на тел на ответната страна, да ги подлага на натиск и притеснение, пълна смешница и некадърница!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b328b566bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Модератори, нали сте принципни и стриктни, как може да давате фронт на едно злобно човече, което бълва злини? Нали сайта е за взаимопомощ, а се е превърнал в плювалник. Не познавам този адвокат Славова, но каквато и да е, не може просташки да се оплюва в подобни сайтове. Така давате фронт на много недостойни хора да плюят по когото си искат, това не е човешко!

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ирена славова е настина много злобно човече, крала е пари от възрастни хора, изключително злобна, хората не смеят да си поискат парите защото "щяла да се озлоби още повече ', служебна без клиенти. Славова да се самозащитава на дисциплинарките, заведени срещу нея, не затова че е ПРЕДАЛА КЛИЕНТИТЕ СИ И ГИ Е ИЗНУДВАЛА ЗА ПАРИ, алчна простакеса. за това че е излъгала, и предала, ограбила и окрала възрастни хора. Наистина злобно момиченце, хората не смеят да си поискат парите, щяла да се озлоби още повече, селска женичка. Славова, самозащитата на дисциплинарките. 15 години все служебна горката женичка. Селянка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7, адвокатите да я защитават на дисциплинарките, бе, много недостойно, просташко, тъпашко и Нечовешко да ограбва възрастни, тази некадърна жена, и да съсипва чужди човешки животи и здраве, заради едни жълти стотинки, много отчаяна, верно. И такива, дето спи с тях, да не тормозят бившите й вече "клиенти ' по тел, че може да си изпати жестоко. ИзнудваЧка и НАХАЛНИЦА, НЯМА срам ТАЗИ некомпетентна. Недостойно е, пък и не отговаря на никаква адвокатска етика. Тя жената и без това няма клиенти, пък и скоро ще й отнемат правата, или ще отпадне в конкуренцията. Наистина много негативна, неприятна и злобна, пък и пари не връща на ограбените, освен че много лъже и мами. Лъжите и оклеветяванията на честни и способни хора от тая са безмерни, скалъпените й клевети, също. Нагла е! Та за я - л и региона - бягайте от тая, има достатъчно съвестни адвокати, с по няколко дипломи и чужди езици, НАИСТИНА КАДЪРНИ И свестни, не неграмотна, която на български не може да пише. Злобничко момиченце. И много нагло. Да не говорим как подлага на натиск клиентите си да оттеглят жалбите си срещу нея.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   много принципна "адвокатката" , принципно краде по 400 лв и не ги връща. Велики принципи и "честност ", особено когато дължиш пари. Да отиде да чисти тоалетни, ще ги спечели, с ЧЕСТЕН труд, вместо да мами болни и възрастни, айде.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   голословно и самохвално момиченце е иринчето, мошеница и измамница от класа, лъжеща и мамеща възрастни пенсионери на годините на баба й, вървяща със стиснати от злоба устни. Мячеща като котка, развяваща си само з- ка, щото само това може, алчно щото гладно. Некадърница от некадърните, жалкарКа.

Толкова жалка, горката лъжкиня.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ирена ли - доста хора измами ,обедняла ,закъсала за пари пишман адвокатка ,безсрупулна и без никакъв морал ,простотия ,клеветница и долна лъжла

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f37c22a595
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Десет месеца вече злобееш по тази адвокатка, не ти ли свърши злобата? Всички постове са все от тебе писани, хайде кротни се вече, че ще вземеш да се гътнеш от злоба. Нали знаеш, че няма лоша реклама, макар, че я плюеш, ти я правиш известна, вече много хора я знаят. Адвоката и правото винаги има две страни, ако ти не си доволен, ответната страна е доволна, че е спечелила делото. За всеки влак си има пътници, ти товариш влака на тази Ирена! А с това неграмотно писане, едва ли някой ще ти повярва, просто клеветиш! А нали модераторите са уж принципни, как допускат такива клевети, като в пост 12?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   злобна ирино, след като хората ти прекратили договора и оттеглили пълномощното, щото си НЕКАДЪРНА и си ги измамила и изнудвала, им върни парите! Дължи пари и с каква наглост сама си пише коментари, има си диспиплинарки, самозащитавай се там досадна, неприятна, нахална провницална селянка. Негативните коментари са предизвикани от ИЗМАМИТЕ И ЛЪЖИТЕ Й, и са с цел да се предпазят други хора от измамници и мошеници като нея. Горката толкова е бедна и без клиенти, простовата и ограничена, че баба й и дядо и търсят клиенти и я рекламират на село между неграмотни селяни. Завлякла е жена с кредити и заеми и не й е върнала парите, както и парите които е изтеглила от НБПП, АЙДЕ да не стигне до медиите, че тогава хептен ще й завалят клиенти, такива като нея злобни и нахлани екземплярки сме виждали и отдавна не практикуват. Има достаъчно коректни адвокати с по 2 - 3 образование и чужди езици, бягайте от тая неграмотна и похотлива, дето на бг не може да пише и си показва голия задник във фб, хаха, похотлива простакеса, явно само това може, но в правото е пълна нула, ЗА НИЩО НЕ СТАВА. Бягайте, ще ви ИЗМАМИ!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Вече 1 година не е върнала парите ,които ДЪЛЖИ ,да иде да работи като хигиенистка ,да ги върне на жената ,която ги е взела назаем.Тази мами възрастни ,бедни ,роми ,принуждава ги да кандидатстват за безплатна помощ, ограбва ги с по няколко хонорара ,и след това ги зарязва , а тя тегли пари от НБПП ,завлича и МАМИ предимно неграмотни, необразовани възрастни .Изключително жалка и безскрупулна ,обедняла мошеничка .На всичко отгоре кара някакъв ,с когото спи /разведена е / , да се обажда на хората и да ги тормози и се изживява като мутра .Ами ако аз накарам мой приятел да я сложи на мястото й дали няма да й се стъжни ,нагла?Беше лъгала и мамила възрастната си клиентка и при предишни случаи ,като я беше ограбвала и обирала ,крадла ! Коменатрите са с цел да предпазят други хора от негативното й, болно и ИЗМАМНИЧЕСКО,мутренско поведение !голяма реклама са ,проста женица

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   13, ирино, внимавай ти да не се гътнеш, от злоба, че си пишеш сама коментари от различни устройства. Престани да лъжеш, че си много нагла, ИЗВЕСТНАТА ИЗМАМНИЦА, хаха. И двете страни са поискали да прекратиш делото, заради грешна искова претенция, ДОВОЛНИ НЯМА, и двете страни са подали ЖАЛБИ срещу ирина. Питаме ПРЕДЕСЕДАТЕЛЯ на АК - Ямбол Георги Георгиев , защо ирина си плаща ПОДКУПИ, за да не се разглеждат ДИСЦИПЛИНАРНИ ДЕЛА срещу нея? В големите градове АДВОКАТИ - ИЗМАМНИЦИ, ИЗМАМИЛИ И ПРЕДАЛИ клиентите си, се лишават от ПРАВА да упражняват и дори след изтичане на наказанието, не се вписват в АК? Георги Георгиев, председател на АК - Ямбол /на село , защо в провинцията има КОРУПЦИЯ и жалбите срещу тази не се разглеждат? Жената е била принудена ЛИЧНО да отиде и подаде ОТКАЗ от иска, защото ирина няколко пъти коварно е ЛЪГАЛА, че го е направила, но не е прекратила производтвото, както са искали и двете страни, въпреки че ирина е изтеглила пари като служебен адвокат и е взела хонорар, и е зарязала клиентката си. Излъгала е клиентката си, че е прекратила производството, за да излезе че е спечелила , за да изтегли пари и от НБПП. Неграмотна измамница и мошеница. А работата на ирина по прекратяване на производството е свършила другата страна, която за щастие е учила ПРАВО. мА иринче, задника ли си си давала за тази диплома, за нищо не ставаш, освен за магистралата... Внимавай само да не ти заведат дело с иск за 20 - 30 хил лв, за вредите на здравето, които си причинила или да не те дадат на медиите, щото тогава не само ще станеш известна, ами и ще ти се натовари влака, тъй, че ще се пръснеш. За следващите 10 ГОДИНИ... ЛОШИЯТ АДВОКАТ /ИЗМАМНИК е като лошия ЛЕКАР - СЪСИПВА ЗДРАВЕТО И ТИ ОГРАБВА ПАРИТЕ...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13, измамнице 20 месеца все злобееш и сама си пишеш коментари, хайде КРОТНИ СЕ ти, и не ми казвай какво да правя, че да не те дам за корупция на някои места, че сериозно ще изревеш и ще си натовариш влака за дълго. Май доста беше оплюла някои хора, като им урони престижа и репутацията, че и ги оклевети, ако на негативна реклама разчиташ, жалка и глуповата, жива си умряла. Спри да лъжеш и мамиш, доволни няма , ответната страна, а и двете страни са поискали прозводството да се прекрати, но ирина мошеницата, го е продължила, като ги е измамила. Въпросната ответна страна 4 пъти й се е обаждала, но ирина я лъгала че не е в града и се крила. Да не говорим, че двете страни са много близки роднини и добросъвестни и компетентни адвокати от големите градове се смяха и й се чудиха на тази колко е ЗЛЕ И как може да заведе дело между толкова близки хора и колко отчаяна трябва да е. Адвокатурата трябва да се изчисти от подобни неморални, без професионализъм и непочтени екземплярки, наричащи се "адвокати ". Да не говорим, че е давала подкупи на корумпирани съдии, и всявала страх във въпросната ответна страна, че хората не смеят да си искат парите :Била много ЗЛОБНА И ЩЯЛА ДА СЕ ОЗЛОБИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ! алоо, злобната... лошото, че е нанесла много вреди на здравето и ограбила пари и окрала, които няма да върне! Може да бъде дадена за корупция, където трябва... нищожество жалко...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf4dbff6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "адвокатката " без клиенти ,да ми кажеш пак какво да правя ?Вземи се кротни и спри да пишеш едно и също ,а пък и може да се вземеш в ръце и да си намериш някаква работа ,я продавачка ,я нещо друго ,че с правото си много скарана ....ше изкарваш по 400 лв ,без да лъжеш ,клеветиш ,и съсипваш чужди животи ,здраве и пари ...по честен начин,а адвокатската професия не можеш да я вземеш в ръце вече 20 години ,просто си срам и позор за истинската адвокатска гилдия и си много далеч от нея ,айде ..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker