Използвате ли Инстаграм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Използвате ли Инстаграм?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1394 пъти
Здравейте,
Аз съм на 25г и имам Фейсбук от доста години и всички хора около мен също. Но Линктин, Туитър и Инстаграм използват по-малко хора, да не кажа много малко мои приятели, затова бих искала вашето мнение, тъй като предполагам, че моята среда е по различна. Въпросът ми е използвате ли Инстаграм, колко често и за какво? На мен честно казано много не ми допада идеята да гледам просто някакви снимки с кратко съдържание, уж сортирани по опреден критерий/хаштаг. Не е ли просто някакво фукане как минава денят ви. Изключвам бизнесите, които имат друга цел там.
Благодаря ви много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a1384149f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7670916440
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лично аз имам доста приятели във Фейсбук, които са свързани с литературната ми дейност. Повечето са сериозни хора, някак не върви да пускам селфита или забавни картинки. Затова използвам Инстаграм, по-свободно ми е някак.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5e3ad9c9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Такова е - някакво фукане.
Ако иска да научаваш нещо, да израстваш във всяка минута от времето на живота ти - чети книги, задължително прилагай прочетеното, ако го смяташ за полезно. Гледай образователни клипове в някаква област и пак прилагай.
Инстаграм, Pinterest и квото и да е друго може да ти даде някаква идея, за която не си се сетил, но само ако си натрупал нужните знания да я погледнеш от съответната идейна гледна точка.
Висенето в социалните мрежи повече от 30 минути на ден е загуба на жизнено време и мозъчен даунгрейд.

10 s

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2c10f7641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Инстаграм е буквално албум със снимки, за това е приложението. Аз лично го изтрих преди няколко дни, защото исках да спра да гледам живота на другите и да се фокусирам върху своя.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e0241810f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът е много по-сериозен от някакво си фукане.

https://www.youtube.com/watch?v=ZFJUYS6wY7U

Ето това също не е лошо да се изгледа:

https://www.youtube.com/watch?v=Wm69ik_Qdb8


ж31

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1066e0abd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз използвам Фейсбук и Линктин. Във фейсбук обикновено влизам само заради месинджър. Нотификации и тем подобни обикновено игнорирам със по 1-2 дни, а за рожденни дни пиша на патерици. Твърде много енергия и излишно време се отделя върху глупости иначе.

Линктин използвам за професионална насока. Не е от най-популярните във България, обаче хора с професии са обикновено във него. Линктин е по-скоро за поддържане на контакт със различни хора с цел професионална взаимопомощ. При все, за България ако професионалната взаимопомощ съществува е по-скоро за хора които са изградили доверие, познават се и се имат във фейсбук включително. Профила в Линктин иначе служи като професионална портфолио книга, където човек описва къде е работил или по какви проекти, какво е правил и постигнал, може да публикува квалификации и/или доказателства за себе си, както и бивши или настоящи колеги могат да описват лични впечатления / качества на човека с коментар към профила. Линктин при все не е популярен толкова колкото във UK и особено във САЩ.

Социалните медии са пристрастяващи иначе - имай това в предвид. Плюс това ти налагат комплекси, защото хората в много случаи публикуват мигове от живота си или неща които изразяват момент, изграждайки облик на перфекционизъм който не съществува и само унищожава самочувствието или щастието на други които възприемат нереална картина.

Инстаграм

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8fa6350515
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен инстаграм ме кефи повече, защото няма почти никакви реклами и някакви спамове пък и по принцип обичам да гледам снимки и истории от ежедневието и гледам да публикувам някакви интересни неща.. Проблема на повечето хора в тези мрежи е, че не публикуват интересни неща. Всъщност ако всички публикуваха някакви супер яки неща, тези сайтове щяха да са супер яки. Добре, че има и опция да се отпишеш от следването на някой. За мен е супер яко да си подбера няколко човека, които много ме кефят, за някои хора е разтоварване от ежедневието и като хоби, както всеки някога е искал да има собствен сайт и той да бъде интересен, хората да го следят и така.. по същия начин и във фейсбук всеки си има свой собствен личен блог, в който не да се фука, а просто прави неща, които са интересни и по някакъв начин променя обстановката около себе си, защото всеки подръжава на другия в тези мрежи и когато публикуваш стойностни неща. А за мен най-стойностните неща са готините снимки, ама наистина готините, професионалните... не снимките пред огледалото в тоалетната и публикуването на някви чалга песни и някви ОМГ-та и някви ушички, панделки. Някви возения в коли с яка музика, демонстрирайки, колко видиш ли ви е яко... или пък онези, които се представят в интернет пространството като едни, а в реалния живот са други..
И така тва са тъпите неща за мен, но ако човек си подбере хората и започне да публикува наистина интересни неща става хубаво.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 901ab4eea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз не ползвам нищо. Супер яко е. Имах фейсбук само година през 2008г и го изтрих то тогава още не всички имаха. Сега никой не ми зяпа личния живот и не съм залепена постоянно за интернет а си живея без да усещам нещо да ме дърпа....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker