Какви са мечтите ви? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какви са мечтите ви?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2576 пъти
Здравейте,
много бих искала да разбера дали имате някакви конкретни цели, които искате да постигнете. Нека всеки който има желание да сподели своята възраст и мечти, цели /отпочнати, тепърва стартиращи пътя към тях или почти постигнали/ ?!
Ще Ви помоля да не са "да сме здрави", защото това е най-важното нещо, но не цел, която зависи от нас, а от съдбата.
Би ми било интересно да разбера най-смелите Ви мечти/цели.
Ще започна аз: Моята мечта е да се чувствам успешна, да имам дете до 1 година и всеки ден да развивам идеите си. Вече съм се захванала с целта си, а тя е да имам собствен бизнес, защото знам, че мога повече от останалите и съм го доказала в работата си до момента. Имам нюх за продажби и няколко доста смели мечти свързани с бизнеса/сите.
Мечтая когато имам дете да разпределям аз времето си за работа и мисля, че вървя по този път.
Възраст: 25г.
Вие сте на ход!

Благодаря Ви много.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 189eba2c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам много мечти.
Най-смелата ми мечта е да се развие сферата на изкуствата в България. Иска ми се всеки, които има въображение и талант, да може да се изхранва с това. Мечтая си да направя клуб по изкуства за деца и юноши, макар и да осъзнавам, че е почти невъзможно в моя случай. Специалността ми е коренно различна, изкуствата са мое хоби, понякога и чиста доза мотивация за живот. Иска ми се изкуството да се ценеше по-високо от обществото.

Мечтая си да имам къща, колкото и да е клиширано. Представям си, че е малка, със светла фасада и райграс в двора. Искам да е в спокоен квартал или близо до града. Със сигурност искам обзавеждането и декорирането да извършено от мен и мъжа ми. Искам тази малка светла къщичка да е пълна с много любов и много разбирателство. Искам да посрещам мъжа ми с радост след работа, искам всяка сутрин да ме целува преди да излезе. Мечтая си да имам здрави и спокойни деца, които да попиват всички вкусове на живота като гъби. Полът им не е важен, искам просто да са добри и да станат стойностни хора, искам да ги възпитам правилно, да бъда търпелива майка и да им чета книжки преди заспиване. Мечтая си да създам хармонично семейство, но не мога да знам какви характери ще бъдем събрани под един покрив. Мечтая си лаптоп, компютър, телефони и други подобни да хващат прах в моя дом. Искам семейни преживявания, не искам да общуваме само чрез месинджър.
Възраст: 21 години
Въпрос: Много ли съм банална?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ed6adc9d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мечтая за любимото момиче и искам да ме разбира, мен и страстта която изпитвам към занаята си. Всичко друго можем да постигнем заедно, можем да имаме своят дом, да пътуваме, да работим. Но щастието за мен трябва да има с кого да се сподели.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d53ba6dc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мъж на 32.
На първо четене, това, което ми идва в съзнанието не е точно мечта, а по-скоро краткосрочна цел. А тя е да завърша успешно и в срок един изключително важен проект в работата ми (до края на юни ми е крайния срок), който, след успешното му прилагане ще улесни и оптимизира работата на всички във фирмата, но най-вече моята. А ако го завърша успешно, ще имам и финансови облаги.
Иначе по-дългосрочни мечти са ми да се усъвършенствам в хобито, което имам, а и да имам повече свободно време да го практикувам. Друга мечта ми е да пътувам, естествено. Искам да посетя Южна и Латинска Америка, да видя старите градове на маи и инки, Патагония, Буенос Айрес.
Иска ми се и до 1-2 години да намеря жената за мен, тъй като времето напредва и вече не съм първа младост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b6760730e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора към 1: Не си банална, всеки разбира живота и щастието различно, някой път сме заблудени, друг път не толкова, минаваме през различни състояния и цели през живота ни, затова ще ми е много интересно да прочета на всеки един мечтите според възрастта им, тъй като с времето и целите се променят. Пожелавам на всички да постигнете 90% от мечтите си, защото няма нищо перфектно и сбъднати на 100% мечти, а и не е необходимо...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7d7138aa51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нямам никакви мечти. Правя планове за някои кратки пътувания или дребни ангажименти, но нямам дългосрочна визия в професионален или личен план. Може да се каже, че карам ден за ден.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c0b512fdc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Мечтая си да ми дойде идея в какво да инвестирам, за да бъда независим от разни 12-часовеи работни смени и скапан колектив...
Мечтая си да се оправи здравеопазването и да попадна на специалист, който да ми излекува счупената ръка...
Мечтая си да имам собствен дом и така да не се притеснявам, че ще остана на улицата, ако ме уволнят само защото не съм се усмихнал на някого...
Това е от мен!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04e6c38c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормална къща, някъде в гората, може и малкичка. Вътре ме чака жена ми с децата. Около мен има още 5-6 къщи с читави хора, с които се събираме и си дърдорим разни работи. Пиша книги, правя документални филми, рисувам и изкарвам пари от това. Тренирам редовно и се чувствам добре, изглеждам добре. Знам перфектно английски и японски. Всеки ден се развивам и научавам много нови неща. Развивам се всестранно в много и различни дейности. Давам най-доброто възпитание на децата си и правя жена си щастлива, правя всички хора около себе си щастливи.
Втората ми мечта е да направя нещо значимо за обществото, да променя нещо, макар и малко. Дали с книги или документални филми искам когато си отида да знам, че нещичко съм оставил хубаво.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04e6c38c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   забравих да напиша годините- 28

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 160f6daf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей :)
Мъж съм на 24 и имам няколко мечти..
1. Искам да намеря човека за мен.. Общо взето да намеря истинската любов..
2. За своята възраст мисля че съм успял.. Имам си собствен бизнес работя много.. Та мечтата ми е да се развие до някаква степен..
3. Мечтая да бъда просто щастлив... Уви до сега не успявам
Извинявам се за правописа

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 54e9e688cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да създам новия Рим.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2aedcf7135
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Тряа да се оженя, да напрая три деца, да докарам един милион евро в разни фондове и дялове. Тряа да се науча да свиря на пиано поне на нивото на учител по музика в някое село. Да вдигна нивото си в Тай Чи. Да се науча да паля интереса у хората, за каквото и да е, ако ще за садене на картофи, да мога да навия минимум пет случайни човека с кеф да засадят 5 ара с картофи. А бе да стана някакъв гуру. Тряа да мога пробягам 30 км без да почивам повече от пет минути. Да прочета 20 книги до края на годината и всяка година по 20 нови 5-6 да препрочитам. Да напрая сто лицеви опори без да спирам на 80 и петата за малко. Тряа да направя традиция на 2-3 години да обикалям семейните гробове пръснати в три села. Тряа да счупя някои ограничения които сам си налагам, за пътуване, за отпуски, за заговаряне на непознати, за отговаряне на непознати, за шофиране, за танцуване...
Исками се пиша повече относно плановете и мечтите, че напоследък ги неглижирам и те естествено остават на задна линия.
Ей таквиз ралти написани от голямото към малкото.

10 s

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0c8d283020
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мечтая да се наспя, нахраня и напия и да доживея да почивния ден! Квот искате говорете, не ми пука. Всичко друго са празни философии.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 139ae2854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз мечти нямам. Само фантазии.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 71287cb74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   И за какво ти е тази информация? Да не си някой възрастен човек, който се е юрнал да 'проучва младите'? Така ми е втръснало от такива. Гледай си в своята паничка и не любопитствай за другите хора. Нали знаеш приказката 'любопитството уби котката'.

Аз не бих отговорила на такава тема, съветвам и другите да не го правят. А тези, които вече са го направили повече да не повтарят.

пп: според мен, ако номер6 беше писан от жена, щеше да има лошо гласуване. Е може би това със счупената ръка щеше да смекчи вота, но като цяло...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4a83b522d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Мъж на 33. Мечтая да изживея любовта и да имам две деца. Винаги съм искал да изживея живот, по който да се направи филм. За съжаление съм най-самотния човек на света.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bd554ee186
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз напоследък си мечтая да замина да живея в чужбина. Животът ми тук е кошмарен, едва издържам. В момента нямам средства, нито езика съм научил на добро ниво, но имам план как да постигна това. Просто искам да отида някъде, където хората са малко по-добри и отзивчиви и не толкова озлобени, както обкръжението ми. Вярвам че има такава държава.
Имам и други мечти по принцип, но напоследък си мисля за емиграция.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 71c2136a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Нямам мечти. Но, ако все пак имам мечти, то те са както следва:
-Да се предотврати гибелта на човечеството, включително като от пренаселване. Да се създаде нов революция в съзнанието, да видя вграждането на новите технологии за енергия и да се даде ход на социалното равновесие в света.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1cbb4e5701
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 10 - той Рим си го има, центъра на властта е официално сменен, мен мечтата ми е да бъде унищожен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 20 дни
hash: 6030e66576
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз съм на 15 години. И си мечтая един ден да замина и да уча във Москва и да стана фармацевт. Също така си мечтая и да се събера с любимото ми момче.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ef76f45565
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   На 23 съм . И моите най големи мечти са следните : - Искам да стана писателка - понеже смятам , че всеки по някакъв начин трябва да остави нещо след себе си , мисля че това е моят за да го направя . Искам да напиша поне няколко книги - фентъзи , криминален и любовен / романтичен роман . - Искам нови , различни и интересни преживявания и емоции - като например посещаване на различни , далечни , екзотични и интересни места . Най мечтаната ми дестинация е Египет - понеже там самата атмосфера е мистична , и древността се усеща навсякъде , едва ли не дори във въздуха . - Искам екзотичен партньор от различна раса . Цветнокож по точно - мулат или индианец . За предпочитане , може би - индианец , понеже е доста по често срещано двойка от бяла жена и тъмнокож , и вече е така да се каже клише ... Виж , индианец- това вече си е нещо друго !!!!! По екзотично , готино , горещо и секси - здраве му кажи !!!!! За мен бъдещето е в смесването / сливането на расите . Първо - че така се подобряват гените , и се получават много красиви деца , поне в повечето случаи . А и другото което е - че света все пак вече е глобален , и май само тук , на нашият Балкански регион , на такива връзки все още се гледа с лошо око , като нещо странно и необичайно . А то съвсем не е !!! За любовта цвета на кожата няма абсолютно никакво значение !!!

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: e184c64565
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Моята мечта пък е да стана архитект или инжинер, първата стъпка към това е да вляза в такава паралелка в 8ми клас :))
Момиче, почти 14 г.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 4f953c8902
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Мечтая да закрия бизнеса в България и да емигрирам със семейството ми в Лондон. Да имаме малка къща с градина с английски рози и да дам шанс на децата ми да имат по-добър шанс в живота, отколкото да бъдат вечно рекетирани и тъпкани от мутри.
Жена, 48 г.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: fd7b99ceea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21. Хубава мечта, но непрактична за България. Тук твоите колеги български архитекти всичките до един така са осрали България на всеки квадратен метър, че просто няма къде да се изявиш, ако си нормална като човек и от там нормална като архитект. Все едно да отидеш да строиш нещо нормално насред бунището. То автоматично няма да има стойност на фона на това около него. България е едно бунище от панелки и още по-грозните от тях съвременни кооперации. Ще кажеш че са проектирани за селскостопански животни, а не за хора да живеят в тях и визия за градска среда. Каквото е и всичко останало в България в резултат на Ганчо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker