Оправям се и после пак същото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Оправям се и после пак същото
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1447 пъти
Сама се чувствам по-уравновесена, но когато има човек, когото харесвам и сме заедно, всичко е добре докато не започне да става зле, и накрая - приключи. Сякаш е въпрос на време, а с времето, този пвриод все повече се скъсява, защото ставам по-наблюдателна за знаци, които ми казват, че не съм обичана. И все по-чувствителна съм към поведението на човека до мен. Затова не искам да имам човек до себе си, защото след раздяла ме боли изключително много. Но винаги се появява някой, а аз се привързвам много лесно ако човекът се държи добре, като за начало.

Написах нещата, които мисля, че показват любов:

да ме търси;
да не ме игнорира;
да ме изслушва с истински интерес;
да иска физическа близост;
да ми казва всичко и да споделя;
да харесва нещата, които правя за него/нея;
да не мисли, че е обичал истински друг преди мен (защото това автоматично значи, че не съм най-обичана и значи няма смисъл да бъда с такъв човек)

Обичам да общувам искрено, да изслушвам и помагам, да се грижа, да съм важна за някого, и този някой да е важен за мен. Завинаги.
Не искам някой да ме харесва, защото - днес харесваш, утре - не. Така е с харесването. Само този, който обича истински - остава, другите минават и си заминават. Не искам такива хора около себе си, но ако съм сама няма как да правя нещата, които обичам, но и ми омръзна да се привързвам, и да не получавам любовта, която искам, действа ми смазващо, затварям се, плача, отчайвам се, не мога да правя нищо.
И не си въобразявам, че не съм обичана, усещам го, независимо какво са ми казвали, има ли разминаване в моята представа за любов, значи не е любов.

Така, това беше, сега ще се радвам да ми дадете някакви препоръки - как да изляза от този кръг на разочарование - привързаност. Не ми казвайте защо съм такава, наясно съм с травмите на психиката си, дори мога да дам съвети на такава като мен, но за себе си съм безполезна... оправям се и после пак същото, и става по-зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 45f34a9a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти значи си искала любов от много хора, а много хора не се обичат, съответно и ти не си ги обичала всички от тях. Може да си била влюбена, но да обичаш един или друг, просто не може. Ако разбира се може човек да направи разлика между това да си влюбен и да обичаш. Трябва да имаш капацитета...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2341216983
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това са точно описани мой думи, точно така мисля и аз и си зодия рак

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2ecbf34750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз не те съдя или нападам, но една връзка е повече от искам да прави каквото аз си мисля, че трябва да прави и да се държи, като в мечтите ми. Ако чакаш някакъв идеализиран образ, той може никога да не се появи. В една връзка се правят компромиси и мисля, че колкото сме по-пораснали толкова по-трудно допускаме някой да разбърква "страхотния" ни самотен живот. Аз не бих търсила проблем докато съм с някого, бих се наслаждавала максимално на хубавите моменти, а ако не сме един за друг, ами ок. Но как ще знаеш ако не опитваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 10a56635b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правих подобни неща на не една и две и резултата беше катастрофален. И не говоря за момиченца на 20 годинки. А за големи жени. Едната на 28, другата на 31. Имаше и трета на 34. Аз също съм около тази възраст и показвах доста добро отношение. По неясни за мен причини - едната започна да ме игнорира. Другата буквално докато и говорех готини неща и и правех комплименти ми написа "ясен си ми", "всичко добро" и ме махна от приятели, след това ме блокира, а след 2-3 дни ме разблокира. Явно си е мислела, че аз пак ще започна да и пиша и да се занимавам с нея, но няма :). Другата пък на 28 е от квартала ми и се правеше на интересна, а в началото тя прояви интерес към мен.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: efb55e92b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обичана , обичана ,обичана ...А какво ще кажеш за вариант в който ти обичаш някого?

Изисквания , очаквания , детски мечти. Примитивен егоизъм!

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9e4cea582f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, аз съм момиче на 16 години и се чувствам по същия начин винаги правя проблеми дори и от най -малките неща, доста съм ревнива и искам постоянно да ми показват, че държат на мен. Когато забележа някой неща дори и бих казала нормални за другите хора, но не и за мен смсл да не ми отговаря навреме, да не ме ревнува и други ми става много гадно и се затварям в себе си. Даже и в момента не искам връзка, защото почти винаги съм нещастна и съм много съмнителна, дори и да няма за какво. Може би проблема ни се крие в това, че просто искаме внимание и обич. Аз лично много искам хората да се привързват към мен , но те всъщност се отдалечават, защото само ги отблъсквам постоянно поставям бариери около себе си и не искам да показвам на човека, че държа на него. И аз съм в същия лабиринт, като теб. Просто искам да знаеш, че не си сама. Вдигни глава все някога ще дойде правилния човек за теб. <3

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker