Объркана съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркана съм...
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 687 пъти
Здравейте, моля редактора да одобри историята ми! Нужда я се от съвет, случиха ми се много неща, а съм едва на 20 години. С приятеля ми сме от 5 години заедно той е от София аз от Варна с него се виждаме 3-4 пъти в година по 1 седмица ако не и повече. Много пъти ме е лъгал и повтарял една и съща грешка досега не знам да ми е изневерявал... Но направи една мизерия, която още повече ме накара да му нямам доверие... Знам сега ще кажете ''защо не сте разделени още''ами опитвала съм се да се разделя с него 100 пъти, но 2 дена след това не можем един без друг... Ние се допълваме имаме толкова различия, но никога не са ни пречили.. Проблема е там, че ние постоянно се караме аз съм станала много емоционална и един вид понякога откачам, защото той ми лази по нервите. Не знам как да постъпя, защото живота си без него не си представям... Живея с баба ми, която много обича да ме контролира задушава ме... Не знае за моя приятел, защото много обича да се налага и да влиза в личното пространство и не за сега няма как да се изнеса... Завърших 2017 година но ходих на курсове и 1 година не работих до май месец 2018 и сега си търся постоянно работа и ми се натяква, че ме издържат един вид. Но който и да познавам на моята възраст и той си търси работа къде ли не пускам св, но нямат интерес... Вече започвам да се депресирам, че съм некадърна и че ще си остана цял живот без работа искам реализация да се уча да сбъдвам мечтите си... Съжалявам, че се отнесох, но до моя приятел има много лошо качество, че слуша техните по -голям е от мен с 2-3 години. Знам, че е хубаво от време на време да се слушат родителите, но той прекалява те го манипулират той си има задължения, а те го заплашават и той трябва да им ходи по свирката. Карахме се и за това... Не знам как да ме разбере може би това е края или не? Той не е от тези, който са романтични казват ти къде са аз трябва разпит да му водя и той е все недоволен и ми казва ''чао''. Моля без обиди искам да знам какво вие мислите.. Защото обичам този човек, но за сега прекратих отношения. От днес е блокиран за да не може да ми пише и звъни... Но имам лошо чувство, че той ще купонясва и ще се събира с неговите бивши съученички.... Едната го харесваше и ми говореше против него за да го оставя, но беше преди 2 години, а сега не се знае може при всяка възможност тя да му се лепне... Макар че знам неговия тип и тя не е привлекателно по нищо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: ebfe1773dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уау, ще имам честта да напиша първия коментар :D През цялото време докато четях се чудех има ли смисъл да пиша коментар, но като видях че никой не те е отразил, реших поне аз да изкажа мнение. Има един основен проблем в историята ти и това е че няма връзка между следните обстоятелства:
- от 5 години сте заедно
- ти живееш с баба ти, но не си й казала за връзката си
- ти си от Варна той от София и се виждате по 3 пъти годишно
...
Това не е връзка! Свикнала си с това да си пишете и звъните, но ти препоръчвам да откриеш човек, който ще е до теб и физически и ще ти дава това, от което имаш нужда. Недей да страдаш по такива детски любови. Ще ти мине и то много бързо!
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker