Ръст, жени, ум и възприятия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ръст, жени, ум и възприятия
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2103 пъти
Преди няколко дни писах в една тема за ниските мъже. На 20 години съм, 1, 73 съм висок, т. е. джудже, което няма никакъв шанс с която и да е жена. Преди 2 години влязох в ИУ Варна първи по успех в страната с комбиниран изпит физика, математика и информатика. Чета с часове, имам познания в много сфери. При всяко вдъхновение пиша стихове, но не ги издавам никъде. От неголям град съм. Не съм много общителен, твърде много ме дразнят простотията, чалгата и т. н. Предпочитам да страня от тези неща. Никоя не ме поглежда. Наистина явно трябва да съм Тибо Куртоа, че някоя евентуално да ме "види". Толкова ли е важно да си "нацепен", да слушаш чалга или да си над 1, 90, че да си "котируем на пазара", за сметка на нисък ръст и нещо под косата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 8482f8babe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам кой е Тибу Куртоа, но знам от личен опит, че не външността е тази, която е най-важна. Казва ти го хубава и млада жена, която е сама, защото отблъсква всички мъже, тъй като имам свои си ”странности”, заради които - повърхностните мъже искащи само секс - изчезват бързичко, защото виждат, че няма да бъда с тях, а тези, които са по-различни и имаме общо - не мога да намеря смисъл в общото ни бъдеще, тъй като виждам все бъдеще, в което връзката ни не се развива добре, поради моите си страхове.
Сами сме, защото искаме да сме сами, това е истината.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a9c7f1d51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, изобщо не е нужно, но е нужно да бъдеш социален и да общуваш свободно с жените. Височината е важна, но не си чак такова джудже, стига да си в добра форма (не става дума мускулест, просто стегнат и атлетипен) и подържан ще я компенсираш. Добре е, че имаш някакви интереси, но първо трябва да ги споделяш и после да ги разшириш.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: cbd7efeb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Не ти се получават сега нещата, защото според мен ти е отредено нясое специално момиче и трябва сътбите ви да се пресекът. Един ден ще разбереш какво ти казвам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 849c5dbed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да си "нацепен" не е готино за много девойки, уверявам те. Даже в повечето случаи е отблъскващо. Да си висок е привлекателно, наистина, но за чалгата също грешиш. Има и такива, които не слушат такава. :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0b10c885f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ти си джудже? Моля ти се, това, че си под средното 175 или 178 там, не те прави джудже. Аз съм по-нисък от теб, 165, аз да го мисля братле, аз.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d3788ced0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Най-яките мацки ходят с дребни, грозни, лигави и прости момчета така че не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 44223c8a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лъжеш се, човек. Въобще не е причината в ръста ти. При 173 не си джудже. Аз съм 165 и пак съм си щастливо женен и то за жена, която превъзхожда мнозинството жени. И аз съм завършил точно ВИНС-а и в курса имах един колега, който беше 170 и определено не беше красив, овърша всички колежки, а официалното му гадже беше еротична танцьорка. Познавам дори и един като мен 165 висок, но е овършал дори и повече, във входа ми има един, който е дори 160 и пак си има красива приятелка, с която живеят заедно. Да, съгласен съм, че ръста винаги е добре дошъл, но съвсем не означава, че като си нисък и едва ли не няма жена на света, която да те хареса, а ти дори не си и чак толкова нисък. Пречи ти комплекса, че си нисък, а не самия ръст.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: dac7a0d463
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Никак не си чак толкова нисък, колкото си мислиш. Не, че си и много висок, но много жени няма да стърчат над теб, ако не са на високи обувки. А на други изобщо няма да им пречи, че са по-високи, а трети и на високи обувки няма да те достигат. Познавам мъже, които са по-ниски от теб, но са имали достатъчно приятелки и откровено си живеят живота на пълни обороти (нямам предвид дискотеки и алкохол).
Да, прав си, че на този свят има и повърхностни жени, но каква е вероятността всички около теб да са такива? Не е много голяма, нали? Споменал си, че не си много общителен. Също така говориш за чалгата, простотията и нацепеното тяло все едно това е еталон за модерен и готин човек. Отвори си очите. От няколко години всеки втори обяснява, че тези неща го дразнят. Същите отдавна са излязли от мода. Когато една тенденция дълги години е била на върха, тя рано или късно води до "бунт", хората отиват в другата крайност, защото вече им е писнало. След модата на емо-то, се появиха кифлите, а след тях разни скромни момичета с очила, книги в раницата и наличие на мозък в главата си. Както беше модерно да пием и да играем кючек, изведнъж започнахме да говорим за положителни енергии, смислени инфуенсъри, книги, медитация, здравословно хранене и така нататък. В такива времена живеем, че навсякъде гледаш тези и антитези, хората се променят. Проблемът не е във височината ти, проблемът не е и в липсата ти на желание да танцуваш под ритъма на чалга и да се наливаш с алкохол, докато бицепса ти се кани да се спука. Проблемът ти е, че не си общителен и за капак има някакви неща, които толкова искрено ненавиждаш, че чак е отблъскващо. И аз не ходя по дискотеки, не знам текстове на чалга песни, не пия повече от чаша вино на 3 месеца, но на никого не обяснявам, че е простак, ако прави тези неща. Отвори си съзнанието, приеми, че всеки е различен, общувай с повече хора и намери своята среда. Ако вярваме в логиката ти, то всеки мъж, който не е висок 1, 90 трябва да умре самотен. Отпусни се, спри да мразиш и започни да живееш свободно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d7714da54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Моят приятел е 1 и 65, аз съм 1 и 73. По твоята логика ако ти си джудже, то той е лилипут. Да, но сме сгодени и мислим за дете. Ръста не е всичко, повярвай ми!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c77f5d465c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Единствения проблем който виждам аз е че си комплексар. Приятеля ми е 175см и е най-якото момче на света. Просто не виждам причина да се чувстваш зле...
Дори да ти кажа излизала съм с мъж 165 висок и си беше просто супер, чаровен, усмихнат... Един такъв грижовен и добър към мен.
Искам да осъзнаеш едно - няма такова нещо като стандарт, в реалния живот всичко е възможно стига да си искрен и верен на себе си! Стига да притежаваш качествата на един смел и уверен млад мъж.
Има мъже без ръка, без крак и пак се оказват по-успешни от теб, защото ти липсват точно базисните качества.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0b04b64199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ти си такъв, какъвто си и искаш или не искаш трябва да го приемеш. Преди време ходих с момче, което беше много по- ниско от мен и честно казано отначало ми беше некомфортно, но с течение на времето, разбрах че това не е най - важното.. Разделихме се поради друга причина. Така че горе главата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0e454119d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм 187см, но подобно на теб съм учил точни науки - математика и физика. Работя като доста 'хардкор' програмист (embedded C dev). Вземам много добри пари за българския, а може би и за европейския стандарт. Не съм общителен, имал съм едно гадже едва когато станах на 23, сега съм на 27. Така че не се комплексирай - може да си висок и пак да не ти върви с жените... Времето е такова, че трябва или да имаш супер външност (за да те хареса някоя онлайн) или да си супер общителен и уверен (че да ти се получи в реалния живот)... А впрочем познавам и мъже по-високи от мен, на които също не им върви с жените. Аз гледам да работя по аспекта с общуването сега.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 448f530e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Много си начетен, а пускаш абсурдни теми. И много хора ще ти повярват. Истината е, че на никой не му пука колко си висок, но вероятно си доста досаден и арогантен. Размишленията ти са на 15 годишен. Никой нормален човек не се интересува от толкова повьрхностни неща. И какво те интересува кой е нацепен и кой глупав. Хора като теб винаги намират причина за неуспехите си. И причината винаги е извьн тях.
Реално погледнато, ти си дори по-повьрхностен от изброените от теб личности, защото е очевидно, че всичко, което те интересува са вьншни белези като рьст, мускули и т. н.

Успех с жените. Ще ти е нужен.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 30237a6464
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Просто не се занимавай с чалга тип момичета, толкова е елементарно.
И стига с тези комплекси за височината. Чак ми е досадно като се заговори за това. Напоследък и в тоя сайт се навъдиха много теми на тема височина.. като някаква епидения направо. Висок или нисък, човек трябва да се приема и харесва такъв, какъвто е, за да излъчва позитивизъм. Позитивните и уверени хора са най-привлекателни.

Не искам да те разстройвам, но в думите на коментар 13 има истина. Да, изказал/а се е доста нетактично, но е прав/а. Последвай примера на номер12 и започни да работиш върху уменията си за общуване, които по принцип ще ти трябват в живота като цяло, не само за намиране на приятелка.

Сега ме мързи да чета другите коментари.

Жена съм, ако има значение за някой.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b1f018c310
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   А бе аз съм 175 и въпреки тва 65% от мъжете, които виждам по улицата са колкото мене или по-ниски. Казвайте такива поне къде живеете, за да са знае къде в България 173 см е джудже и къде са двуметровите българи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6f3e0728fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Наполеон Бонапарт е бил по-нисък от 165 см., а целият цивилизонан свят е бил в краката му, а жените са се редили на опашка, за да им обърне внимание. Ако имаш самочувствие и обаянаие, ще имаш много по-голям успех сред жените от някоя нацепена батка, дето не може да върже две приказки. Ако обаче живееш в някакъв свят на елитарно самосажаление, естествено, че ще те отбягват.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 933bfced75
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Работата е там, че споменаваните на няколко пъти по-горе по-ниски мъже, които движат с по-високи жени, всъщност са с добра външност, макар и не високи. Аз съм виждал стотици двойки, при които мъжът е по-нисък от жената, но в 100% от случаите той е имал или по женски сладурско лице, или много мъжествена челюст и съразмерен растеж на корените на косата (като при боксьорите или готините мъже фотомодели с двудневна брада от списанията), или подчертано широкоплещесто тяло (не говорим за напомпани мускули, а ген с широки скелет и рамене като на борец). Досега съм виждал точно нула ниски мъже с по-висока жена, които да не притежават поне една от горепосочените характеристики. Кой каквото ще да преиначава и увърта, истината е, че жените са луди на тема външен вид (доказва го и манията им по собствения такъв) и почти всички жени търсят някой готиняга и пренебрегват тези, които не са такива. Естествено, парите помагат дори на разни тлъсти и гнусни дядовци да си хващат манекенски тип кифли (т. е. проститутки), но говорим за нормални двойки и изключваме парите от общата картинка.

Едни жени под "готиняга" разбират някой с ръст над 190 см, други търсят някой с вид на горила, трети искат някой с опасен поглед на изнасилвач, четвърти искат мъжествено излъчване като на фотомодел (поне в лицето, но не биха отказали и цялостно развит атлет), пети искат някой с тарикатско поведение (дори и да е недостойно за околните) и дори нагъл в живота, защото в това виждат способност той да се грижи за семейството (и повечето такива жени жестоко бъркат в преценката си, но го разбират едва след забременяването или раждането, последвани от раздяла).

И почти винаги, за жените, привлекателният външен вид на мъжа трябва да е гарниран и с добра материална основа, защото женският пол поначало обича да лежи на успехите на мъжа наготово, искайки в пъти повече, отколкото самите те (жените) са постигнали в живота си до момента.

Ще се изненадаш и колко много глупачки има, които се връзват лесно на лъжливите красиви измишльотини на обиграните играчи, и то при положение, че на последните пределно ясно им личи, че са именно играчи. Обаче тези жени искат някой да ги накарат да мечтаят; да чуват колко са готини, единствени и неповторими; а ако играчът е достатъчно навътре "в занаята си", ще ги изпързаля и с добре изиграна роля на драматични взаимоотношения, при които лапналата куката жена ще се настърви да "превъзпитава" опакото лошо момче. Разбира се, неуспешно, защото нито вече изграден нрав може да бъде превъзпитан, нито такъв играч има за цел нещо друго от изчукване, докато жената му е все още удобна и наивно вярваща. Иска ми се всичко това да не е вярно и да е моя измислица, но десетките хиляди зарязани и разведени самотни майки (с бащи-копелдаци на децата им) го потвърждават всеки ден.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 44415e8faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, извини ме, но не мога да не отбележа, че имаш прекалено наивни разбирания за жените, особено като се има предвид високата ти самооценка. Би следвало да знаеш, че жените не избират един мъж само въз основа на външните му белези, а на сбор от неща, които той притежава. В този ред на мисли, е абсолютно нелепо да си мислиш, че липсата или наличието на едно или друго качество у мъжа, биха оказали чак такова влияние върху крайния изобор на жената.
Наистина има жени, за които само външният вид на мъжа до тях е от значение, но по мое мнение, тези дами не се отличават с наличието на здрав разум, ако въобще имат такъв. Едва ли ти би се спрял точно на такъв тип жена?
И мисля, че май е по-добре за теб да не се радваш на сериозно внимание то някои жени.
Интересното е, че дори и този тип повърхностни жени, харесват различни неща свързани с външния вид.
Виж коментара на номер 17, и ще разбереш какво имам предвид. Някои харесват мъже с нежни и красиви лица, други пък искат такива със силно изразено мъжкарско излъчване. Има трети, които предпочитат мускулести мъже, и не държат чак толкова на ръстта. Едни пък предпочитат високи, но добре сложени мъже с пропорционални тела, без да наблягат толкова много на мъжката красота. Изобщо, става въпрос за много сложна комбинация от външни белези, която е индивидуална за всяка жена, и е много трудно да се опише в два-три реда. Тези, които харесват високи мъже, определено не биха се спряли на мъж висок 190см., който обаче е с тесни рамене и е слаб като вейка. Такъв мъж, би изглеждал смешен в техните очи, повярвай ми - виждал съм го с очите си. Но пък те, ако все пак са толкова пъвърхностни, изобщо няма да се досетят, че след 10-15 години, мъжът, в който са се "влюбили", вече няма да изглежда по същия начин... Той също може да не ги харесва толкова, защото след време и красивите жени се променят към по-зле.
По принцип всичко е една комбинация от качества, и не може да се каже точно какво харесват жените. Най-добрият ми приятел от студентските години беше висок 168 см., но мацките му се лепяха като магнит, и ходеше с няколко едновременно. Разбира се, той разполагаше с красиво лице и съразмерно тяло за този си ръст, което 100% e оказвало влияние. Беше и душата на компания на всеки студентски купон, а това означаваше, че с него веселбата е гарантирана. Не се знае с какво точно е привличал жените, но явно е било с от всичко по малко, включително и с умението си да комуникира с тях без да се притеснява.
Не би следвало, обаче да очакваш, че външният вид е абсолютно без значение за някои жени. Дори и да не е повърхностна жената, тя пак би обърнала внимание на начина по който изглежда мъжът. Просто, този елемент от цялостния образ на човека, ще е много по-назад в нейната лична "класация". И повярвай ми, Тибо Куртоа, освен с ръстта си, не би привлякъл жена с нищо друго свързано с визията му. На мен специално ми е смешен, и ми напомня на един странно говорещ дългуч от сериала "Ало, ало".
Като цяло съветът ми към теб, се припокрива с това, което вече са ти дали като съвет по-горе. Смятам, че основната причина за да си сам, идва от липсата на достатъчно комуникация с нежния пол. Ти съзнателно страниш от тях, как искаш някоя да те хареса? Трябва да се отвориш повече към хората(не само към жените), ако искаш да постигнеш резултати в тази сфера.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker