Депресия ли е?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Депресия ли е??
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1074 пъти
Здравейте аз съм на 22 години млада съм, имам приятели имам много ухажори нямам време за нищо и никой не се задържам много при даден мъж, бързо ми минава тръпката и минавам на следващия, сънят ми е по 3 часа максимум на вечер, живея на редбули, кафета и цигари в някаква дупка съм все едно съм на 17 години, не че съм далеч от тях но не съм и близо, а живота ми тече ден за ден такъв непукист съм, че понякога се чудя пука ли ми изобщо за някой и нещо?
Още от малка имам приблем със семейството си, не че не ме обичат може и да ме обичат всъщност вече не знам мисълта ми тече прекалено бързо докато кажа нещо си сменям мнението... Имам брат нашите са такива, че за него и човек убиват винаги съм се чувствала пренебрегната пред него, а той е по-голям от мен, а аз по-малка нали уж по-малките за по глезени е очевидно при мен не е така нямам контакт с баща си почти никакъв не знае нищо за моя живот, а и като се замисля най-добре и да не знае майка ми ако не я потърся сигурно ще забрави, че съществувам внушавам ли си?? Не знам, но е вътре в мен това чувстово и ме изяжда имам проблем и с брат си той пък дори и не ме поглежда усещам, че би бил щастлив ако ме нямаше, но уви майка уми е забременяла и е било страх от аборта, не че не го е мислила искала е едно дете и то мъжко и го е получила в лицето на брат ми.
Мъжете са много в живота ми за скромната ми възраст, но много бързо ми минава. Срещнах наскоро нов човек в началото летях в облаците мислех си, че край аз съм влюбена той ме хвърли обратно на земята, понеже летях ии как можах пак да политна бях си казала след последнята връзка, в която моя скъп приятел ме напи ии буквално ме изнасили заедно с двама негови приятели, че няма как да позволя мъж да ме накара да летя, но ето на политнах, докато преди седмица не получих дежа ву отново се повтаря историята само че лицата ся различни аз глупачката влюбена в него, а той ме кани на вечеря в която уж случайно приятел негов му се обажда и се предлага да дойде и той на въпросното място идва всичко прекрасно канят ме тях отивам пийваме и въпросния в който съм влюбена почва да ме целува пред приятеля си тръгваме на правим секс пред приятеля му понеже него това го възбуждало аз леко пийнала задръжките падали докато не чувам въпроса искаш ли господина отсреща да се включи. Този път поне. Имах избора да избирам, но ме заболя.. Хора много ме боли пишаа го и ми се свива сърцето, но си обещавам, че този вече ще го унищожа ще го заболи и него... Мразя го в момента и ме боли мамка му боли мее, но го мразя наистина ли най-важното е човек да си направи кефа пред това дали ще нарани някой. А мен защо ме боли красива съм млада съм имам много приятели в кавички, но пък за маса стават, ноо имам и двама за които убивам и човек те за мен също, а някои хора нямат и това лошото е, че дори те не успяват в момента да ме измъкнат от състоянието в което съм. Работя много изкарвам си парите сама нямам много време да седя вкъщи, а и не искам изпадам в някаква депресия и се наливам с алкохол и защо да си съсипвам живота. Не ми се прави нищо искам да избягам от мислите си.. Искамм споделих много малко от това, което ме докарва до това състояние, но мъжете в мен виждат само секс и ме кара да ставам кучка, която ги изчуква и бяга не те мен, а аз тях точно така. Знамм историята е дълга, а мислите ми протичат толкова бързо никаква подредбс на мисълта. Какво да правя искам да съм като хората да съм щастлива, понеже в момента съм всичко друго но не и такава. В момента съм се превъзбудила от 4 те изпити рвдбула и двете кафета понеже скоро не съм си лягала и се чудя дали скоро няма да, се пръсна по шефовете?? Май ми е време, за дя разбера, че живота не е игра и той пък един живот пълен с боклуци но пък съм жива нали?? Някои хора нямат тази привилегия..
Извинявам се за всички грешки, но превъзбудата и безсънието си казват думата

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 9d1807619d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм професионалист, но описаното от теб не ми звучи като депресия. Повече прилича на силен стрес от натоварено ежедневие и лични проблеми, създадени още от детството, които и до днес те мъчат.
Съветът ми е много прост. Познавам доста начетени хора, които се занимават пряко с психология или медицина. Всеки от тях може да се закълне, че сънят е нещо жизненоважно, за което сме длъжни да се грижим. Зарежи редбулите, а кафето го намали до 1-2 за деня. Лягай си по-рано в един и същи час всеки ден, дори и да не ти се спи. Ще се въртиш час-два в продължение на няколко дни, а после организмът ти ще свикне да лягаш рано и постепенно ще започне да ти се доспива по това време. Може малко преди да легнеш да изпиеш Мента, валериана и глог или примерно Валидол, ако се чувстваш много напрегната и мислите ти бушуват. Ти се предозираш с кофеин, който възбужда нервната система и по този начин причинява стрес, леко напряга тялото и пречи на съня. Ако трябва да изградим една система за важните неща, то основата на тази система ще са съня, водата и храната. Ако тези трите ти липсват, ще бъдеш преуморена/твърде активна, ще си нервна или някак тъжна. Спри да пиеш толкова много, когато си в компания и нямаш доверие на хората. Може да удариш една чашка, но не прекалявай и не пий толкова, че да губиш разсъдък. Алкохолът също става дразнител, ако количествата са промишлени. Първо се погрижи за тялото ти и за организма ти. После започни да си набавяш повече положителни емоции по по-безопасен начин, като да излизаш сред природата, да се разхождаш, да отделяш време за хобита, да общуваш основно с приятни за теб хора. Зарежи старите проблеми, те са в миналото. Вече си голям човек, не те гледат родителите ти и няма значение, че те предпочитат брат ти, защото това си е тяхно извращение и теб не те засяга. Не мисли чуждите решения и чуждите грешки, не можеш да се натоварваш за неща, които са извън контрола ти и да останеш напълно нормална. Всичко е поправимо, стига да се стегнеш. Време ти е да започнеш да се грижиш за себе си като поправиш поредицата от грешни решения и занапред не взимаш такива.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 96df6b2d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си в депресия, а си развалина, което е по-лошото...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c368820f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 2
Това е абсолютно ваше мнение и имате право на това, пожелавам ви никога да не се чувствате толкова отхвърлен, че да станете развалина.
С пожелание за по-хубави емоции.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker