Chevrolet Cruze за първа кола? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Chevrolet Cruze за първа кола?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 943 пъти
Здравейте, какво мислите за тази кола? Много скоро ще си взема книжката и е време да си харесам вече моята първа кола. Ами попаднах на тази количка, толкова хубава изглежда, а изобщо не е кой знае колко скъпа. Аз съм момиче и не разбирам много от коли. Но е важно да ми излиза по-икономично. Не знам как вървят нещата с тази кола и не намерих кой знае колко имформация за нея, но въпреки това тази кола много ми допадна. Моделите, които гледам са от 2010/2011/2012/... Според вас заслужава ли си? И ако не, може ли да ми предложите някоя хубава количка? Единствените ми изисквания са тя да бъде автоматик, с ляв волан и да не е много стара (и да не е някакви луди пари разбира се). Знам, че много хора ще кажат, че е добре за първа кола да се вземе някоя евтина и стара, но аз лично изобщо не виждам смисъл сега да купя една кола и след време да си купя друга. Защо да сменям?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 6d4eb25396
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз взех книжката си Декември 2018 и аз като теб лигите ми потекоха за тази кола....но се оказа, че е евтина именно заради редица проблеми, най-вече в електрическата инсталация. Просто Крузето е...лоша инвестиция, аз ги имах парите но изчетох много материал и се отказах, те затова масово вървят под 10к.

Отделно, един таксиджия имаше, при който се бях возил. Беше с Крузе модел 2012 или по-нова, вика въобще не ти трябва тази кола, има проблеми и скъпа подръжка.

Ако ти се чете има на английски от един румънец https://www.chevroletcruze.net/showthread.php/70-Why-you-should-NOT-buy-a-Chevrolet-Cruze

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 97a67fd3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това с взимането на евтина и стара първа кола е глупост, ще вземе да те остави на пътя и... Имай предвид, че Cruze е сравнително дълга кола, така че ако живееш някъде, където трудно се намира паркомясто, може да имаш затруднения :) Също така, какъв бюджет си определила за купуването на кола? И последен съвет от мен - когато ходиш да оглеждаш, задължително вземи някого с теб, който е добре запознат с колите, знае за какви нередности да гледа и т. н. След като не разбираш от коли, може някой да не опита да ти пробута кофти кола за много пари, затова. по-добре да си с приятел. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 263256ae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 2 аз си взех "евтина и стара" кола. Познай, все още я карам. Никакви проблеми. Колата е Rover 400,с двигател хонда, за 5 години само гуми сменям и нормална поддръжка. Много здрава кола. Бях я взела да се науча да карам, а сега взех, че се влюбих в нея. Надежна и харчи малко, бензин е. Страхотна кола, с която дори не съм готова да се разделя!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7bc9c80f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вземи ди Рено Клио 2010-2012 само не знам дали има автомат. Икономична, има ги и дизел и бензин, струват от 5 до 10. 000 лева. Не са бегачки да се нанижеш някъде, не се големи като круиза но не се и малки. Идеална ще ти е

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5eb9c324eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всички модели от 2010-2014 са добри, това беше най-добрата ера в авто индустрията.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7861193ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нека първо си отговорим на няколко важни въпроса, чиито отговори ще ти помогнат да направиш избора си?
Какъв точно е бюджетът ти?
Бюджетът ти включва ли и преглед в сервиз, плащане на застраховки, регистриране, прехвърляне и така нататък, или той е само за покупка на автомобила?
Искаш да вземеш нова кола или втора ръка?
Колата ще се кара ли на дълги разстояния или ти трябва изцяло градска?
Колко конски сили са ти достатъчни? Според мен за първа кола е добре да не се изсилваш с нещо твърде мощно, пък и ако трябва да мислим за данъците...
Какъв двигател търсиш- бензинов, дизелов?
Трябват ли ти екстри като затопляне на седалките или те интересува само да е автоматик?
Имаш ли възможност да проучиш цената на частите за колата, която си си харесала? Понякога има непредвидени ремонти и е важно да си наясно.
Аз лично много харесвам Fiat Grande Punto, като за първа кола ми се струва идеална. Колата е сравнително нова, много е удобна за каране, частите ѝ са евтини, маневрена е и не е твърде голяма. Разходът е нисък. Самият автомобил също не е скъп. Градска кола е, но се държи добре на пътя и при извънградски пътувания. Все пак ще споделя, че през ръцете ми не са минали много коли и е напълно възможно да има далеч по-подходящи автомобили от този, който аз предложих. Каквото и да решиш, първата ти кола ще ти е най-удобна. Винаги така се случва. Взимаш си кола, свикваш с нея, обичаш си я и само зад нейния волан се чувстваш комфортно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker