Аз съм чудовище,но ми харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Аз съм чудовище,но ми харесва
преди: 5 години, 10 дни, прочетена 1906 пъти
Аз съм момче на 17. Моята история е много странна.
От много малък винаги таях злоба към хората, които ми причиняваха болка или каквато и да е форма на тормоз. Още от 12 годишен страдах от безпокойство. Мислех си как един ден ще си отмъстя на всички, които са ми причинили болка, но аз крия истинското си лице зад маска. Отвън съм невинен и беззащитен, а отвътре злобен и зъл. За какъв тормоз говоря ли? В 7 клас децата ме биха, само защото родителите ми са разделени и баща ми е пияница. Подиграваха ми се, защото баща ми ме биеше и ходех с рани и цицини в училище. И получавах двоен тормоз - от страна на баща ми и - от страна на съучениците. Но един ден баща ми получи цироза, боледуваше две година и половина и почина в болница. Наложи се да живея при майка ми докато не навърша 18. Въпреки, че го мразех, когато той си отиде почувствах емоции за последен път. Бях изпълнен с любов, омраза и гняв. Минаха месеци, в които се разкъсвах от болка. Но в един момент нещо в мен се прекърши. Сякаш спрях да чувствам емоции. Нито омраза, нито обич, буквално нищо! Започнах да си фантазирам как убивам хора и ги измъчвам. Но тези мисли са неконтролируеми. Не мога да ги спра. Имам чувството, че ако убия някого няма да почувствам абсолютно нищо. Сякаш нямам симпатия към никого. Забравих да спомена, че имах и сестра на 11, но и тя почина. Не знам от болката от загубата ли губя емоциите си или от травмите от миналото. Много съм объркан. В мен се поражда едно силно его, не мога да го опиша. Преди време се опитах да се самоубия за да не убия някой друг и да не вляза в затвора. Честно, не ми пука за човешкия живот на жертвите, а по-скоро че ще съм лишен от свобода.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 дни
hash: 9a17125254
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изглежда детството ти много те е травмирало. Това не означава, че си лош човек, че не изпитваш емоции. Аз също съм бил в подобно положение, в седми клас ме тормозеха в училище и вкъщи беше много лошо, родителите ми искаха да се развеждат. Моят съвет е , потърси професионална помощ, ти не си единствен случай, хората могат да ти помогнат.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: 891d76ed29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не искам да ти прозвучи смешно и абсурдно, но не мислиш ли, че е добре да поговориш с психолог? Няма нищо лошо да опиташ, а ако видиш, че ти влияе добре да продължиш. Според мен в това състояние си опасен за теб и за другите. И въпреки това не вярвам, че в теб не са останали чувства. Аз вярвам, че във всеки има дори капчица добро. Ще те посъветвам да се вземеш с ръце. Никога не е късно да промениш живота си към по-добро. Започни да спортуваш, за да изразходваш енергията си и да заздравиш тялото си. Не забравяй, че не всички хора са зли и някой ще намери в теб онова, което търси. Според мен ти имаш нужда от любов- чиста и искрена. Вярвам, че ще я намериш. Не наранявай хората, защото ти си бил нараняван. Това няма да ти помогне. По-скоро се опитай да намериш правилните хора с които ще можеш да се чувстваш добре. Скоро ще завършиш училище, може да опиташ да продължиш живота си в друг град, започни работа и вземи живота си в ръце. Съвземи се, защото, ако ти не го направиш живота ти ще продължи като пълен провал. Не го позволявай, моля те. Вярвам, че можеш да се справиш с трудностите. Те са, за да ни направят по-силни- колкото и клиширано да звучи.

 
  ...
преди: 5 години, 10 дни
hash: e85bed0418
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако наистина беше "чудовище", никога нямаше да напишеш този пост. Желанието ти за насилие е породено от гняв и чувство за несправедливост. А това са все чувства. Може би ти се иска да не изпитваш нищо, но реално трябва да имаш наистина сериозно психическо заболяване, за да е така. Потърси психолог. Има надежда да си щастлив и обичан. Просто позволи да ти се помогне.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: d58a7efb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, убийците в България излизат след 2 години, все пак не го прави де... определено психически това, което казваш, си е проблем. Ако не е измислена история, че напоследък има много. Ако не е, болката поражда его наистина, особено и ако за проблемите си изпитал още проблеми, заради глупостта на хората. Държали са се безчувствено, а ти явно нямаш силите да обърнеш това в своя полза. Понеже да убиеш не е смелост, от страх е. Не е силна психика, а слаба, предполагам е ясно.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f0bdd663cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Бъди българския Брайвик и Тарант,само насочи гнева си в подходящата посока и ще направиш едно добро дело за България и света.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 дни
hash: cff2fbb1d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Задължително трябва да говориш с психолог, може би дори да го посещаваш дълго време. Без да съм психолог смятам, че имаш някаква форма на пост-травматично стресово разстройство:

https://pulsehealth.bg/kakvo-e-posttravmatitchen-stres-i-kak-da-se-spravim-s-nego/

От статията по-горе се вижда, че има различни начини, по които нервната система и мозъка обработват травмите. При теб е станало избягване и притъпяване, както вероятно и хипербудност.

Като цяло задължително посещавай психолог. Не знам от кой град си, но в София знам, че има разни фондации, които предлагат безплатни психологични консултации (не знам кои са, просто преди време се бях запознал с една жена, която работеше в такава фондация точно за хора преживели силен стрес, както и наркотично пристрастени, алкохолици и тн., но вече нямам връзка с нея). Та ако нямаш финансова възможност, ще трябва да потърсиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: 66877d1fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От болката е, братле. Трябва да мине време. Гарантирам ти, че и да вършиш кофти неща, няма да получиш необходимото удоволствие. Иска ти се да отмъстиш, да направиш на другите зле, за да се почувстват и те като теб. Реално, притъпил си емоциите, защото иначе просто ще умреш, явно е някакъв защитен организъм. Аз бих те посъветвал да опиташ да градиш, вместо да унищожаваш. Учи, работи, намери някой, който се чувства като теб, че и по-лошо и опитай да му помогнеш. Чувството, ако успееш, е наистина върховно. Започваш да чувстваш отново. Доста кофти хора има, но да си като тях, не смятам, че е правилното решение. Ти си преценяваш.

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 18aa40ffcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам те,братле!

 
  ...
преди: 5 години, 9 дни
hash: f7232ff931
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Предвид нещата, които си преживял, е нормално да станеш „чудовище“. Всеки тормозен човек се озлобява малко или много.
На този етап от живота си, реално не си останал без емоции, а си прекалено чувствителен и не знаеш как да постъпиш.
Запиши се на някакъв агресивен спорт и си избивай агресията там. Но по-добре не убивай.
Знам, че не ти пука за другите, но ако отнемеш живот, някой друг ще мине през ада заради теб, някой, който е обичал твоята жертва, а след години вече може да ти пука за това и да се разкъсваш от чувство за вина, което ще бъде новият ад за теб.
А ако влезеш в затвора, ще минеш през много повече гадории, сещаш ли се.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 дни
hash: 9f2d734237
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Изгледай това: https://www.youtube.com/watch?v=LRbpQ3nD9H4

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 дни
hash: 9bba4854ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Смятам, че драматизираш. Намери си занимания, градивни, спортувай и изобщо няма да имаш сили, да мислиш като бабичка, която все в миналото се взира и търси под вола теле, за да обясни защо животът й се е стекъл по този начин.
Общувам и съм общувала с хора, които имат психопатски наклонности, хора с диагнози, хора - престъпници, хора - зависими.. Начинът ти на изказ ме навежда на усещането, че няма нищо сериозно при теб, просто си зациклил в погрешните мисли и усещания. Най-вероятно си в лош период, нещо към момента - не ти харесва в твоя живот и затова си се върнал назад и търсиш причини в миналото си. Себеанализът е хубаво нещо, но има граници, иначе се превърща в зацикляне, в самонавиване, в спирачка, защото ти отключва негативни спомени, които те възпират от действие, а действието е развитие и живот.

 
  ...
преди: 5 години, 8 дни
hash: 2daeeae5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз съм жена на 30 с мъж и дете. От малка пе изпитвам емоции, някак си все едно не ми пука за нищо нито се ядосвам, нито се радвам. Да де ама това е проблем и аз ги имитирам и никой не знае. Примерно като падне някое малко дете и аз се вайкам като другите и говоря глупости, ама не ги мисля и не изпитвам съпричастност. И за всичко съм така.
Пред теб предстои един много убав живот, ще срещнеш някой, който ще те обича повече от всичко и ще си направите деца и ти ще си най-страхотния родител и ще им дадеш всчко, което на теб ти е липсвало.
Из интернет има много психолози, които предлагат безплатни консултации, може да се свъжеш с някой.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: cee041eb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако искаш да събудиш чувствата си, прости на баща си. Повтаряй си, че му прощаваш, че те е биел, че го обичаш въпреки това. Повтаряй си го, докато го почувстваш. Ще се върнат и любовта, и болката, но просто се дръж за любовта.
Представи си, че баща ти просто е заминал някъде. Какво ти пречи да го обичаш? Нищо.
Почувстваш ли любов, прости и на тези, които са те биели. Изрови от паметта си всеки спомен за всяка неприятна за теб ситуация и прощавай наред, включително и на себе си.
На всеки му се случват някакви гадости в живота, но от него зависи да не живее в техния затвор.
Научи се да прощаваш и сам ще се изненадаш от себе си колко силно можеш да обичаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker