Още една серия на "Досиетата Х" за особени паранормални явления - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Още една серия на "Досиетата Х" за особени паранормални явления
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 4069 пъти
Запознахме се в сайт за запознанства. Там се беше представил ерген и с 5 год. по-млад. Единственото вярно нещо, което каза е, че е нотариус: и тоя му социален статус го кара да се изживява едва ли не като Господ. Както винаги отначало мил и любезен, докато не почнаха капризите от всякакво естество.

Оказа се, че има 3 деца от три различни жени и безброй любовници. Но аз като съм влюбена и си губя акъла, та се съгласих да си направим дете, та и понеже не съм в първа младост още повече му пренебрегвах недостатъците.

Понеже аз съм със сини очи и черна коса, та той каза, че искал момченце със сини очи, и едни такива мили думи. Направихме детето, но да не мислите, че се е отнасял с мен като с бременна - след 12-часов раб. ден като се върна от работа, ме кара да го разтривам и в най-голямата виелица му се приял сладолед и да ходя да му купя, ще кажеш,че той ще ражда.

Не трябва да му се противоречи за нищо, всички желания да се изпълняват с усмивка и т.н. Като излезе от банята и кажа, че незнам къде си е оставил джапанките, казва, че трябва веднага да ги намеря, защото той съквартирантка не искал. Въобще иска слугиня.

И разбира се, направих спонтанен аборт. През нощта, в която абортирах, той си уговаряше среща със следващата си любовница, която сега е също бременна от него. Първата си жена ми казваше как я е бил докато е била бременна, щото и тя така не го била слушала и скоро (понеже запазихме отношения на познати) ми каза, че последната бременна също я опухал с една възглавница по главата, защото нещо му говорела и го била предизвикала.

С удоволствие ми е разказвал, коя как след време я изгонил, щото не се държала добре с него или щото се поостригала, или щото някоя забележка му направила, или се опитвала да мисли повече от него.... Въобще е някакъв психиатричен феномен.

Имам чувството, че като се е родил и на 40-я ден като са отишли орисниците при него, са го орисали много жени да тичат след него, макар и той да се държи супер гадно и неуважително с тях.

Има една камара снимки на жени в телефона си, и с някой е добре, на други сърдит (щото така му отърва) и те му пишат, че го обичат и да не им се сърди, и че вече не можели да се хранят и да спят, щото ги е отблъснал. Въобще шантава работа. И той уж му е гадно и на него, ама имам чувството, че изпитва някакъв душевен комфорт, че ги е докарал до това положение.

Ама той си има уловка - отначало обичлив, мил, сърдечен, подаръчета... А като го опознах, всъщност нито едно нещо не прави добре - и най-важното в леглото въобще не е активен, бих казала лош любовник. Не толкова от не можене, колкото от мързел.

Изключително мързелив и лентяй, ако има кой да ходи заради него и до тоалетната, ще е много добре. Нито яденето му е като ядене - тъпче всичко безразборно и казва, че той е мъж и не е необходимо да е слаб, яде легнал в леглото (щото го мързи да седне пред масата) със замотана тениска на главата, защото е зиморничав и все му е студено. И докато яде трябва да ходя все до кухнята я за сол, я за още хляб... Като не му трябвам вече, ме целуне два пъти и казва да си отивам в моята стая, че ще спи. Нито облеклото му е свястно - абсолютно неглиже и тук-там с по някоя дупка. Лош шофьор е. И въпреки всичко има някакъв чар и излъчване и жените яко налапват въдицата, но нито една не е останала да живее при него от всичките, които имат деца и дето нямат от него.

Все казва, че ще търси такава дето да го цени, всъщност да се върти на пета: да отгатва какво му се яде и колко градуса да е топло точно яденето като му го поднася, краставицата да е нарязана на квадратчета, а не на триъгълници, домата задължително на шест, иначе ще й се налюпи всичко това на главата.

Като си иде отнякъде да бъде посрещнат с мили думи, па макар и това да е било от поредната среща с друга жена. Да му се светне лампата, да се изгаси, телевизора да се нагласи след определено време да се изключи.

Ако всичко е свършено както го иска: "Мило, ти си много добра, обичам те..." Но в следващия миг, ако неволно направиш нещо дето не му харесва следват думи като овца, патка, мърша.. Мисля, че от всичко това може да се направи още една серия на "Досиетата Х" за особени паранормални явления.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: c9b348361b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, къде намери тоя боклук. Прояви себеуважение и го разкарай тоя търтей. Огледай се, светът е пълен с истински мъже.

Ж32

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 53258583ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе жена ти си болна!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 53258583ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Що излизаш с изроди? Да не те е вързал някой Хубавице???

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 53258583ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мерси за споделената история:), хубава историйка, да знаем кви хора съществуват, попадала съм на такъв:)
Абсолютни вампири са тия индивиди! Надявам се си избягала от тоя вампир:)
Наистина тоя е трагичен, жалка картинка, неговите изисквания са невъзможни, хахаха егати смешкото, живее в някакъв нереален Свят :Д Съжалявам го, нека му се смеят хората! Горкия, не знае в кой свят живее:DDD

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 335c84a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тази история съм я чела преди месеци в един друг сайт :))) Защо отново се появява??? Много странно. Ако е истина... мила, ти не си наред да търпиш подобно отношение. Жените като теб сами са си виновни, защото ако няма кой да търпи такъв идиот той може да се чукне в главата, а и като няма кой да му угажда на безумните капризи едва ли така ще се държи. И още нещо към всички дами, коити търсят "идеалния" в сайтове за запознанства - там няма такива, така че по-добре се огледайте наоколо вместо да се ровите в сайтове, където повечето са психари, една част са комплексари, а останалите просто са обвързани и търсят как да си убиват времето, а при повече късмет да си намерят и добра любовница, която да лъжат и моткат.

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4c3354c46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евала на тоя мъж.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e0cbc98870
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   НАПЪЛНО СЪГЛАСНА С НОМЕР 7, ЩОМ ИМА ТАКИВА, КОИТО ДА ВЪРТИ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: c274e9fcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си си виновна малката щом си останала с него още като знаеш, че има 3 преди теб с дете всяка. Дойде ли ти акъла в главата. Благодари се, че си абортирала.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8ae076c88a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ееее, стига сте се карали на жената!!!! То човек като се влюби и обича не винаги се контролира и лошите навици и черти от характера не се забелязват. Като спре да обича и всичко изведньж му се изяснява. Всички сме имали една такава "зарибявка" в живота си и сме тьрпели кой повече кой по-малко такьв тип хора.

А за сайтовете за запознанства сьм категорично сьс 6. Оглеждайте се около себе си повече. За да стигне до сайт нещо не е наред.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 53258583ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Съгласна с номер 6, хората в интернет пространството са абсолютни мижитурки, търсете истинските мъже и жени навън!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 4677e6233b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жената не е виновна!!! И аз имах такъв...

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 5c5608f7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ти мила самоуважение нямаш ли? Я се стегни. Такива мухльовци дори не заслужават да пишеш за тях.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 920bf1a955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Знаете ли, понякога любовта е сляпа. Аз също съм се зблъсквала със такъв индивид. Цели 3 години живях с него, не винаги е бил такъв, но последната година беше кошмар. И вyпреки всичко твърдеше, че ме обича до болка (още го твърди) и знаете ли не мога да си го обиасниа, от 6 години не сме заедно, но все още ме полазват сладникави тръпки когато го видя. Знам, че е тъпо, че съм се отървала от него с много усилия и постоянство, но този човек си остава първата ми любов. Историята ми не е абсолютно същата (защото моя индивид може с месеци да е много мил), но повярваи ми мила, трибва ти много сила, за да отстояваш себе си и много хора, които да те подкрепят, за да се отървеш от твоч ИНДИВИД.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: f4c8cf654e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Голяма патка си да знаеш, че и дете си се навила да му родиш.Но Господ си знае работата, преценил е че му стигат толкова. Той ще задмине и Коко Динев бе...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ca5802fdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хмм все едно чета за един бивш съсед или може би е той или просто е съвпадение но наистина е за досиетата Х

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker